Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau lidi mám dotaz mam kytičky ale nevim jak poznám samce jednu uz jsem radsi zrusil mam tu par fotek potrebuju udelat od vas analizu ale envim jak se vkladaji fotky poradite mne nekdo pleas???
zdar lidi nevíte co to je ejstli samec nebo samice????a jak to poznám asi jsem blbej ale vubec envim ceho sem mam chytat abych zjistil co to je diky za odpioved!
jo vidim je takze ty kulicky to je 100%samec jo to je u tech vidlicek ci co to je ty dva do kříže???jak se tam oběví ta kulička tak je to samec jo?a jak poznam nemuze mne naprcat kytky kdyz uz je takova????
jo bohužel jsem ho zlikvidoval jěště jsem přemyšlel ho překecat aby se ještě změnil pohlaví ale nic už není.jináč ti chválím tu krabici odpod docela dobrý nápad jak dlouho ti trvalo toto vypěstovat????
no to věřím že dlouho ale hlavně že tento pokus ti vyšel.hele budeš tu zítre něco bych nafotil mích 9 kytiček a ukažu ti je a ty by sji mi řekl jestli s toho něco poznáš jestli je to samec či ne?jestli tě nebudu tím obtěžovat věřím že ty už asi v tom chodíš takže víš o co jde.nic jdu chrapat zatím čuz
cawte growery.. mama taku malu dilemu vitrhol som dvoch samcov na 90% to boli samci podla mojho nazoru .... no len ma zmatlo to ze gule mal na vrsaku strasne vela az vitvarali strapce trochu pripominajuce sisky .. tka dufam ze som sa nedoje,,l a spravil som dobre
Původní příspěvek od dano cawte growery.. mama taku malu dilemu vitrhol som dvoch samcov na 90% to boli samci podla mojho nazoru .... no len ma zmatlo to ze gule mal na vrsaku strasne vela az vitvarali strapce trochu pripominajuce sisky .. tka dufam ze som sa nedoje,,l a spravil som dobre
Zdar. Zkus hodit fotku, nebo se podívej na fotky tady. Ale jak to popisuješ, tak to samec byl.
diky za odpoved, no popozeral som sa tu, a nasol som dost podobne a bol to samec, takze som spravil dobre ze som ich vitrhol ...
este mame 25 deticiek a cca polovica vizera na 60% ze su to samice a ostatne este neukazalo pohlavie(co ma trochu aj znervoznuje pretoze je uz dost neskoro)