Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim píši sem znova..Měl jsem stejný problem v růstu..Vyřešil sem to a jelo vše v pořádku..Ted na 20 dni květu se to ze dne na den začlo dít znova..Muže mi někdo říct co s tim mam dělat ? pH vody po upravení 6.6..Hnojeno Algra Bloom a Algamic menší dávky..foto: http://2i.cz/9b1e6b4192
Ahoj, prošel jsem všech 42 stran. Mám stejný problém jako zde jeden uživatel (crapper) již psal, kokos 400W, EC jsem na 0,9, pH 6.0 a zlobí mě listy.. Hnojivo mám Plagron coco A a B.. Růst 17 dní, B nepoužívám, hnojím jen tím A.. Můžete mi prosím poradit, co je špatně?
píšu sem už po druhe kytky sem přesadil byl problem s prelitim a spatnym vysychani substratu ted uz vysychaj krasne jen problemy porad narustaji z5ti kytek uz vypadaly pouze 3 ze by prezili po dnesni noci se bojim ze sou v haji vsechny prosim o rychlou jednoznacnou radu co mam delat ph vody max 6.5 do toho plagron alga grow vlhkost pri svetle 60% tma 40% teplota pri svetle 24 tma min 18 sem zoufalej predem diky za kazdou radu
ahoj,nevíte co by to mohlo být?
Kytky jsou cca 20dnu květu.Není to na všech kytkách ani na všech listech.Hnojky AHčka,kokos,teploty 20-26°C,PH 5,9 EC 1,6.
díky za rady,pic
k tomu co jsem tu měl výše: problém byl v přehnojení jen pro ty kteří budou mít stejný problém, zároveň mě mrzí, že tu není nikdo kdo by na naše nováčkovské problémy a dotazy odpovídal, vím že jsou tu pro ty zkušenější v podstatě trapné problémy a dotazy ale i vy zkušení jste na to nějak museli přijít
To hhaass27: Chlape každýho si většinou donutí poradit situace Ale je to opravdu evidentně přehnojený... To poznáš už jen na tom jak máš hodně sytě zelený listy. Neni pravidlem že čím víc zelený tim lepší Když už to bude vždycky takhle hodně sytě zelené radší vynech hnojiva a prolej jen ! Je to nadbytek Dusíku takže jsi je prostě spálil.
Ať se daří peace
Zdravim mam takovy problem přivezl jsem si řizky a už to maji od te doby a nevim jestli to je nějaka mutace nebo jinej problem mněl byt to byt white russian nebo amnesia kush
teplota při sviceni 26-29 při tmě 16
Zdravíčko. Prosim o pomoc. Začaly mi blbnout moje mimča. Přikládám foto... Skvrny se zatím objevily jen na pár listech tak bych to chtěl chytit pod krkem už v zárodku . za každou radu děkuji.
PS: DOPORUČUJI ZVĚTŠIT NAHOVNO FOŤÁK
Původní příspěvek od Sinedos Zdravim mam takovy problem přivezl jsem si řizky a už to maji od te doby a nevim jestli to je nějaka mutace nebo jinej problem mněl byt to byt white russian nebo amnesia kush
teplota při sviceni 26-29 při tmě 16
Na těch listech je to poškozené zřejmě od chem. postřiku , možná ještě na matce, to není problém, ale máš to hlavně silně podvyživené, přihnoj kvalitně !
Původní příspěvek od Kreator1993 Zdravíčko. Prosim o pomoc. Začaly mi blbnout moje mimča. Přikládám foto... Skvrny se zatím objevily jen na pár listech tak bych to chtěl chytit pod krkem už v zárodku . za každou radu děkuji.
PS: DOPORUČUJI ZVĚTŠIT NAHOVNO FOŤÁK
Žádná nemoc to není, jen se o ně něco pokoušelo, ale vlasní obranný systém napadené buňky zničí spálením buňky a taky přihnoj, podpoříš obranný systém rosliny :-)
Původní příspěvek od hhaass27 píšu sem už po druhe kytky sem přesadil byl problem s prelitim a spatnym vysychani substratu ted uz vysychaj krasne jen problemy porad narustaji z5ti kytek uz vypadaly pouze 3 ze by prezili po dnesni noci se bojim ze sou v haji vsechny prosim o rychlou jednoznacnou radu co mam delat ph vody max 6.5 do toho plagron alga grow vlhkost pri svetle 60% tma 40% teplota pri svetle 24 tma min 18 sem zoufalej predem diky za kazdou radu
Ty slabé klony se rozjedou rychleji v sušším substrátu a jako radu můžu dát tuto, změn dodavatele klonu :-)
Původní příspěvek od vhisky Ahoj, prošel jsem všech 42 stran. Mám stejný problém jako zde jeden uživatel (crapper) již psal, kokos 400W, EC jsem na 0,9, pH 6.0 a zlobí mě listy.. Hnojivo mám Plagron coco A a B.. Růst 17 dní, B nepoužívám, hnojím jen tím A.. Můžete mi prosím poradit, co je špatně?
Za problémy si můžeš sám, protože nečteš návod http://www.bio-farm.cz/www-bio-farm-cz-497
Proč nepoužíváš složku B ? Máš to předávkované dusíkem, ale PK potřebují také, tak používej dle návodu obě složky :-D