Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno, hehe, ja si rad poslechnu cokoliv hezkyho, jen, nevim proc, nesnasim dechovku,,,
.
Ale kdybych mel vybrat, tak vetsina veci od QUEEN, samo ze The Wall od Floyd a dost pekny jsou nektery pisnicky ze zacatku 80' let od ELO ...
pocuvat sa da uplne vsetko.......no nie tak celkom,.britney som si este nepustal cha cha.
to dude slovenský je najlepší jo jo nepoznas nahodou rapresia??zilina
jo a v poslednom case zaciim pocuvat čistý chov úplne ze najviac))))
stene - cece newim, nejak nemam moc prehled na vecma tedka
btw- jeden tipek pro "fajnsmekry" - je pro mne v zaplave psychedelicko-krutohustackejch-narezu, kery nejak porad posloucham, naprostou oazou CD Já na to dělám od tří Ebenů - úžasně vyhraný muzikanti, který je radost poslouchat + nádherný vtipný texty (Trampská - Nedvědové jako svině) + přesně umístění hosté (ne jen kvůli jménum) - Bartoška se třemi slovy v Senecte, nejéteričtější českej vokál I. Bittový, etc... prostě český CD roku (minulýho?) (pro mě)
Dřív jsem hodně poslouchal techno, jungle, ale poslední dobou jsem na to zanevřel neb jsem objevil kouzlo Psytrancu ;-°)
Fakt hustá až dokonalá muzika. Ale když jsem zkouřenej tak si rád poslechnu i něco z Tuvy, třeba Yat-Kha ;-°)
french hip hop,jednou sem tak sedel na zemi na festaku,hulim divam se na zapadajici slunko a nejednou uslisim jak se vali z druhy stagei nehoraznej drumec.Pritahnulo me to jako magnet)))