Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Guano Zdravím, podle informací zde získaných se letos pokouším vypěstovat pár kytek za oknem. Chtěl bych se zeptat jestli by nebylo lepší místo Noname(asi White widow) použít semínko nějaké samonakvétací odrůdy?
Proč ne? Nemám práci, jsem doma, nemocný a hrozně se nudím a minimálně je to taková přípravka na předpěstování na out zapár měsíců. Jinak možnosti no za oknem xD a pod stolní lampičkou xD
Původní příspěvek od Guano Proč ne? Nemám práci, jsem doma, nemocný a hrozně se nudím a minimálně je to taková přípravka na předpěstování na out zapár měsíců. Jinak možnosti no za oknem xD a pod stolní lampičkou xD
Tak jo. Jen do toho. Hoď jsem pak časem nějaký fotky. To jsem fakt zvědavej.
No, nevizera to zle hlavne to prisviecuj navecer ked uz zapadne slnko, ale myslim ze si spravil dost velku chybu, pokial dobre vidim na foto mas v jednom zakorenovaci 2 rastliny, to sa ti bude tazko rozsadzat hlavne ked su tak prisebe....
nene, ja todle beru hlavně jako test, co a jak je lepší, chci vědět jaký bude rozdíl mezi těmi co přisvěcuji a těmi co ne, ty dve mam u sebe jen tak že vyklíčily obě semena a já to až tak nečekal. Jinak to přisvěcování dělá divy, rostlinky jsou skoro jednou takové než ty na které nesvítím :-)
Ještě mě napadlo to mam zastřihnout nebo tomu dát přirozen průbě...Jednou tydně hnojim Krystalonem, akorat se ibavam jak to bude s fází květu tomu už nebude stačit žárovka ale den se prodlužuje...tak abych pak ještě nezatmival
A ještě se mzda že ty 4kdytky maji moc tenky stonej...ale možna že je to jen me zdani...
Ještě mě napadlo to mam zastřihnout nebo tomu dát přirozen průbě...Jednou tydně hnojim Krystalonem, akorat se ibavam jak to bude s fází květu tomu už nebude stačit žárovka ale den se prodlužuje...tak abych pak ještě nezatmival
A ještě se mzda že ty 4kdytky maji moc tenky stonej...ale možna že je to jen me zdani...
Máš to hezký....Jiank jestli máš nějaký malý ofuk, tak na ně foukej..on sem jim ten stonek zpevní. Stačí i větráček od PC...
no jo, ale zase, čim vic se stim dělám tak tim mě pak bude mrzet pokud z toho nic nebude... pokusim se ten vetracek nekde pohledat, ale nemusim na ne foukat uz naporad že ne? . diky