Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Bruce: Ty poznáváš hnojivo podle toho, jestli ti chutná?Věřim tomu, že kristalon v hubě asi neni žádnej med, ale podle toho nemůžeš soudit.Dej si lžičku pythaminu a řekni jestli je dobrej.
Já osobně používam kr. start na růst a na květ krystalon podzim(má míň dusíku než plod a květ nebo jahoda)+ OBM - má spoustu fosforu.Tahle kombinace se mi osvědčila.
dnes vysadzujem slepačience--posledna zalievka)))dočital som sa tu že na zvišenie šiškovej masy je dobry fosfor(skusim zohnať) Neostava ponom pachuť__??
Já osobně používám FERMERTOR. Je to kurevsky koncentrovanej slepičinec. Na 14 dní dám 1 l fermáče do deseti litrů vody a pak už jemom zalejvám. Musim trochu, jinak se holky spálej, ale výslednej efekt je maximální.
Kamoš mi říkal, že se dá hnojit ňákejma čínskejma čajema, nebo co. Prej to prospívá všemu živýmu, vyluhuje se tu a nalije se to ke kytce, nebo se to tam prostě nasype. Je to čistě přírodní, a obsahuhe to mangan, zinek, železo, vlákninu a moc dalších. Nevíte o tom něco víc? Zkusím toho z něja vydolovat víc... Jo, a stojí to prej asi 340,- za 40 ságlů. Slušný, ne
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
Wuxal Super je hnojivo plné, tzn. že obsahuje všechny pro zdravý růst rostlin nezbytné prvky (tedy nejen NPK, ale i stopové prvky jako Cu, Fe, Mn, Zn...). Jediné, co v něm možná chybí je vápník, ten se dá doplnit ve formě obyčejného vápenného mléka (hašené vápno rozmíchané vodou) nebo třeba v obchodech dostupným dolomitickým vápencem.
citace:
Původní příspěvek od wOOkie >deda mraz:jakoze si to mixneš ještě s nějakým hnojivem, aby to mělo fakt všechno...
Nejlepsi hnojivo s kterym sem hnojil bylo hnojivo primo na kytky (cannabis). Bylo v takovy mali hnedy lahvičce s bilim napisem cannabis a nad tim napisem byla takova zelena carka. Davalo se 10 kapek do litru jednou tejdne . Ale to vam povidal to byli kytky ze mi i ty nejveci groweraci u nas zavideli. Z jedny kytky sem sklidil priblizne 2000 g. A meli sme to s kamosema na celej rok. A kdyz se to spocitalo celkove tak sme meli narvanej sklep hulenim neco kolem 10 kg. To bylo pred rokem a jeste to huleni tam lezi na novynach.
Tak ja sem tenhle rok hnojil balkonovky cisto prirodou a to raz na rast a raz na kvet srackami z pinguinov a taky sem do kvetinace vypustil hnojne cervy a kiti dospiva o zavod...
pestujem v substrate .. a na rast davam terra wega+cannazim
na kvet terra flores +cannazim +pk 13-14
a k tomu vsetkemu vzdy co2 tabs
ono je to originalne hnojivo za vela prachov ale myslim ze aj inee lacnejsie pri spravnom pouziti maju taky isty efekt...