Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Efendy nice bloom
ty poslední dně fotky jsou stejná kytka kříženec koupený zde na foru, ale vedle mám ještě 3 u kterých jsem si jistej že to je samička.
Ty předchozí fotky kde jsou naprcané jsou už v popelnici, byl to IN - stejná semena a zhermatělo to, ale takovým způsobem že na celé kytce bylo snad 5 kulek a pěkně zašitejch. Takže jsem teď tak troch vyjukanej a jakmile vidím cokoliv kulatějšího tak se třesu
Ta by to už mělo být ok při nejhorším budeš mít ještě jednu samici prclou nebo si to měl pospolu ve skříni?? Imho to by bylo horší stačí ze tam prasknul jeden váček a vyspal pyl. To poznáš časem, všechno ti to kvete tak jak na ty poslední fotce? Vypadá na začátek kvetu. Peace hodně zdaru.
Ahoj měl jsem 9 kytek za oknem. Jedna se ukázala jako kluk, tak šla hned do popelnice. Původně jsem IN vůbec nechtěl jet, ale jak jsem to tu pročítal, tak jsem zkrátka neodolal , sesmolil jsem malej box a a šoupnul tam 4 kytky pak větší box. Později jsem zjistil že 2 jsou naprclé + 2x které se zdají nenaprclé (foto jedné z nich v příspěvku č.761)
No a to to jsem posílal v posledních fotkách je jedna ze 4 které jsou venku na balkoně.
Z počátku jsem měl jako uplný anititalent na cokoliv zeleného velké štěstí, klíčivost 100%, z devíti kytek jeden kluk, ale pak bohužel ty dva hermáči, tak to snad skončilo a dojedu to v pohodě.
Mám in blueberry auto fem a ukázala nevím co. Na nejvyšším patře trsi kuliček (foto1) a o dvě patra níž jsou perflower (foto2)
Zeby hermafrodit? Co s tím mám vymyslet poraďte Pls.
Ahoj pokud jich tam máš moc (kulí) tak se jí určitě zbav, v druhým případě bys to musel zavčas furt a stále otrhávat jinak to dozraje , vysemení a oprcá ty ostatní
Ale snad ti někdo poradí jak je to u automatů, já tohle nejel.
Ať se daří, peace
citace:
Původní příspěvek od nice bloom Hoj growers
Mám in blueberry auto fem a ukázala nevím co. Na nejvyšším patře trsi kuliček (foto1) a o dvě patra níž jsou perflower (foto2)
Zeby hermafrodit? Co s tím mám vymyslet poraďte Pls.
Původní příspěvek od scars22 Ahoj pokud jich tam máš moc (kulí) tak se jí určitě zbav, v druhým případě bys to musel zavčas furt a stále otrhávat jinak to dozraje , vysemení a oprcá ty ostatní
Ale snad ti někdo poradí jak je to u automatů, já tohle nejel.
Ať se daří, peace
Hoj
Dik za radu ;-) no rozhodl jsem se zaexperimentovat tak jsem ustrihl topovku pouze to nejvyšší patro z hodně koulema z patra pod ním sem utrhl 4 kuličky a na nižším patře jsou perflowers no tak uvidím co s tím nadělá stres jestli si nerozmysli ze bude teda holka :-) a jestli nic tak to sejmu no. A takhle to teď vypadá tomu automatu se to asi nebude líbit moc.
tak jsem rád, že jsem to poznal. To je tento rok, trochu mučená kytka, kterou jsem dostal darem. cca 4 a půl listu a cca 50cm navíc zlomená a nedivil bych se kdyby to bylo technické dá se to nějak poznat vůbec?