Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec groweři
objevil se u mě menší problém s listy a takl se obracím na zkušené
na listech se začly objevovat malé flíčky,nejdřív to bylo nenápadně pak to začlo postihovat celý list.je to jen na listech na horní části rostliny.začíná to od kraje a postupuje skrz celý list,ketrý pak začne od špičky usychat a kroutit se nahoru.hnojím Alga Bloom od Plagronu dle tabulek.zálivku provádím obden,nebo jednou za 3 dny,podle toho jak rychle hlína proschne.pH 6,2 - 6,5.objevilo se to v době kdy jsem dvě zálivky proplachoval jen holou vodou + enzymy.pak jsem dal Alga Bloom + Vita Race a druhý den se objevily ty fleky.prosím poradte budu vám vděčny děkuji
Kucíííí a Holky... řekněte mi prosím vás že takhle přesně vypadaj listy když to člověk přepálí s hnojkama žejo ? a nebo je to zkrz vysoký Ph a zablokovanej Dusík? ...děkuji za odpověd
Zdravím všechny growery,
Mám už asi 14 dní problémy s listy. Začaly pomalou žloutnout (od spodu) až postupně začíná žloutnout celá rostlina. Jedná se o autoflowering od Dinafemu - RoadRunner #2. PH si hlídám a hnojím "dutch formula advanced hydroponics". Rostlina je pomalu před sklizní, takže mě to se*e o to víc :-/. Předem díky za radu
Původní příspěvek od kentus_ Zdravím všechny growery,
Mám už asi 14 dní problémy s listy. Začaly pomalou žloutnout (od spodu) až postupně začíná žloutnout celá rostlina. Jedná se o autoflowering od Dinafemu - RoadRunner #2. PH si hlídám a hnojím "dutch formula advanced hydroponics". Rostlina je pomalu před sklizní, takže mě to se*e o to víc :-/. Předem díky za radu
ty vole kentus, kua to je přece normální, když kytky dozrává bere si zbytky energie z listů a ty žloutnou, protože už stejně nebudou potřeba, je to normální, běžný jev, to klidně zhul a neřež pytloviny voe :-))))
ty vole kentus, kua to je přece normální, když kytky dozrává bere si zbytky energie z listů a ty žloutnou, protože už stejně nebudou potřeba, je to normální, běžný jev, to klidně zhul a neřež pytloviny voe :-))))
Takže se určitě není čeho obávat? Omlouvám se, jedná se o moje začátky, takže se stále něčemu učím díky
Zdarec Lidi.
Druhým rokem zkouším na balkoně pěstovat pár kytek, loni se mi to celkem povedlo, nicméně letos mám z jednou kytkou velké problémy na nekonečné téma Rezavé fleky na listech.
Podle spousty příspěvků jsem i dohledal, co by to mohlo být, ale nikde jsem nenašel jasnou odpověď, jak tomu pomoci..
Přelétá není, užívá si skoro 40l květináč, substrát klasika-pelargonie, hnojím Plagronem cca 3 ml/ 1L do skoro každé zálivky. Vodu mám na balkoně ve 30L kbelíku odstátou Cca 7 dnů. Po 7 dnech PH zhruba na 7,7- srážel jsem trochou octu na 6,5. V 0,7 L sklenici naložené 2 kuřince, odstáté ve vodě 3-6 týdnů. Tohoto "vývaru" přilévám Cca 3 Ml /1 l.
Všechny kytky pěkné, mimo jiné i Automat-foto pak přiložím.
Takže: Jednoznačná a nejúčinější pomoc pro rezavé fleky na listech, listy se kroutí pod sebe a do 3 dnů jej lámu.
Dík za pomoc. W.
Zdravím mám problém předevčírem sem si privezl prcky a uz se ktoutej ze spodu sem nasel cerne tecky sem tam tak sem to vistrikal plant vitality plus bac ale nevim jestli to muze mit spolecnr stim krouteni spicek diky za pomoc http://www.imghosting.cz/images/1220130720_184327.jpg
Zdarec groweři
Zpozoroval jsem změnu na 1 kyti je to AF Easy Bud,hlina light mix,hnojiva bio grow na růst,potřebuju poradit zda je to OK nebo kytku nejak ošetřit ....
předem dík za odpovědi
zdravím potřeboval bych poradit mám kytky 2 týdny hlína light mix
v noci 22 ve dne 28 klasický perioda 16/8 nehnojím zatím ph 5,9-6,2
a na spodních listech se mi začíná objevovat toto a pomalu to pokračuje ...
Zdravím všechny pěstitele, obracím se na vás s prosbou o radu. Mám v růstu 5x Jack Herrer.
Ještě před pár dny (4) vypadali čile k světu, viz foto. Dnes jsem přišel k bráchovi na kontrolu a 3 kytky jsou hodně povadlé.
Přemýšlím čím to může být. Substrát plagron batmix. Hnojivo je z nějakých slepičinců - přidávám hrneček až dva zálivky (dostal jsem darem), 5l květníky. K tomu jednou týdně phytamin 5ml, dosud žádný problém.
Před 2 dny bratr aplikoval phytamin, ale nevím jestli to nepřehnal a nepřipravil koncetrát špatně. Může to být tím? Děkuji
foto před 4 dny kdy se kytky ještě měli čile k světu