Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera sme z kamošma seděli a dělali sme blbosti.Dával sem si páku z kámošem a zrovna když sem ho krásně pomalu ale jistě dostával řekl:" Řeže tygra!!".no to me položilo a věnoval sem se smíchu
Byli sme z kamošem na bikovych zavodech a on ma na kole vidlu Skareb.Prisel jeden typos od nas,ktery dává na kole rychtu a říká:"hmm,Xt přehazka,kliky,přesmyk,dual kontrol a vepředu Skéro:-)"..tak nejak z toho vyplynul novy kryci nazev pro skunky:-D"Skareb"
Když sme se s kamošem nejvic zdýmili tak sem mu řikal:"Proč máš tak přivřeny oči?"
Kámoš:"Protože je teplo"
Já:"Co to meleš?"
Kámoš:"Nevim mě se to nějak "pomletlo"............
Kamos se jednou snazil rict tohle cislo 10 382 000 a rekl to deset tisic tristaosmdesatdva tisic, a pak to vysvetloval jako ze ty tri nuly sou ten tisic ne?
Zdravíčko all. Jednou sem byl nemocný, tak sem kamoša poslal pro nějake divko do půjčovny a frajer se po cestě zkouřil a dotáh nějaky horor z roku 1982 xD ... Litry kečupový krve a umělé části končetin lítaly vzduchem Tak sem nepozorovaně zapl nahrávaní přes sluchátkový majk co ležel na stole a tahle to dopadlo... Bylo tam toho víc, ale tohle mi utkvělo v paměti... Tam nakonci se ptám jakože jestli sem vytáh klíč bo jak sme byli hulit na balkóně, tak sem zarazil klíč kdyby šla mama ne... A já asi 7x "Vyndali sme ten klíč?" tak tam to nakonci je to už asi po sedmé a ja tam dycky vysílal toho kamoša xD ... Je to uploadnute jenom na par dni tak stahujte!!! ENJOY!!! http://s53.yousendit.com/d.aspx?i=1...I92PQADO2XZIUL3
A btw máte tam i txtčko s tím co mluvíme, protože někdy není rozumnět
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Dneska ve škole sem dostal na oběd 4 buchty.Dvě z bílou polevou a dvě z kakaovou.Tak když sem viděl že se do toho všici pustili zeptal jsem se:"Mám začít tou žlutou nebo tou zelenou?"no jo původně sem to myslel fakt docela vážne akorát sem řekl špatné barvičky
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
toto do me tlacil jednou kamos - kdyz si zhuleny "jedna myslenka je prebijena v ocekavani te druhe"
"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley