Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a nebo česky tady
když si nejsem jistej FAQ první kam koukám, tady ale lidi objevujou stokrát objevenou ameriku přitom tady všechno už je... asi by to opravdu chtělo FAQ oživit a trochu uhladit do nějaký lepší formy.
Původní příspěvek od Jerry2 Zdravim vespolek netusite nekdo proc holkam zacinaji zloutnout spicky. Jsou jeste tak male.
Popis Holky jsou ze seminka model mazar
1x Ofuk
Pritah 200m3
Odtah 400m3
Zvlhcovacka- vlhkost den 65 noc 70-75%
Ph zalivky 6
Teplota noc 22 c
Den 28-30 c
Hlina predhnojena s perlitem.
Zdar,
Na hlínu mi to přijde málo, zvýšil bych to ph. A schválně bych si změřil výtok. Těžko říct co máš za predhnojenou hlinu. Ale asi z g, hmm.
Pokud máš ofuk přímo na kytky, dat ho mimo.
Jinak já nedam dopustit na vita race, v menší koncentraci několikrát za den (naposledy po vypnutí světla kvůli odpařování), dělá zazraky.
citace:
Původní příspěvek od crazyben a nebo česky tady
když si nejsem jistej FAQ první kam koukám, tady ale lidi objevujou stokrát objevenou ameriku přitom tady všechno už je... asi by to opravdu chtělo FAQ oživit a trochu uhladit do nějaký lepší formy.
Mám stále stejný problém každý týden žloutnutí nových horních listů od středu rostliny, dříve pomáhalo vyměnit vodu, nyní todle už také nepomáhá.
zkusil jsem dát chlorovanou odstátou vodu, přidat Canna Železo, nyní přidávám peroxid. Zkouším založit tento příspěvek ještě tady jinak je založený v sekci Hydroponie. Budu rád za každý nápad! Pokud jsem zapomněl nějaké info co nejrychleji doplním.
-Moby Dick
-Hydro- Drip system
-400w sodík (35cm od vrcholku)
- odvětrání cooltube
-hnojiva od Canna
-zálivka dešťová voda EC 0,1
- teplota ve dne max 27
-teplota v noci 20
-svícení 12/12
-vlhkost 55%
Ahoj skus pridat i trochu Mg (horcika) jeho nedostatok neumoznuje rastline aktivne vstrebavat Fe (zelezo) vtedy sa tvori takato chloroza. Ako su na tom samotne spicky listov nie su konecky cervene ?
Čau to ec 2 je moc jakou verzi ty Canny hydro používáš pro měkkou vodu nebo tvrdou ?.
Ty by jsi mněl používat při vstupní vodě 0.1 Cannu hydro pro měkkou vodu obecně pro tento systém je lepší Canna aqua.
Co kořeny jak vypadají pokud je teda na ně vidět musí byt krásně bílé.
Ahoj, pouzivam pro tvrdou vodu, Na koreny bohuzel nevidim zasypano keramzitem a odhrabavat se mi to moc nechce abych neponicil koreny. Jinak jsem pridaval peroxid zlepseni nebylo znat ale pomohla zase vymena vody.
Ok a to muže být ten problém v tom hnojivu je málo vápníku a hořčíku dokup si třeba General Hydroponics Calcium Magnesium komplet vyměň roztok dej nižší ec 1,4-1,5.
Ještě jake ec vody ti teče doma z kohoutku ?
Zdarec, potrebuju poradit co to je? nový listy sou pokroucené a mají jakoby bradavice jinak kytky rostou v pohodě
Kytky z řezů: Euphoria (mám je cca 12 dní)
Hlína plagron lightmix
Světlo 200W cfl dual (růst)
Hnojky jednou Jib A+M 1,2 ml/l
PH mezi 6.3-6.5
Teplota 25-6 pres den 20 noc
Vlhkost cca 60%
Díky za radu. Foto není nic moc je to z mobilu
Ahoj prelite si nemyslim. Zalevam vzdy az kdyz hlina poradne proschne cca jednou za 4 dny. Hnojim podle navodu 4ml na litr mam plagron.alga grow. Ted jsem hnojil po druhe protoze jsem mel predhnojenou hlinu