Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 43 44 45 46 47 »
Autor
Téma 
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 705

Karel Bezbarel:tak to se me jeste nestalo ze bo shotovi bych omdlela, miluju shoty..Zvlast od myho kluka, nataha to do sebe, pak da do huby, pred pusu da dlane, napechuje si je kourem a pak to jede..to me tak vzdycky strasne moc propali hrdlo..Ale je to zahul!mnamky

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 10-12-2003 v 18:38 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.C. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 706

to Slim: Ty jo, tak to je fakt mazec, to bych nechtěl zažít ani omylem.

Old Post 10-12-2003 v 20:22 PM
T.C. je offline   Profil uživatele T.C.   Find more posts by T.C.   Foto galerie člena T.C.   Click here to Send T.C. a Private Message   Add T.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Pohodička Němci.. Příspěvek č. 707

Tak jo, napisu zazitek..Jedu si strasne moc zkourena v metru, nic nevnimam a jsem zamerena jen na chlapkovi boty co sedi naproti mne..v usich ma sluchatka a nohama si podupuje do rytmu...nevnimam nic okolo, jenom jeho nohy a to jak si podupava, najednou bylo ticho a ja zacinala slyset rytmus..jak si podupaval, davalo mi to dohromady muziku, slysela jsem bubny a on jel, proste muzika, hlavou jsme tak jako trosku do ty muziky hejbala, ale zase ne moc, ale libilo se mi to, vedle si sedla zenska, dala nohu pres nöhu a jednu nohu mela danou u toho chlapka co delal ty bubny, jak se ty pani kynklala noha pri jizde, dotvarelo mi to dalsi jakysi zvuk, proste narez, byla jsem na tom fakt desne moc zasekla, ze Zlicina az na Můstek jsem nesledovala nic jinyho, pak ten chlap najednou prestal podupavat, stoupnul si a odchazel a ja v jeho krocich slysela takovy to jak maj ty stepari ty plisky na botach..a tu muziku jsem slysela jeste potom..Vystoupila jsem na Florenci, nekam jsem sla vyprovodit kamosku(ktera mimochodem byla taky uplne v pici a byla mi oprena o rameno) a jela zpatky na můstek.Na můstku na A cekam na metro..najednou tam prijdou Nemci..Mluvej ty svoje picoviny jak Was, atd.Neumim vubec Nemecky..A najednou od nich cesky slysim: ,,Kde je ten vlak sakra?" podivam se na ne, ale oni zase mluvi jen nemecky, rikam si, to byl asi nekdo za nima.Fajn, sedim na bobku, dole, protoze jsem na tom fakt zle..Bylo rano cca 10hod a ja si na lacno dam jointa..jeste kvalitku..A ve dvou!Peníze nemám, sucho v hubě, hlad.. Tak fajn, sedim na zemi a koukam do zeme, v tom od nich zase slysim: ,,teda to je doba" kouknu se a oni si zase kecaj ty svoje zvasty tak rikam, to bude asi fakt nekdo za nima..zase koukam do zeme a pak zretelne slysim od ty nemky jak rika:,,Nechcete nekdo cukr?", neverim tomu, podivam se na tu nemku, a ona opravdu z kapsy vyndavala pytlicek s cukrem, ostatni nemcouri ze by si dali a ona jen rekla:,,Sorry, on je roztrhlej, vysypal se mi do kapsy" a zastrcila ten pytlicek do kapsy..neverim svym ocim ani usim..Ale najednou zase mluvej nemeci..proste haluz jak hrom!!Nevim..byla jsem z toho dost v prdeli a musela jsem nad tim porad premejslet..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 10-12-2003 v 20:54 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.C. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 708

ZMonica: Je možný že v tvým mozku probudilo THC nějaký zvláštní jazykový schopnosti a dočasně jsi rozuměla německy tak dobře žes ani nevěděla že mluví pořád německy Přece je mozek používanej jen z malý části, určitě se dají nějak probudit širší schopnosti v něm

Old Post 10-12-2003 v 21:05 PM
T.C. je offline   Profil uživatele T.C.   Find more posts by T.C.   Foto galerie člena T.C.   Click here to Send T.C. a Private Message   Add T.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 709

Zmonica: To s tou hudbou mně připomnělas jeden zážitek z léta. Vařili sme mlíko, každej sme si dali dvě deci (byli sme tři a já sem je všechny přemluvil, ať si ty dvě deci dáme). No ještě před tím sme se rozhodli, že pojedem na jednu akcu do Brna. Nasedli sme na vlak - mírnej nájezd, kousek před brnem slušnej nájezd. Město -strašně moc velkej nájezd, neschopnost cokoliv dělat, přehřátí organismu. No a já sem taky za vším slyšel hudbu, ale úplně za každým zvukem (jízda aut, vlaku, šalin). Pak se mně to přestalo líbit a měl sem z toho strašně nepříjemnej pocit. Nakonec to skončilo tak, že sme z města (plnýho hudby) museli vypadnout z5 k nám na klidnou vesnici. Utekli sme do polí a trochu vychutnávali klid. No já sem ho moc nevychutnával, spíš sem zvracel a bylo mně strašně. Ale musím říct, že ač to bylo hrozný, rád na to vzpomínám

Old Post 10-12-2003 v 21:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 710

T.C., je to možný?Ale každopádně jsem to fuck zažila a málokdo mi to věří..

FuteW: jinak to se mi taky stava, jenze pak me zacina bolet hlava a ja myslim, ze se zcvoknu

Old Post 10-12-2003 v 21:09 PM
ZMonica
Stálý Člen

Pivo.. Příspěvek č. 711

Nejdřív se omlouvám, tenhel příspěvek asi nepatří sem, ale mně se to mco líbí a chci se podělit?ghighi Přátelé, sousedé a krajani! Zastavte se na chvíli ve svém každodenním shonu a věnujte pár okamžiků zamyšlení nad skutečnými hodnotami života při četbě tohoto příspěvku. ....... Profesor filosofie stál před svou třídou a na stole před sebou měl několik předmětů. Když začala hodina, vzal beze slova velkou prázdnou sklenici od okurek a začal ji plnit kameny velkými asi 5 cm. Když ji naplnil, zeptal se studentů, jestli je plná. Studenti souhlasili. Pak vzal profesor krabici oblázků a vysypal je do sklenice. Trošku s ní zatřepal a oblázky vyplnily mezery mezi většími kameny. Potom se opět zeptal studentů, jestli je sklenice plná. Studenti opět se smíchem souhlasili. Nyní vzal profesor krabici s pískem, vysypal ho do sklenice a písek samozřejmě vyplnil i ty nejmenší mezery. "A nyní si představte," řekl profesor, "že to je váš život. Kameny jsou ty podstatné věci - vaše rodina, váš partner, vaše zdraví, vaše děti - zkrátka věci, které v případě, ze vše ostatní ztratíte, stále dokáží naplnit váš život. Oblázky jsou ostatní věci, které také stojí za povšimnutí - vaše práce, váš dům, vaše auto. Písek, to jsou všechny ostatní maličkosti." "Když naplníte sklenici nejprve pískem, nezbyde žádné místo pro kameny a oblázky. A stejně je to i v životě. Pokud vynaložíte veškerou energii na maličkosti, nebudete mít prostor pro důležité věci. Věnujte pozornost věcem, které jsou důležité pro vaše štěstí. Hrajte si se svými dětmi, najděte si čas na zdravotní vyšetření, jděte si se svým partnerem zatancovat. Vždy vám zbyde čas na práci, na úklid domu nebo na uspořádání večírku. Starejte se především o kameny - o věci, které mají opravdu význam. Stanovte si svůj žebříček priorit. Zbytek je jenom písek." Na to vstal jeden ze studentů, vzal sklenici, kterou profesor i ostatní studenti měli za plnou a nalil do ní láhev piva, které si samozřejmě našlo svoje místo a láhev byla teprve nyní opravdu plná. To dokazuje, že bez ohledu na to, jak plný je váš život, prostor na pivo se vždycky najde. )

Old Post 10-12-2003 v 21:11 PM
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 712

to ZMonica: jo přesně takovýhle věci se stávaj když je člověk zkouřenej a zvlášť mně se stávaj strašně často...to si pak člověk řiká ty vole to je halda....ale vona to halda vůbec neni to se fakt stává...úplně mě to dostává tohle je strašně hustý...

Old Post 10-12-2003 v 22:00 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slim
Stálý Člen

Karma uživatele Slim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 713

2 ZMonica:

Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.

*MiGueL*

Old Post 11-12-2003 v 16:04 PM
Slim je offline   Profil uživatele Slim   Find more posts by Slim   Foto galerie člena Slim   Click here to Send Slim a Private Message   Add Slim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 714

slim? ?

Old Post 11-12-2003 v 16:50 PM
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Obecné Zase na plech Příspěvek č. 715

Nazdárek.
Předevčírem mi Benny řekl, jestli nechci do Jirkova na nějakou párty a že pro mě má sušenky... No s travkou... Vzali jsem sebou ještě Tomáše, že bude řídit nazpět. Tak jsme vyrazili. Dojeli jsme tam a snědli ty sušenky a zbytek čokolády. Ta párty už skončila. Začala v 17:00. Prej to stejně nebylo nic moc, hrálo se z CD a někdy i z jukeboxu. No tak jsem jeli do zpět do Chomáče zaparkovat auto. Najednou jsem byl veselejší, byla pohoda a ani zima mi nebyla... Tak jsem s řek, že to příchází... No šli jsme pomalu do jednoho NONSTOPU na Tržnici. Po cestě to na mě přicházelo, ale strašně moc pomalu, jako na kostce. Ale bylo to fakt zajímavé zjišťovat, jak jsem se minutu od minuty dostával do toho stavu.. Přišli jsme do té hospůdky, dali si jedno malý. Jo a Tomáš si po cestě dal taky sušenku. jak jsme tam seděli a ona nám přinesla pivko, tak se Tomáš zeptal, co je to za pivo. No Budvar, řekli jsme mu. On se podíval na lístek a řekl. desítka? Fuj já chci Gambrinus. Tím mě fakt dostal, protože nám vyprávěl, jak si ho objedná. No tak jsme popíjeli a najednou jsem v sobě pocítil divnej tlak. Pivo jsem nechtěl, jen jsem tam seděl a modlil se, ať už jdeme, nebo tu zešílím. Hrálo rádio, zaposlouchal jsem se do ěch starejch vypalovaček. Pak tam začala hekat nějaká ženská a do toho moderátor jí začal ukájet. Nevím co to bylo za radio. (kdyby jste někdo věděl, jaká stanice to byla, tak to sem hoďte, dík). Pak se na mě kluci podívali a ptali se, jestli mi je dobře. Nebylo, byl jsem celkem bílej. Zaplatili jsme a šli ven. Došli jsme až k Bennymu před barák. najednou se mi udělalo zle a šel jsem zvracet. Bylo mi fakt zle. No a pak jsme šli spát a já ráno v 6 šel na praxi. Z nejhorší praxe svěho života jsem přišel domu a šel spát. Pak mi volal Tomáš, že jak mi je a že on v noci jel na ambulanci. Prej se začal klepat a nemohl dýchat. Mámě řek, že si vzal od Bennyho sušenky a ona mu zakázala se s ním bavit, 19-ti letýmu klukovi. Takže čekáme, že jeho máma udělá bordel.

Toť vše. už nechci sušenky ani čokoládičku.... Fuj....

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 12-12-2003 v 08:49 AM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 716

hmm, chudak benny ...

keep
balkon 2002

Old Post 12-12-2003 v 09:00 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 717

tak v tom asi nebylo jen hulení ne to se mi nezdá...

Old Post 12-12-2003 v 09:01 AM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 718

2 Robie:
No já bych neřek, protože Benny je už měl a tohle se mu nestalo. Spíš bych řek, že to vyvolala nějaká alergie

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 12-12-2003 v 09:14 AM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 719

To je nejaké divné, keby v tom bolo len veľa húliva, tak by si asi skor zaspal a nemalo by ti prečo byť tak zle

Old Post 12-12-2003 v 09:17 AM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 720

lub: s tím nesouhlasím, pokud to přeženeš s hulením v jídle, tak jsi úplně v prdeli a spát se ti moc nechce. je ale pravda, že tě z toho může dostat asi jenom ten spánek, takže si jdeš raději lehnout. ale jak říkám není to proto, že by se ti chtělo spát, ale proto, že jsi tak v řiti, že stejně nic jiného dělat nemůžeš

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 12-12-2003 v 09:21 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 43 44 45 46 47 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás