Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Studentik nástavbovýho studia, měl by ze mě bejt.. no ani nevim .. něco na způsob kanc. krysky.. Hulit ve škole? Bylo to svýho času absolutně vpohodě pokud jste se nevypekly vyloženě na plech, vpohodě jsem proplouval, až nastal velkej problém s matikářkou! Ona je ta starší generace která si myslí že všechny huliče vyhmátla, a dělá zle .. Bohužel matika neni moje nej stránka a tak na její hodiny jít vyhulenej,mam akorát schízu jako kráva :-D
Momentálně se chystám na chmel, tak uvidim jak to tam bude s konopným listem. A jinak jsem vystřídal spoustu brigád od sběrače brambor (telecí léta), přes svářeče, brusiče, dě*ku pro všechno, různě po fabrikách až po sekače trávníku.
Mějte se všichni fajn , Paece and Love
Edit: To co mě moc mrzí, že vůbec ve škole ta matikářka zjistila že jsem hulič.. Soukromá škola, nědělám problémy, učení OK, hulení v opravdu malé míře a občas mi vesele zpříjemňuje výuku a i ta matika mě najednou strašně zajímá a bohužel když jsem se snažil od matikářky vysvětlit jak že to je s tou rovnicí, tak to na mě poznala :-D ... ale co jí vlastně sr*lo? Že mě to opravdu UPŘÍMĚ začalo zajímat??
Po týhle zkušenosti hulení ve škole jen mimo tuto ženu.. Vidim v tom velkej potenciální průser..
Ještě jednou Peace and Love!
Původní příspěvek od Danny sem student byl sem na kucharovi nebavilo me to tak sem tam nechodil vyhodili me tak sem sel na sklare tam je to fklidu.
Ps:ve skole palim,budu na dale a v praci taky
tak to te lituju, takhle sem na to sral taky a sere mě to dodnes....
dyt s toho dne nic nemáš a lidi co nehulej, učitelé atd... víš co myslim, to prostě nesnášim.
Původní příspěvek od fikus Knihovnice, ale v práci nekouřím, až večer, doma
vau toto ma proste dostalo. Inac niektore tie povolania su proste super, nikdy by som nepovedal, kto kazdy moze hulit.
Ja som student IT, inac pracujem pre jednu firmu, kde vytvaram webove rozhrania na spravu linuxov (nieco pre slabsich adminov). V praci ani skole nehulim, lebo ked si zahulim som cely den a este aj druhy den strasne sprosty, resp. je mi vsetko dost jedno
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
ja makam v rezortu MO jako Technicky dozor investora.
Kdyz odmyslim tu zku.vene byrokratickou administrativu pri jakymkoliv vyrizovani korespondence, jednani se zelenyma mozkama, kteri se ridi metodickymi pokyny ikdyz jsou sebestupidnejsi a s vypocitavymi dodavateli jenz se na me/nas snazi usetrit kazdou kacku do vlastni kapsy, je to prace pestra a zajimava .
Za tu dobu co tu makam jsem navstivil zajimavy objekty, svezl se v nekolika obrnenych vozidlech, zastrilel si z par gunu a zazil netradicni akce v ramci pracovni doby.
Nejsem fanda tohodle vseho co da poapsat jako "hra na valku", ale beru to jako dobrou zkusenost a praxi..
Co se tyce huleni, tak v praci jsem to zkusil jednou a po maly schyze s sefem si to radeji nechavam na doma..
Já jsem na střední stavební průmyslovce. S povolánim si ještě nejsem jistej, ale nejspíš projektant, nebo si zkusim založit firmičku...
BTW čim dál tim víc mě zajímá politika
takze ja jsem CQM-ko = Customer quality manager
v práci nehulím, vykourenej melu pitchoviny a jelikoz to je job hlavne o komunikaci, tak neriskuji...jednou jsem to zkusil a musel jsem jet domu jaky to byl srumec...takze asi takhle...
peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
teď zámečník loděnice den breejen rotterdam NL
hulím podle náplně práce,ale furt,buď míň nebo víc když není dočeho rýpnout,ale aji se šéfem,přijede nějaká specialitka,třeba jak tam to čerpadlo narvem,když se tam nevleze,šéf smotne proberem to ,heineken v ledničce a ono se tam vleze,no problem,ale nenaložíme si super haze,pak na to čumíme jak gumy,což už se párkrát stalo......ale to je jedno, hlavně že je termín O.K.,no neděle to někdy jistíí,ale jeto jak na pískovišti