Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já si myslím že klíčení není žádná věda,semínka nenakličuju ve vatě nebo v papírovejch kapesnících,prostě ho šoupnu rovnou do hlíny a navlhčím ho rozprašovačem,nechám ho bejt a kytka vždy vyroste. Nechte to na přírodě ta si s tím vždy poradí.
Cau všem,
chci se zeptat, sazel jsem 2 kytky ze semínek. Asi před měsícem jsem je zasadil a nyní jsou hrozně dlouhé asi tak 20cm. Samotný stonek je asi 15cm bez listů a pak 4 patra listů. Můžu to zkrátit a normálně zasadit? Nevím jestli to poroste, protože se v podstatě nejedná o klasický řízek, ale o zkrácení jedné vytáhlé rostliny. Díky
Život je jen jeden ...
Je dost kratkej na to ...
abych se zatěžoval nesmyslama ...
:-) houby taky dobra vec 2 G a vidim to co CHCI
Podobny problem,akurat ze to nema stonku takmer vobec...jedna sa o anesthesiu od pyramid seeds.Semiacko dlho klicilo v raselinovom zakorenovaci a v podstate vypustilo prve dve normalne listky a stoji na mieste uz viac ako tyzden.O vyske sa neda hovorit,je to par milimetrov a velkost listkov takisto mozno 3mm.Presadena bola do normalnej hliny ale nevyzera zeby sa rozbehovala.Cim to moze byt?...druhe semeno tej istej sorty klicilo v zemine,tiez sa mu dlho nechcelo ist von ale teraz je z neho krasne bejby
@MohawkEtkerovic
Pokud mas moc dlouhej stonek, presad to tak, ze ten stonek zakop do zeme az po prvni dva listky. Vyleti z toho koreny normalka, kytce to neublizi. Vyhnes se pak tomu, ze se ti kytka pri vetsim vetru zlomi.
Čau. Jsem rád, že Grower zase žije.
A teď k otázce. Známý minulý týden naházel nějaká semínka na zahradu. Že to prý začne dříve klíčit a že pak bude mít velký kytky.
Já mu na to pověděl, že to začne klíčit teď, takže při prvnim přízemnim mrazíku mu to pojde.
Ovšem jeho reakce byla, že když se to nahází na podzim, tak to taky na jaře v klidu začne růst.
Mám pouze zkušenost, že asi z 50 semínek zasetých na podzim vylezli 3 kytkičky.
Takže předpokládám, správně, že je to nesmysl, sázet v polovině února..?
Díky, frek.
Pro mě to nesmysl je, vzhledem k potencionální procentuální úspěšnosti
To si radši ty dva měsíce počkám a nebo jestli má někdo z outdoorářů v únoru roupy, tak si začne něco předpěstovávat doma za oknem nebo ve skříni
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
kammo: já měl taky Magnum od Budhy ale vylezlo mi všech 5 semen a bylo to docela rychlý řek bych do třetího dne byly venku dával jsem přímo do substrátu(rašelina) a přikryl folií v přítmí.. jestli se ti po šesti dnech nic neděje je to divný
Zdar, chci se zeptat, vyklicene seminka muzu dat na predpest do hliny allmix od bb na 6 tydnu predhnojene ? nebo mam radsi pouzit agro pro vysev a mnozeni ?
Původní příspěvek od Alpinestars Zdar, chci se zeptat, vyklicene seminka muzu dat na predpest do hliny allmix od bb na 6 tydnu predhnojene ? nebo mam radsi pouzit agro pro vysev a mnozeni ?
Zdar, All mix je docela nasolenej (Ec 2,4), šel bych do Agra, nikde nemůžu najít ph a Ec, ale píšou že je vhodnej ke "klíčení semen a k přepichování mladých rostlin"...ušetříš na pivko, tak hodně zdaru
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ohledne toho klicni, cetl jsem ze to nekdo klici v uzavrene napr plastove krabici od zmrzliny, to tam nejde kyslik to nevadi semenum ? nema se tam udelat nahodou diry pro vzduch ?
Naposledy upravil Alpinestars 15-03-2014 v 19:41 PM