Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele nejhustci misto kde sem kdy hulil??? jo to bylo kdyz sem zacinal hulit...
na zakladce v 9 tride sem provrtal lavici navrtavakem.. ..nahore mala dirka a dole do kornoutu.
zespodu sem nacpal paldu a pred koncem hodiny sem to zezhora lavice vytah ... sice sem pak chvili nedychal kvuli smradu... ale nicmene na me nikdo neprisel :-D
docela maskovana slukna zabudovana ve skolni lavici :-D
Na střeše sklandy v Železným Brodě. Museli jme to záhy ukončit, když na nás začal pokřikovat kdosi ze spodu. Bylo to v podvečer a lezlo se tam střešním oknem z podkrovního atelieru. Spouštět se, při návratu zpět, z toho štítu střechy a zachytit se rantlu okna bylo hodně hustý - nebylo to zas tak daleko, ale nedalo se prostě držet štítu a dosáhnout na okno, tak se musel člověk tak metr spustit po střeše a zachytit okna. Nechytit se by nebylo dobrý.
U mě vyhrává Pražská zologická zahrada, konkrétně pavilon/výběh klokanů. Byli jsme tam na školním výletě a strašně chcalo - nikde nikdo tak jsme tam jednoho spálili spolu s klokany.
No na pohřbu jednoho známého, bohužel jsem i viděl jak se to stalo a jak se ho poté pokoušeli oživit a celý pohřeb jsem to měl před očima a najednou mi kamarád podává brčko, jako fakt se mi na pohřbu hulit nechtělo, ale jelikož to byl člověk co trávu neodsuzoval..
na střeše nákupního centra uprotřed města, ve vchodě kostela, uprostřed rybníka (jak už někdo psal, je to strašná makačka udržet pak špeka a oheň v suchu :-)), ve vlaku - to bylo zrovna čerstvě po zákazu kouření na perónech, samozřejmě s kámošem na hlaváku jsme na to ani nepomysleli a dali si na konci nástupiště prda, ajznboňák nás seřval, tak jsme to jen zadusili a ve vlaku na Plzeň to dojeli :-) taky s borcema, kteří mě vezli stopem na dálnici, na střeleckým ostrově v Praze, to byla vůbec pohoda, kolem pluly lodě, kvetla kaštany a holky chodily v krátkejch sukních a tričkách s miniaturníma pantloflíčkama naboso, taky na rozhledně nad Mariánkama, na Jelením skoku, uprostřed Soosu a pak koukat na gejzíry, na lanovce na Medvědín, na Pradědu - pak nádherná cesta údolím Bílé Opavy nebo čeho... snažím se většinou hulit tam, kde je nějakej výhlede, krásná příroda nebo prostě jen prdel
Zdravim!Ja som ochutnaval blueberry joint na zachode pocas velkej potreby Vodne bongo som si dal s kamosmi na Lomnickom stite (Samozrejme na vrchu )A dalsi joint padol u jednej pani ktora pracuje na kriminalke!Mali sme u nej brigadu tak sme sa "dopovali"!To je zatim vse!!!
Na střeše věžáku 12tipatráku
Sněžka,Praděd
V Rakousku ve 2544 metrů nad mořem
V moři v Chorvatsku
V Bosně u hranic s Černou horou
Na lodi
Na střeše školy o přestávce mezi hodinama
V tělese jezu,,v takový tý železný tamtom jak přes to teče voda
Pár hradů a zámků..
Celkově když si ubalím brčko ,tak si ho dávám moc rád na nějakym netradičnim místě...i stav po něm se mi zdá mnohem dejmetomu mystičtější respektive procítěnější než když si dám někde na lavičce na sídlišti...když mám dost času tak se seberu a jedu si dát někam na výlet ,třeba na kole nebo stopem ...
Snad ste pochopili co sem tím chtěl říct,zrovna sem se vrátil z noční procházky a perseidy pořád padaj !
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
tak jako normal v tramvají, v metru,největší pecka byl zhaslý vagon v sovětaku mezi rajskou a hloubakem, ve škole(kdysi), u kamoše na hajzlu když u něj byli doma rodiče a on nechtěl, dobrý bylo když jsem udělal průser ve škole a zlulil jsem se na hajzlu a šel jsem k ředitelovi na kobereček a on mi furt tvrdil proč jsem tak nervozní ať se přiznam že to (ten průser) vědí kdo to byl fakt hukot jako svině