Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pěstování na stromech I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 45 46 47 48 49 »
Autor
Téma 
hasan-outdoor
Nový Člen

Karma uživatele hasan-outdoor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 737

Chci se zeptat uz mam kyticky tak 7cm vysoky s prvnim patrem,,,,,a pres noc je davam domu a pres den na balkon,,,,,,ale prijde mi ze mam strasne uzky stonky,,,,bojim se kdyz to dam za chvili uplne vem, ze se mi to zlomi, myslite zer sé to spravy a zacne to robusnet?

Old Post 07-05-2007 v 20:27 PM
hasan-outdoor je offline   Profil uživatele hasan-outdoor   Find more posts by hasan-outdoor   Foto galerie člena hasan-outdoor   Click here to Send hasan-outdoor a Private Message   Add hasan-outdoor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 738

tak k ni pichni nejaky tycky a privaz nebo apson podepri tu kytku.. a nech ji nekde na vetru ona zesili.... neb na ni doma poustej vetracek..

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 07-05-2007 v 21:17 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hasan-outdoor
Nový Člen

Karma uživatele hasan-outdoor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 739

Potřeboval bych vědět ještě kdy mam začít hnojit při kolikátým patru,,nebo v jakým období přibližně a čím..... asi koupím Wuxal Super zatim stací to?

Old Post 07-05-2007 v 21:21 PM
hasan-outdoor je offline   Profil uživatele hasan-outdoor   Find more posts by hasan-outdoor   Foto galerie člena hasan-outdoor   Click here to Send hasan-outdoor a Private Message   Add hasan-outdoor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 740

Když si to tady tak pročítám, tak jsem dospěl k jednomu zásadnímu závěru-treegrowing je napiču! Ne vážně, zajímalo by mě, kdo byl se svými výpěstky na stomech opravdu spokojen-myslim především výnos?? Podle mě je tenhle způsob daleko náročnější než pěstovat v zemi a vložená práce se nevrátí. Jestli není lepší si na jaře vyrazit na procházku, najít pořádně zašité místo, pěkně si ho zůrodnit, zasadit a pak už jen chodit zalívat a dívat se jak kytky přerůstají přes hlavu;a ne se jak opice sápat, kdesi v korunách stromů, abych pak na podzim celej rozdrásanej od větví sklidil na 10 špeků...

PS:Jsem ochoten vše odvolat, pokud mi někdo podá nezvratný důkaz-např. vlastní, něčím podloženou(nejlépe fotkami), zkušenost, že pěstování na stromech se opravdu vyplatí...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 08-06-2007 v 11:43 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
perfecto
Nový Člen

Karma uživatele perfecto - 0% Pěstitelská

Obecné re: Příspěvek č. 741

Pan Ker: mňa to naopak veľmi inšpirovalo,pestujem síce na strome prvým rokom,ale zatiaľ ma to veľmi baví,rastlinkám sa zatiaľ darí podľa očakávaní a náročnejšie to nie je určite ak máš dobrý systém alebo si zavoláš na začiatku na pomoc blížneho svojho tak je to aj celkom sranda,samozrejme to nie je na nejake makrohospodárstvo ale to najcennejšie čo tohto roku mám som rozdelil medzi strom a balkon,
o výnose ti poviem až na jeseň no thread pripravujem už v blizkom čase

I hope in happy future.

Old Post 08-06-2007 v 12:24 PM
perfecto je offline   Profil uživatele perfecto   Find more posts by perfecto   Foto galerie člena perfecto   Click here to Send perfecto a Private Message   Add perfecto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 742

Pan Ker:
protoze bydlim v takovem celkem kikanove, mela sem kytule loni radsi na strome a spokojenost maximalni. nejvetsi pruda je najit vhodny strom. mela sem dub, relativne nizkej, ale pro pestovani skvele rostlej. vetve tvorili jakoby ochranu zvenku a doprostred stacilo posadit kbelik a ani sem nemusela fikat zadny prebytecny vetve, slunka na kytky slo dost. vynos podobnej, jako od stejnych kytek na zemi. a ty mi pestila jedna znama, zahradnice, ktera jim snad i zpivala.
az najdu a dodam fotky, tak odvolas

Old Post 09-06-2007 v 20:44 PM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
perfecto
Nový Člen

ona Příspěvek č. 743

jj ale aj hľadanie stromu sa dá porovnať s hľadaním fleku na zemi,ja pestujem na borovici, ktorá ma zhruba od dvoch metrov konáre krásne nahustene,dole si len opriem bike z ktorého sa vyhupnem a potom si v pohodičke leziem ako po rebríku,ešte sa mi nestalo aby som zabalancoval
na obrázku si hovie Early misty, po troch týždňoch od zaklíčenia semien, po týždni vytrvalých dažďov a zem je vlhka nie premočena-t.z. zavlažovanie funguje správne,len som zistil že do kvetináča,ktorý je o poschodie vyššie a orientovaný na západ prší oveľa viac,budem mu musieť prirobiť viac drenážnych dier

I hope in happy future.

Naposledy upravil perfecto 10-06-2007 v 08:20 AM

Old Post 10-06-2007 v 08:13 AM
perfecto je offline   Profil uživatele perfecto   Find more posts by perfecto   Foto galerie člena perfecto   Click here to Send perfecto a Private Message   Add perfecto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keksik
Stálý Člen

Karma uživatele keksik - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 744

perfecto:po dvou tydnech celkem pekne na strome jsem to nikdy nezkousel,snad pristi rok...

začátečník

Old Post 12-06-2007 v 13:34 PM
keksik je offline   Profil uživatele keksik   Find more posts by keksik   Foto galerie člena keksik   Click here to Send keksik a Private Message   Add keksik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
perfecto
Nový Člen

Příspěvek č. 745

akosi sa vám nechce prispievať do tejto témy.. halooo treegroweri nejake info z tohtoročnej stromovačky :-)
ja sem pridám aspoň nejake update foto,kytičky sa konecne začínajú na strome pekne košatiť, sú dosť vytiahnuté,dlhodobé horúčavy sa nám tohto roku zatiaľ vyhýbajú,nijak som ich nezastrihoval , len experimentujem s ohýbaním,na fotke to nie je vidieť je to celkom masaker poskakovať tam s foťákom
musím však skonštatovať,že z odrody Early misty som sklamaný, a je asi jedno od ktorej seedbanky ste semienka objednali,síce klíčivosť 100% ,ale jednu mi skolil mráz,dve mi napadol hmyz,ostatné rastú do výšky a sú málo košaté-úplny opak toho o čo sa asi genetici snažili :-(

I hope in happy future.

Naposledy upravil perfecto 06-07-2007 v 12:26 PM

Old Post 06-07-2007 v 12:16 PM
bobesh02
Nový Člen

Karma uživatele bobesh02 - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 746

Zdravím všechny fandy pěstování na stromech. Dneska sem se byl podívat na jednom stromě a něco jsem nafotil, vše je jedna kytka a myslím že to bude docela mazec!!! Co na to říkáte???

Old Post 06-08-2007 v 21:09 PM
bobesh02 je offline   Profil uživatele bobesh02   Find more posts by bobesh02   Foto galerie člena bobesh02   Click here to Send bobesh02 a Private Message   Add bobesh02 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bobesh02
Nový Člen

Karma uživatele bobesh02 - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 747

tak tady sou ty slibované fotky teda doufám že je sem dostanu!!!

Old Post 08-08-2007 v 10:29 AM
bobesh02 je offline   Profil uživatele bobesh02   Find more posts by bobesh02   Foto galerie člena bobesh02   Click here to Send bobesh02 a Private Message   Add bobesh02 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
truPka
Stálý Člen

Karma uživatele truPka - 69% PěstitelskáKarma uživatele truPka - 69% PěstitelskáKarma uživatele truPka - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 748

Tak jsem se šel dneska podívat jak se daří na stromech kytkám a čekal mě docela hustej šok.Vylezl jsem na strom na kterym mám dva kýble, v každym jednu kytku..jednu kyti sem zalil a tak jsem si v klidu koukal jaký se jim začínají dělat paličky a pak jsem začal lít vodu ke druhý kytce a najednou z kýble vyskočily dvě malý myšky(fakt nevím co to bylo, vypadalo to jako malej křeček kterýho jsem dřív měl )..jedna hned zdrhla někam po větvi a druhá se přede mnou schovala mezi ty kýble,větve a kmen stomu ..sem málem spadl ze stromu jak jsem se lek..Už jsem si dřív všiml v tom kýblu že je na straně taková díra do hlíny, ale myslel jsem si že to asi udělala voda..jak je ten kýbl trochu nakřivo, tak vždycky voda steče na tu stranu tak jsem myslel že tam vyplavila takovou díru...ale fakt mě nenapadlo že si tam udělaly noru nějaký myši

Stromy 2006

Naposledy upravil truPka 17-08-2007 v 20:48 PM

Old Post 17-08-2007 v 20:41 PM
truPka je offline   Profil uživatele truPka   Find more posts by truPka   Foto galerie člena truPka   Click here to Send truPka a Private Message   Add truPka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
perfecto
Nový Člen

Příspěvek č. 749

tak ja tiež nejake update fotos, zo siedmych su už iba päť( minus dva samce):

I hope in happy future.

Old Post 23-08-2007 v 20:56 PM
perfecto
Nový Člen

Příspěvek č. 750

nie je to veľmi dobrá kvalita, fotím iba VGA foťákom z mobilu
dve rastlinky majú dobrú štruktúru :-) ostatné len priemer, celkovo však odrodu early misty odporúčať nemôžem a to early je tam fakt asi len z haluze :-DD

I hope in happy future.

Old Post 23-08-2007 v 21:04 PM
js666
Stálý Člen

Karma uživatele js666 - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 751

prečo tu niesu ziadne prispevky? to nikto nepestuje na strome? ved je to haluz...

Old Post 06-09-2007 v 20:16 PM
js666 je offline   Profil uživatele js666   Find more posts by js666   Foto galerie člena js666   Click here to Send js666 a Private Message   Add js666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
js666
Stálý Člen

Karma uživatele js666 - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 752

SPLAT-praveze nestači....

Old Post 07-09-2007 v 14:18 PM
js666 je offline   Profil uživatele js666   Find more posts by js666   Foto galerie člena js666   Click here to Send js666 a Private Message   Add js666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 45 46 47 48 49 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-04-2020 - Pěstování na stromech II. - 7 odpovědí
17-08-2015 - Pěstování DMT - 6 odpovědí
16-03-2010 - Outdoor Na Stromech - 17 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás