Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"You smoke herb in Zimbabwe? "Yeh, One night we go to a soldier place and a guerilla call out to me and give me a touch of something... and that was it. No wonder they won the war! Tell ya boy, dem mon smoke some god herb mon! Dem tell me they smoke that herb and feel brave. Them tell me it make them... invisible."
Huste, sem kapke vypálené a tak si kecam s lidma na ICQ a kamoška ma takový ten obrázek jako je zamyšlená jako ve statusu ne... a tam napsane: Hmmmm..... Jsem prý hovado bo volím ODS... A ja: Kdo řekl, že kdo volí ODS je hovado? Ať předstoupí a umře... lol to je huste jak cyp. TO je jak Vlasta Burian voe XD
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Kdysi jsme v obchodě našli Praženou Kávu,no a první co nás napadlo: Ty seš ypraženej jak káva
Včera na mě kámoš: Já byl nakupovat po třech měsících naposled před týdnem ..ono je to sice logický,ale v ten moment to byl fakt nářez..
no a na závěr:Se směju až mě bolí úsměv.. :-)
p3ace
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
seděl jsem s kamarádama v autobuse a jedne čučí z vokna,najednou se ozve:"hele černej holub,toho sem ještě nevyděl" na to se druhej koukne tím stejným směrem "to není holub voe,to je vrána" třetí se zamyslí a vypadne z něj "to není vrána,nevidíš že má ptáka to je havran" jak to dořekl,tak se na celej autobus rozezněl náš hlasitý smích.....
fuuu. mam jedneho kamarata ktory sa o zabavu svojimi hlodmi vzdy postara tu je par ktorych som si zapametal.inak mali sme to zapisane vsetko v mobile ale ten sa stratil. skoda aj jeho aj tych hlasok. nech sa paci:
1.) ťečie ti nos (upozornil ma ze mi tecie krv z nosa)
2.) z čoho sa vyraba korkovy stupel
3.) podaj mi ten stupel od vrchnaka
4.) chalani TICHO!!! tu je teplo
5.) počujem vidiny
6.) dal som ti jednokorunu, dve dvojkoruny a trojkorunu
7.) pivove oco (namiesto ocove pivo)
8.) bukakaša namiesto bujakaša
9.) dievčanko namiesto dievčatko
10.) sliny sa pohybuju na tam hore (???)
...kua bolo ich aspon 60 ale teraz si neviem spomenut. behom dna porozmyslam a vecer to sem hodim. bo je to s nim psycho a on vobec nehuli....kde na to chodi