Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Morpheuss hm, a tie spodne listy nic??? vsetky sa furt držia??? nehovor mi že ano lebo tomu neverím...
Zdravim morpheus, tak spodni listy samozrejme ze vyschynaju, zltnu ale to je tym ze si uz svoje odsluzili. Inac ani teraz tu v CZ bez polievania vydrzali tie speky bez ujmy, len skoda ze som nemal fotak ( mobil ), aby som dal sem aj dokaz.
Zdarec všichni,posílám pár foteček z letošního outdoru.Zatim to vypadá nadějně,všechno dámy,vysazeno na záhon 29.4.,hnojivo krystalon start a wuxal super.Další fota dodám průběžně.Ať to všem pěkně roste!!!!
Hey pepiik, je to dano genami, ty kvetouci maji bud v sobe neco autokvet. nebo jsou slechteny pro rannost. Treba mam G13 x R17 coz je experimentalni odruda z thunder bay ontaria. Kamo to je hodne na sever, jezdily jsem tam jako kluk boy scout na kemp. a tam to potrebujou rychle hotovy.. a Jeldo.. budes si muset poridit vetsi plot
P.
Tak aj ja ma nieco cerstve, vcera nafotene, ale az dnes, konecne som sa ktomu dopracoval. Tak zacitil som ich uz von, a ked som prisiel knim tak masaker, a tak som nazval aj tento update,ktory najdete v MY allstars 2007 .
mel jsem sebou jen telefotak takze omlouvam se za kvalitu, je to Jack Herrer x Great White Sharka stonek ma prumer asi jako manzelky zapesti (to jsem vam toho rekl ze).
P.