Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zvlastni , nekoukal si do faq - na nedostatky/prebytky prvku v hnojivu? je mozny ze je to tim prelitim, nech trochu povyschnout a pak lehce zalejvej, jestli to nepomuze bude to tim hnojejim, hnojil si to?
fialoveni je asi zimou, nejsou nahodou jeste moc sveseny listy na te kytce??? A ten druhej "problem" bych moc neresil. Je to do pice plevel. Vypada to jenomm na nejakej mini shock z presazeni,zmeny spektra osvetleni atd.... NO STRESS.
Dis
Mas vysoky PH, mel sem uplne ten stejnej problem, zmer si ph odpadni vody, nebo vody vylouhovane v substratu (az se usadi bahno).
Imho to svilusky nejsou, tady jsou svilusky jako univerzalni odpoved na tecky na listech, muzou to byt i trasnenky, poznas to podle toho, jestli kolem kytek letaji takovy pomaly musky(trasnenky), nebo se naopak na kytkach delaji pavucivky a zespodu po listech lezou tusim belavy tecky (urcite svetly uz si to presne nepamatuju uz je to nakej ten mesic co sem je mel).
Radil bych ti trochu snizit PH a na trasnenky vertimex, na svilusky omite.
máš to pěkne k+ z češtinářu si nedělejte hlavu sou to
NEJVEČI AJNŠTAJNI S NEJMENŠÍM PLATEM A TO JE SERE§§§
nezaleží na i y ale na IQ ČUS BUS A GOOOOD HULENÍÍÍ
zdravicko pestitele. odpozoroval jsem na svych kyti nejake zmeny, hledal jsem ve faq i ruznych vlaknech a taky na jinych serverech, nenasel jsem zatim nic podobnyho, tak se obracim na ty zkusenejsi z vas prosbou o radu.
napred abych vas trochu uvedl do situace. pestuji idoor, ve skrini pod 150w sodikem. kyti jsou z rezu, rostou z hliny+perlitu 3:1. puvodne ph liny 5-7. zalivam vzdy kdyz na to vypadaji, odstatou vodou s upravenym ph na 5-6. Prave jsou ve tretim tydnu kvetu, dostavaji papu od biobizzu 2ml/l grow, 2ml/l bloom, 2ml/l topmax
Ahoj velmi podobny flicky mi nadelali i svilusky, pozorne projdi spodni cast listu jsou fakt velmi miniaturni a pokud je clovek vylozene nehleda tak je lehce prehlidne
bubik: pokud se nepletu, tak trasenky jsou viditelne okem. postizene listy jsem dukladne prozkoumal a krome poskozene tkane jsem nic nenasel. zadni paraziti. navic v pruvodcich nemocema i G faq jsou trasenky popisovany jinak nez co pozoruju na mych kytkach.
lamater: nemyslim si ze to jsou svilusky, protoze viz vyse.
Původní příspěvek od MIRIS čau
tohle se mi taky stalo...ty postižený měly málo boru (a u mě ještě + vápník) . zbarvený listy zůstaly a ty nový se pak nezbarvovaly.
aha.. a cim jsi to vyresil? je zvlastni ze je to pouze na vdovach..