Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Automaty mám připravený od Dinafemu Critical + a od DP Glueberry O.G., ale ty mám jen na dolazení, soustředím se především na klasiky
tam to bude Early skunk a Early Girl, k tomu Sensi Star, poté výběr od Mr.Nice. Walkabout, ty už rostou a za měsíc a něco je nařízkuju, no a potom můj mix všech chutí, který už roste a tam si vyberu, co nařežu do záhonu a co půjde do kompostu
Čaves letos 10green poison fast ,2jack 47 fast na ten jsem zvedavej pry jeto petarda kytka ja ho mnel nachystany 2 semena ale ani jedno nepukloapřišti tyden +davam kličit pod led .A ješte hromadu automatu fast bads ,mazary ,white window xxl ,no kolem 50 kusu tak letos to bude sranda
Původní příspěvek od Warmi Asi nemáte někdo zkušenost s QUICK KUSH a QUICK CRITICAL + od dinafem že?
Doporučuji, oba stíhaj s přehledem pulka/konec zaří,
OG je dobrá kvalita/kvantita, do našeho počasí jeden reálný kush do české zahrady
Critical+ má lepší výnos, více skunky po všech atributech
sálámitost oba nadstandartní, potřeba sledovat ložiska v pozdějším stádiu květu,
nepodcenit bouřky, zakrývat před deštěm
Letos bych si rad zasadil. Rizecky asi nedopadnou. A uz asi mesic prochazim ruzne genetiky od ruznych seedbank. A vubec nevim co objednat. Chci silnou genetiku s vysokym obsahem THC. A slusnym vynosem idealne koncem zari na sklizeni. Neco malo uz mam vytipovane a chci se zeptat jestli to nekdo uz nezkousel vypestit? Zajima me hlavne jestli byl vysledny produkt opravdu dobry pripadne jestli to treba nehermilo plesnivelo atd... Jedna se konkretne o tyto genetiky:
A rad si necham i poradit nejakou dobrou genetiku na ven ze seminek. Poslednich par let jsem pestil spis rizky. Vracet se k seminkum je pro me celkem slozite. Je toho hodne noveho a vubec nevim po cem sahnout.
Já mám asi 5 různých automatů od FastBuds a k tomu Early Amnesia CBD od Dinafem a Durban Poison od Dutch Passion. Tímto bych se chtěl zeptat, jestli s těma kytkama má někdo zkušenosti.. hlavně jestli stihnou dozrát do konce září
Pojedu autaky byly v akci od dutch poison think diferent jeto prej ješte lepši jak automazar co banka piše no a mame s kamaradem 60kusku no nekupto 1+1parada
Původní příspěvek od AmnesiaCBD Já mám asi 5 různých automatů od FastBuds a k tomu Early Amnesia CBD od Dinafem a Durban Poison od Dutch Passion. Tímto bych se chtěl zeptat, jestli s těma kytkama má někdo zkušenosti.. hlavně jestli stihnou dozrát do konce září
Durban Poison od Dutch Passion jsem vypestil pred par lety (krasna kytka trochu do fialova). A asi te zklamu ale to je genetika co dozrava tak kolem pulky rijna. Ja to kosil cca kolem 20 rijna a nebylo to ani poradne zrale. A moc to ani nezhulovalo.
Durban Poison od Dutch Passion jsem vypestil pred par lety (krasna kytka trochu do fialova). A asi te zklamu ale to je genetika co dozrava tak kolem pulky rijna. Ja to kosil cca kolem 20 rijna a nebylo to ani poradne zrale. A moc to ani nezhulovalo.
Aha, no četl jsem tady pár příspěvkůu, kde si to lidé vynachvalovali... tak asi nezbýva nic, než to vyzkoušet. Půlka října je pořád celkem fajn.
Původní příspěvek od AmnesiaCBD
Půlka října je pořád celkem fajn.
Česko se nachází ve střední Evropě a sousedí se čtyřmi státy.
Na západě jde o Německo,
na severovýchodě o Polsko,
na jihovýchodě o Slovensko,
jižní hranici sdílí s Rakouskem.
--------------------------------------------------------
pokud nebudu brát v potaz přízeň velmi nadstandart teplý, suchý a velmi prosluněný podzim, které tady není vůbec doma, tak vše co nestihne plně a tím myslím jasně plně dozrát maximálně do konce září, není ideální.
nevím co si představuješ pod pojmem venek,
já šutry vzhledově indoor ovšem s výnosem v kilech
Nejlíp taky něco takového A jaké odrůdy tedy určo stihnou dozrát do konce září? Frisian Dew?
Marně pátrám v paměti jestli něco dojelo do konce září. Vzpomněl jsme si jen na Marcan Hash Plant, ale ten taky začal kvést na přelomu července/srpna. Mimo automatů/fast odrůd bych si teda nevsadil co to stihne..
je potřeba sadit řezy a vyloučit phenotypes, nebo autoflowering, nebo zkoušet fast buds, nebo plachta
musím uznat, že třeba auta (nemám je v lásce), ale to co jde dnes k dispo se nedá absolutně srovnat s tím, co bylo před 5-10 let za řídké šmé
dnes je to solidní kvalita a ten ruderalis už tam nedělá tolik paseku..
nebo sadit píčoviny a sklízet píčoviny
jednoduchá rovnice
dnes máte víc než dost možností sklízet v plné polní
tak rozum do hrsti a ať to lítá