Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci se zeptat uz mam kyticky tak 7cm vysoky s prvnim patrem,,,,,a pres noc je davam domu a pres den na balkon,,,,,,ale prijde mi ze mam strasne uzky stonky,,,,bojim se kdyz to dam za chvili uplne vem, ze se mi to zlomi, myslite zer sé to spravy a zacne to robusnet?
tak k ni pichni nejaky tycky a privaz nebo apson podepri tu kytku.. a nech ji nekde na vetru ona zesili.... neb na ni doma poustej vetracek..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Když si to tady tak pročítám, tak jsem dospěl k jednomu zásadnímu závěru-treegrowing je napiču! Ne vážně, zajímalo by mě, kdo byl se svými výpěstky na stomech opravdu spokojen-myslim především výnos?? Podle mě je tenhle způsob daleko náročnější než pěstovat v zemi a vložená práce se nevrátí. Jestli není lepší si na jaře vyrazit na procházku, najít pořádně zašité místo, pěkně si ho zůrodnit, zasadit a pak už jen chodit zalívat a dívat se jak kytky přerůstají přes hlavu;a ne se jak opice sápat, kdesi v korunách stromů, abych pak na podzim celej rozdrásanej od větví sklidil na 10 špeků...
PS:Jsem ochoten vše odvolat, pokud mi někdo podá nezvratný důkaz-např. vlastní, něčím podloženou(nejlépe fotkami), zkušenost, že pěstování na stromech se opravdu vyplatí...
Pan Ker: mňa to naopak veľmi inšpirovalo,pestujem síce na strome prvým rokom,ale zatiaľ ma to veľmi baví,rastlinkám sa zatiaľ darí podľa očakávaní a náročnejšie to nie je určite ak máš dobrý systém alebo si zavoláš na začiatku na pomoc blížneho svojho tak je to aj celkom sranda,samozrejme to nie je na nejake makrohospodárstvo ale to najcennejšie čo tohto roku mám som rozdelil medzi strom a balkon,
o výnose ti poviem až na jeseň no thread pripravujem už v blizkom čase
Pan Ker:
protoze bydlim v takovem celkem kikanove, mela sem kytule loni radsi na strome a spokojenost maximalni. nejvetsi pruda je najit vhodny strom. mela sem dub, relativne nizkej, ale pro pestovani skvele rostlej. vetve tvorili jakoby ochranu zvenku a doprostred stacilo posadit kbelik a ani sem nemusela fikat zadny prebytecny vetve, slunka na kytky slo dost. vynos podobnej, jako od stejnych kytek na zemi. a ty mi pestila jedna znama, zahradnice, ktera jim snad i zpivala.
az najdu a dodam fotky, tak odvolas
jj ale aj hľadanie stromu sa dá porovnať s hľadaním fleku na zemi,ja pestujem na borovici, ktorá ma zhruba od dvoch metrov konáre krásne nahustene,dole si len opriem bike z ktorého sa vyhupnem a potom si v pohodičke leziem ako po rebríku,ešte sa mi nestalo aby som zabalancoval
na obrázku si hovie Early misty, po troch týždňoch od zaklíčenia semien, po týždni vytrvalých dažďov a zem je vlhka nie premočena-t.z. zavlažovanie funguje správne,len som zistil že do kvetináča,ktorý je o poschodie vyššie a orientovaný na západ prší oveľa viac,budem mu musieť prirobiť viac drenážnych dier
akosi sa vám nechce prispievať do tejto témy.. halooo treegroweri nejake info z tohtoročnej stromovačky :-)
ja sem pridám aspoň nejake update foto,kytičky sa konecne začínajú na strome pekne košatiť, sú dosť vytiahnuté,dlhodobé horúčavy sa nám tohto roku zatiaľ vyhýbajú,nijak som ich nezastrihoval , len experimentujem s ohýbaním,na fotke to nie je vidieť je to celkom masaker poskakovať tam s foťákom
musím však skonštatovať,že z odrody Early misty som sklamaný, a je asi jedno od ktorej seedbanky ste semienka objednali,síce klíčivosť 100% ,ale jednu mi skolil mráz,dve mi napadol hmyz,ostatné rastú do výšky a sú málo košaté-úplny opak toho o čo sa asi genetici snažili :-(
Zdravím všechny fandy pěstování na stromech. Dneska sem se byl podívat na jednom stromě a něco jsem nafotil, vše je jedna kytka a myslím že to bude docela mazec!!! Co na to říkáte???
Tak jsem se šel dneska podívat jak se daří na stromech kytkám a čekal mě docela hustej šok.Vylezl jsem na strom na kterym mám dva kýble, v každym jednu kytku..jednu kyti sem zalil a tak jsem si v klidu koukal jaký se jim začínají dělat paličky a pak jsem začal lít vodu ke druhý kytce a najednou z kýble vyskočily dvě malý myšky(fakt nevím co to bylo, vypadalo to jako malej křeček kterýho jsem dřív měl )..jedna hned zdrhla někam po větvi a druhá se přede mnou schovala mezi ty kýble,větve a kmen stomu ..sem málem spadl ze stromu jak jsem se lek..Už jsem si dřív všiml v tom kýblu že je na straně taková díra do hlíny, ale myslel jsem si že to asi udělala voda..jak je ten kýbl trochu nakřivo, tak vždycky voda steče na tu stranu tak jsem myslel že tam vyplavila takovou díru...ale fakt mě nenapadlo že si tam udělaly noru nějaký myši
nie je to veľmi dobrá kvalita, fotím iba VGA foťákom z mobilu
dve rastlinky majú dobrú štruktúru :-) ostatné len priemer, celkovo však odrodu early misty odporúčať nemôžem a to early je tam fakt asi len z haluze :-DD