Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Student 6ti leteho gymnazia...ve skole vypalenej je docela sranda no..obzvlast kdyz se vas vase tridni na neco pta a vy na ni jen cumite a nevite vubec co po vas chce!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
10 let seřizuju takový ty mašiny do kterejch nasypete granulát(PC,PMMA aj.) a z druhý strany vypadne část ze světlometu a pak se to na montáží zkompletuje...zásadně v práci po zkušenostech nehulim-vždycky se to pak podělá-však to znáte:řešení problému a hulení nejde dohromady :-)
ja delam na pumpe, je to sranda, protoze kdyz mam nocni tak sme tam dva. Kolegine de spat a ja se vypalim a pak nemuzu ani vracet penize s kasy.Vemu si lahvace a opijim se moc me ta prace bavi a v 1 rano stane kolegine a du spat ja. V 6 se zbudim a du domu.
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Před pár týdny jsem skončil s prací na baru, teď si užívám volna a samozřejmě brček a musím se po něčěm poohlédnout. Jenže jak to udělat, spojit práci a koníček, když coffeeshopy u nás nejsou legální...?
JAHmaican - tak to bych souhlasil ... před 5ti lety jsem měl povinný geodet. kurz ve škole a žádná procházka růžovim sadem to nebyla .... furt s sebou tahat neuvěřitelný množství pomůcek (a celkem rozměrnejch ) .... a koukat do teodolitu dýl jak 10 minut je pro mě taky umění ... takže klobouk dolu ... i když profíci budou používat asi trochu modernější přístroje než ty, co nám svěřili do pracek ...
Tak od 1.4. technik wellness technologie.
Myslim,že by mě to mohlo konečně začít bavit,už jen z tej platovej str. a hlavně je to zajímavá prácička,dovolil bych si to přirovnat k "stavění pěstíren na klíč"
nejak mě me zamestnani prestava naplnovat.Jako prace dobra,delame lidem vestavby-skrine,kuchyne.Nas tym jsme sef,kreslirka-navrharka a ja.Jsem ten blbec co se nejvic nadre a nejmin dostane.Proste blbecek co umi obornou praci,navic v patek zamete kolem pily.Zadna perspektiva.Co z toho ze delam nabytek zbohatlikum,kdyz mam doma samou ,,rýži,,
Nastal cas jit dal.Mnohemu jsem se v truhlarně naucil,ted me ale vsechno tahne do nedalekeho kravina.Kratka pracovni doba,zadne starosti,v podstate ty stejne penize,5tydnu placene dovolene,mleko,kravicky,dojičky......
uz si meilujeme a vypada to ze maji zajem,ja taky.Jen nevim,jak to mam rict memu sefovi.Vim,ze se bude skubat,ale chci se rozejit v dobrem.Jak na to?
xerthon:kdybych byl v tvý situaci, tak bych ho poprosil o větší peníze. Podle toho, jak ti přidá vlastně poznáš, jak si tě cení. Když to bude mizerný, tak bych jednal bez emocí na rovinu. Třeba tě ale fakt potřebuje a třeba budeš hodně překvapen. Vzhledem ale k nedostatku pracovní síly sázim spíš na druhou variantu. zkus ho VYŽDÍMAT co to jde než zdrhneš
Původní příspěvek od Endorfin xerthon:kdybych byl v tvý situaci, tak bych ho poprosil o větší peníze. Podle toho, jak ti přidá vlastně poznáš, jak si tě cení. Když to bude mizerný, tak bych jednal bez emocí na rovinu. Třeba tě ale fakt potřebuje a třeba budeš hodně překvapen. Vzhledem ale k nedostatku pracovní síly sázim spíš na druhou variantu. zkus ho VYŽDÍMAT co to jde než zdrhneš
JJ endorfin má pravdu,taky mám už tu výpověď za sebou,ale rozešel jsem se se šéfikem v klídku,bez emocí.Nemá cenu mu mazat med kolem huby to je jasný,většina lidí má fér jednání rádo,tak jsem mu prostě řek,že mám sehnanou jinou prácičku,že s takou gáží co mi dává to nemůžu utáhnout,tak na mě ještě chvíli zkoušel jestli jsem si doopravdy jistej ,že jestli by to bylo třebas jen o dvojku lepší,že by nebyl problém se nějak dohodnout atd.řekl jsem mu, že jsem si jistej a že veškerý rizika jsou stejně na mě,takže se z toho musim vylízat sám a že 2000 mě fakt nevytrhne,tak ať se nezlobí.No a v cajku, výpověď dohodou.