Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja som teraz skusil prvy krat v zivote outdoor ... uvidim co to spravi ale dal som to od mesta 5 km po splave vahu (rieky) asi 8 metrov od vody takze uvidim ... dufam ze tam nebude problem ze by som nemal vodu i ked neviem co ta voda s tym urobi dam vediet ...
Původní příspěvek od Pinus Loving: teraz to je v pohode, tento rok neboli zaplavy ale minuly rok, kamosom vsetky rastliny co mali pri vahu vyplavilo...takze stastie, na buduci rok si skus vychytat nejake ine miesto..nerizikove
To som si tiez myslel ze najlepsie je sadit od rieky dalej. Ale cistou nahodou minuly rok prisla burka s takymy krupamy, ako 10sk mince a aj tak islo 1/2 urody do haja.
NO,heh.....jak se rika pod svicnem je nejmensi tma,Takze navzdory tomu ze jsou zemedelci nejvetsi svine spolu s myslivci jsem jeden rok jen tak bokem z domu zkusil dat par seminek do kravina,tusim ze to tu uz nekdo vzpúominal,ale i tak..muzu to potvrdit.Nasel jsem si tam mistecko kde jsem si myslel ze nikdo nechodi.Bylo to primo v arealu kravina,kousek za plotem.Samozrejme jsem musel lozit na tohle misto opatrne,ale nikdo me za ten rok nechytil...Uroda sice nebyla takova jako doma,ale byla
Nejlepsi na tom bylo ze hnuj byl asi pet metru ode me...horsi to bylo s vodou..museli jsme vzdycky nalozit petflasky do batohu a uz se drnkalo na vylet
Dude wrote: TO SAMY JAK O THREAD VYS - POUZIVEJ EDIT!!!
Nejlepší místo je provařený místo,mluvím z vlaastních zkušeností,loni su pěstoval cca 300 metrů od sídliště a f pohodě,nikdo to nečornul a to místo bylo tak provařený že si každý myslel,že by se nenašel žádný debil který bi tam pěstil)ale stejně to bylo napíču místo protože tam svítilo málo slunce,takže to byli přízemní keříky(
Nejlepší místo je podel kolejí, Takhle pěstuju v praze hned za nádražim tak 1 km podel kolejí a nikdo mi to neukrad. tam je tolik divnejch rostlin že travku ani nevidíš...
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
Zdarec groweři hele tak já mám taky pár místeček mno párkrát jsem sadil do kukuřice ale to je na píču jelikož to nestihlo uzrát a to je na hovno a to moc snad to taky znáte tak letos jsem se byl podívat kolem mého bydliště cca tak 8 km a ono ejhle je tam rybník o rozloze kolem 50 hektarů a tam je ale 12 ostrůvku takže kolem je všedu voda tak to bude snad v pohodě jsou tam jenom samý keře a nic z toho tak to skusím tam vysadit snad tam nebude na píču hlina nebo tak .A když tá někdo otázku jak tam budu lízt ůplně normálně pro moje kytičky udělám cokoli chápe jako každej asi ne.Tak vemu prsačky to jsou holinky dolezu tam a bude a žádnou čorku nenapadne že tam jsou kytky jelikož kdo by lezl přes vodu na ostrov ale já to udělám abych to měl pěkně schovaný.Tak zatim zdarec pořádně hledejte at máte pěkný kytky at vám to nikdo nečirne Pěstu zdar
to me uz taky napadlo u nas mame taky nejaky rybniky kde je nejaky ten ostruvek ale jelikoz jsou chovny tak mam strach abyme nevidel porybny jak se plavim na nejakem voru nejak moc casto na ten ostruvek... moze to byt nejaky smejd a byt moc zvedavy a pak je to v prdeli... a jeste je tu jedna vodni plocha kde je ostrov celkem fakt velky ale tam se lidi chodivaji koupat a kdo vi kdo vsechno na ten ostruvek si zajde zaplavat a kdyby to nahodou nasel tak je to zas v prdeli :-(
Jo to máš pravdu víš ale všude kolem toho rybníka je rákosí takže se musím nejprve prodrat tím rákosím abych ty ostrůvky vyděl a na těch ostrůfkách je to samej keř nedá se tam ani vylízt víš tak budu muset to tak vyřezat zrejt a tak dále víš je to tak 30 let co ten rybník bagrovaly a dělaly z toho právě tyhle ostrůvky víš tak doufám že to bude v pohodě zemina mno uvydíme jak to bude půjdu se tam podívat tetka v zimě abych abych nemusel lízt do tý zmrzlý vod ytak si počkám až to zamrzne snad to bude v pohodě zatim pic