Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl bych se zeptat na takovou blbou otázku: kondenzátor+startér+tlumivka=předřaďovač, nejsem elektrikář a nemam s tim žádné skušenosti tak jestli bys te mi to mohli osvětlit..moc dík, jo a mimochodem nevíte někdo jestli výbojka Philips sont t agro 400 dělá velký vedro?? thx
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Řeším automatické zatemňování venkovních kytek pomocí časových relátek, téma jsem založil v outdoor sekci, tak se tam mrkněte, potřeboval bych poradit od vás elektrobastliřů...tu je ten odkaz http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=25425
For Dzamil: Vem modrej drát a nacpi ho na pravou stranu startéru. Drátem navíc č.1 spojíš levou díru startéru s levou stranou tlumivky. Střední díru startéru spoj s objímkou a s pravou stanou tlumivky.
Hnědej nacpi do prostřední díry u tlumivky a mělo by svítít
Jo a zelenej přichit na kostru tlumivky (uzemnění)
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
zapajal som 70w sodik s 3vyvodovou tlmivkou a 2vyvodovym starterom + kondenzator. Na kazdej suciastke bola ina schema, tak som to zapojil nasldovne a najlepsie na tom je, ze to funguje. Ak mate niekto podobny problem so zapojenim tak tu je schema. Snad pomoze
Zdravím všechny growery mám dotaz mohu zapojit na 70W sodíkovou lampu pojistku CF-F 5A 250V. V FAQ a dalších treadech se píše pojistka 0,630 mA. Tak jestli máte někdo zkušenost nebo radu. Prodavač mi říkal, že se tam může dát. A na stvrzence je 0,800mA - 6,3A. Tak si nechám poradit díky za odpověď.
Zdrawim! Prosim was poradtte mi! Wsude tu pisete ze si Groweri maji poridit SODIK s oznacenim SON-T Agro, Taxemsi ho objednal a prodawacka mi prinesla wybojku s cirym sklem a oznacenim LU70/90/T12/27 Wim ze 70 budou asi watty, (objednawal jsem 70tku. a 27 je záwit. jinak chci wedet jestli je to ta AGRO wybojka nebo nejaky obycejny shit! Prosim o rychlou odpowed abych jim to mohl kdyztak omlatit o hlawu a wratit DEKUJI! Sparrow
2_Sparrow_: to co ti prinesla je vybojka od GE, nikoliv SON_T AGRO od Philipse, jak muzes videt tady , takze pokud jsi chtel SON_T AGRO, tak ti dala neco jinyho, ale pestovat se pod tim da, ale nevim, jestli to je na rust i na kvet, to sem nikde nenasel, ale muzes zkusit zagooglit.
hodne zdaru Proč
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
Jo takze to pokwete a neco z toho bude jo? Jsem GREENHORN w pesteni indoorů takze newim.Taky wetsinou zk*rwim na co sahnu takze bych nerad inwestowal spoustu penez do neceho co pak wyhodim.Takze pro zacatek jsem zwolil 70W a no name seminka co se walej wsude po okoli. Uwidim jestli to poroste a co z toho hlawne WYROSTE.Neco uz doma kutim, takze az budou fotky tak bych to nekde POSTnul.Diky za radu jen tak dale. (Jo a jeste jedna wec!!! S tim 70W Sodicickem. Kolik toho oswitim.Nekde to tu bylo ale nemuzu to uz najit.Diky)