Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ph ben test mam, meril jsem ph v zalivce (asi 5.6 jestli na to dobre vidim) zmerim jeste co vytece ven....
jak je to s tim kokosem lze tedy prelit nebo, jelikoz to je hydromedium tak vsechna prebytcena voda odtece pryc?
Vysadil jsem zalivku a strikam jen enzym+ a korenak na listy...
snad se srovnaji, vypada to trochu lepe rekl bych
Já to zalejvám cca obden,nechávám lehce proschnout,neprolejvám to nějak úplně skrz..,jen pár kapek dole vyteče..Někdo to dripuje,jinej zalejvá každej den ručně..,podle mě stačí obden,podle váhy květníků mi to tak vychází,a taky podle toho jak kytky pijou..
Miravlak: Tady máš ještě foto toho mýho již jednou nakvetlýho hybrida :-), dole zmutovaný listy (tříčepele) vypadá to jak nějakej salát a podívej jak se rozjela, vršky krásně narůstají.
čaute potřebuju pomoct mam řezy pod 4OOmh a začinaj se mi usichat konce litu a takove bile tečky celkem hodně na vrchni straně listu a na jinych sou takove žlute fleky a krouti se konce listu tak trochu dik za radu
Původní příspěvek od Kozejk čaute potřebuju pomoct mam řezy pod 4OOmh a začinaj se mi usichat konce litu a takove bile tečky celkem hodně na vrchni straně listu a na jinych sou takove žlute fleky a krouti se konce listu tak trochu dik za radu
Prosim lidičky, co by to mohlo být? na noname skeru se mi na spodních listech udělaly takové drobné puchýřky, které přechází až do nekrózy.. a krom toho se na nich udělaly černé tečky... na jednom jsou takové drobounké tečky jako by na povrchu a na druhém jsou jakoby černé fleky od žilek.... přikládám foto
Původní příspěvek od bandul Prosim lidičky, co by to mohlo být? na noname skeru se mi na spodních listech udělaly takové drobné puchýřky, které přechází až do nekrózy.. a krom toho se na nich udělaly černé tečky... na jednom jsou takové drobounké tečky jako by na povrchu a na druhém jsou jakoby černé fleky od žilek.... přikládám foto
Nic bych za to nedal,že tam máš svilušky - ty drobné bílé tečky..prohlídni spodní strany listů a celkově ty listy vypadají taky na nedostatek živin..hlavně prověř ty sviluše..
Původní příspěvek od Kozejk čaute tak mam ty fotky
To tě nepotěšim,to co kolega,svilušky tam máš..
Jj,v létě je to velká móda,přineseš si je z venku ani nevíš jak..
Omrkni spodní strany listů,nejlíp s lupou..
Původní příspěvek od Kozejk a jak se toho mam zbavit ??? mam doma Spruzit Pest Free nebo B´Cuzz Bio Abwehr I. a II nebo neco uplně jineho diki
Postřik,Vertimec 1,8EC, 1ml/1L..Vystříkat spodní strany listů i povrch substrátu..Mají v zahradnictví..
Spruzit nevím,nezkoušel jsem..To je na mšice,ne..?
Zdravíčko, tohle je můj druhý rok co se snažím něco vypěstovat a zatím se mě (snad) daří.
Mám 2 kytky.... jsou to oboje white widow (feminizované semínka).
Jedna kytka (ta větší) nemá žádný problém, ale jak je vidět ta prďola vedle nebude uplně na 100% OK. Ta fotka dost zkresluje (okem to není až tak markantní rozdíl).
Problém vidím v barvě a pomalém růstu (málo dusíku?).
Podmínky mají oboje kytky stejné: Stejný substrát, stejné dávky hnojení (hnojeno zatím jen 3x Plagron alga-grow 4ml/1L), stejné květináče (foceno 5 minut po přesazení větší rostliny do větší nádoby). PH kolem 6ti.
Zadní rostlina je 100% samice, tahle vybledlá se zatím neukázala.
Je takhle vybledlá sice celý její život ale nedala by se nějak nakopnout? (nejde mě o výnos, jen mě připadá že strádá a já chci aby byla zdravá)
Děkuju za jakoukoliv radu
Zdarek, odchazi mi kyti listy žloutnou a jakoby "usychají" a kroutí se po okraji a na koncích (viz foto). Je to jedna z mála samic. Jak ji mám zachránit? Hlínu jsem použil florcom pro pokojové rostliny, ale ta nebude asi nejideálnější. Ph 5 - 6,5. Mám kytku zkusit přesadit do kvalitnější hlíny? Nic jiného mě totiž nenapadá...
Jinak je to fiala, roste +- 6 týdnů, po celou dobu nic, až teď. Jinak jsem i hnojil Elixirem, ale nemyslím si, že jsem přehnal dávkování, co myslíte.....dík za každou radu