Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všetkých, mám problém, potrebujem vaše rady. Som na začiatku 4-týždňa kvetu a po prepnutí na kvet a výmene výbojky za sodu mi začali listy strácať farbu- žltnúť a potom vysychať. Neviem kde môže byť problém.
Médium: Biobizz light mix
Teplota deň: 25-27
Teplota noc: 18-20
Vlhkosť:45-60%
Hnoje: Plagron Alga Bloom 4-5ml/l + Enzymes 1ml/l kažá zálievka
PH zálievky 6-6,1
EC nemeriam
Výška lampy cca 30-40cm
Lampa: Philips Master Son Pia-Plus 250W
Ďakujem za vaše rady! http://grower.cz/home/potw.php?photoid=553014&action=show http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=552300
zdravím mám problém jedu už týden pod 400MH 3xbubblegum a 3xsuper lemon haze v lightmixu od biobbizu zálivka ph6 teplota světlo 25 tma 20 vlhkost od 50 do 70 odtah + ofuk a hned po přesazení začla jedna bubblegum žloutnout myslel jsem že je to šok po přesazení ale po týdnu je čím dál horší nevím si rady hnojím plagronem alga grow ale zatim jen 2x protože mi nechce substrát vyschnout i po trech dnech se mi zdá stále vlhký prosím o každou radu jedu první grow takže zjišťuju co a jak za každou radu předem děkuju
nic tam už nelej jestl víš že jsou přelitý jednoduše je přesad do novýho suchýho...
jo a kucí nahoře jak máte fota nedáváte ani jeden nic na růst tam sem viděl zakopanýho psa ale fota vypadaj i přepáleně neb rozhozené ph?asi bych zkusil změřit výtok a hlavně pak přidat N a co mám zkušenost tak Co2 tableta právě dost rozhazuje ph jak je dávkuješ ty tablety?..
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
zdravím... prosim o radu.. mam problémy z kitkama: mazar, hnojkky AH sada, ec zalivky 1.0 ph 7., odtah ufo+vetrak na ofuk.. teplota den 25-23 noc 23-20. vhlkost 35-45 vic na horu nejde mam zhvylkovacku pustenou na plni pecky, jsou v kokosu od pladronu..
Původní příspěvek od Alex_88 mam teda otázku.. čeho mam pridat z te sady AH? na zvyseni ec.. hnojim to dle tabulky.. a to ph necham srazit kiselinou citrónovou co? diky za odpověď
čau, to ec podle mě ani zvyšovat nemusíš, každopádně když už ho zvyšovat budeš, tak musíš přidat všechny tři složky v poměru co máš v tabulce. což je tušim na růstu u všech složek stejný množství.
jednoznačně zde bude na vině to ph. to ti kytky nebudou žrát ani s ec10 když tam bude ph7. do kokosu se lije tušim 5,6-5,8(kdyžtak mě někdo opravte). a na snížení ph je nejlepší použít kyselinu dusičnou případně fosforečnou. s citronovou štávou to asi taky pujde, ale jak to bude stabilní a co to bude dělat dál nevim, to si tu najdi. každpádně nezapomen po namíchání hnojiv a přidání kyseliny počkat třeba 20 minut a pak to změřit, než to zaleješ. chvilku to trvá než se hodnota stabilizuje...
Děkuji všem pěkně za odpověď... a z tou dusicnou to neni spatny napad.. mam v práci koncentrat 45-50 tak asi ho necham pouzit je sice technicka kyselina ale nejaky extra vliv to bych mit ne melo
Čaues, prosím, je tu někdo kdo by mohl posoudit tenhle problém? Žloutnutí horních lístků, od těch nejmladších, kytky jsou povadlý, na starších listech se dělají kolem žilek tmavý skvrny, zastavení růstu. Asi špatná půda (hlína)? Jak to řešit? White Russian. Díky!!