Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, Jedu prvni kolo vyskitli sa nejaké problémy prosim o radu.
Jedu v kokosu ph zalivky 6,5, Když proleju cistou vodou vytok je 6,5 teplota 27max -21min, vlhkost 70- 80%.
Původní příspěvek od JetiX Ahoj, určite by som skúsil znížiť to pH a mohli by začať papať, 6,5 lejem do hliny. EC meriaš?
EC metr bohužel nemam hnojim hesi complet cocos podle tabulky
kooks brick AH trichoderma nasakla vodou s hesi podle tabuky 30l na brick na druhej 20 prislo mi to moc vlhky
Tieto preplachy treba robiť aj s hnojivami, nie len s čistou vodou. Namiešaj si napr polovičnú dávku podľa tabuľky (keď nemáš ec meter), nastav si požadované pH a tak prelej Dvakrát dostali preplach čistou vodou, už majú nastavené pH, takže budú potrebovať nejaké živiny. Normálne podľa tabuľky, poprípade trochu menej na štart. GL pošli potom foto, že čo sa deje.
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Čau, dlouho řeším jestli to bylo prelitim, přehnojení, už je to víc jak týden a pořád to dělá tohle, postupně na všechny kytky, jedna po druhé, nemůže to být nějaký druh plísně?
přelití bych se taky nedivil, ale stačí nechat proschnout a zase se budou lepšit... tohle vypadá spíš na to ph. Nebo jinej problém u kořenů - možná si přelejval častějc a kořeny zahnily? těžko říct... každopádně hlídej ph
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ahoj growers, jsem v 13. Dni květu. A včera mi začali od spoda zloutnout celé listy s hnědými fleky. nejvíc je to u jedne kytky kdy to zloutnuti došlo do druhého patra listů. Jedu Lightmix od plagronu, zálivka plagron terra Bloom 3ml(vcera jsem navýšil na 4ml), big bud 2ml od AN, bud candy 2ml taky od AN, pH 6.5 . Včera mě to zaleklo tak jsem je všechny prolil 1ml Pure zym(plagron) pH 6.5 děkuju pokud někdo pořadí
Zdravím,
jsem cca ve 4 týdnu, týden prepnuto na 12/12 a kytky mi z ničeho nic začali stonat. Odspodu začínají zloutnout a následně černat listy. Myslím, že jsem to trochu prelil, takže jsem to nechal pořádně vyschnout a po nové zalivce se vzpamatovaly, ale cca 2 dny po mi to začalo dělat znova. EC, PH v poho, vlhkost za světla kolem 60-70% ve tmě zapla odvlhkcovacka... Bojím se naky plísně nebo plísně kořenů, nikdy jsem tohle neměl, díky za radu!