Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 39 40 41 42 43 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 641

nejedeš metrop kámik jak to s nima přepálí tak to pak takhle u něj vypadá

Old Post 13-07-2013 v 08:23 AM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roden
Stálý Člen

Karma uživatele roden - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 642

ano metrop- koncim s nema ( ne k vuli tomuto)

Old Post 13-07-2013 v 08:29 AM
roden je offline   Profil uživatele roden   Find more posts by roden   Foto galerie člena roden   Click here to Send roden a Private Message   Add roden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scene
Nový Člen

Karma uživatele scene - 89% PěstitelskáKarma uživatele scene - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 643

zdarec groweři
objevil se u mě menší problém s listy a takl se obracím na zkušené
na listech se začly objevovat malé flíčky,nejdřív to bylo nenápadně pak to začlo postihovat celý list.je to jen na listech na horní části rostliny.začíná to od kraje a postupuje skrz celý list,ketrý pak začne od špičky usychat a kroutit se nahoru.hnojím Alga Bloom od Plagronu dle tabulek.zálivku provádím obden,nebo jednou za 3 dny,podle toho jak rychle hlína proschne.pH 6,2 - 6,5.objevilo se to v době kdy jsem dvě zálivky proplachoval jen holou vodou + enzymy.pak jsem dal Alga Bloom + Vita Race a druhý den se objevily ty fleky.prosím poradte budu vám vděčny děkuji

Old Post 13-07-2013 v 10:01 AM
scene je offline   Profil uživatele scene   Find more posts by scene   Foto galerie člena scene   Click here to Send scene a Private Message   Add scene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Re-Devil
Nový Člen

Karma uživatele Re-Devil - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 644

Kucíííí a Holky... řekněte mi prosím vás že takhle přesně vypadaj listy když to člověk přepálí s hnojkama žejo ? a nebo je to zkrz vysoký Ph a zablokovanej Dusík? ...děkuji za odpověd

Old Post 13-07-2013 v 13:09 PM
Re-Devil je offline   Profil uživatele Re-Devil   Find more posts by Re-Devil   Foto galerie člena Re-Devil   Click here to Send Re-Devil a Private Message   Add Re-Devil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kentus_
Nový Člen

Karma uživatele kentus_ - 0% Pěstitelská

žloutnutí listů Příspěvek č. 645

Zdravím všechny growery,
Mám už asi 14 dní problémy s listy. Začaly pomalou žloutnout (od spodu) až postupně začíná žloutnout celá rostlina. Jedná se o autoflowering od Dinafemu - RoadRunner #2. PH si hlídám a hnojím "dutch formula advanced hydroponics". Rostlina je pomalu před sklizní, takže mě to se*e o to víc :-/. Předem díky za radu

Old Post 14-07-2013 v 15:57 PM
kentus_ je offline   Profil uživatele kentus_   Find more posts by kentus_   Foto galerie člena kentus_   Click here to Send kentus_ a Private Message   Add kentus_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ruprecht
Stálý Člen

Karma uživatele Ruprecht - 93% Pěstitelská

Re: žloutnutí listů Příspěvek č. 646

citace:
Původní příspěvek od kentus_
Zdravím všechny growery,
Mám už asi 14 dní problémy s listy. Začaly pomalou žloutnout (od spodu) až postupně začíná žloutnout celá rostlina. Jedná se o autoflowering od Dinafemu - RoadRunner #2. PH si hlídám a hnojím "dutch formula advanced hydroponics". Rostlina je pomalu před sklizní, takže mě to se*e o to víc :-/. Předem díky za radu

ty vole kentus, kua to je přece normální, když kytky dozrává bere si zbytky energie z listů a ty žloutnou, protože už stejně nebudou potřeba, je to normální, běžný jev, to klidně zhul a neřež pytloviny voe :-))))

Out od bubáka 08
Out od bubáka 09

Old Post 15-07-2013 v 09:37 AM
Ruprecht je offline   Profil uživatele Ruprecht   Find more posts by Ruprecht   Foto galerie člena Ruprecht   Click here to Send Ruprecht a Private Message   Add Ruprecht to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kentus_
Nový Člen

Re: Re: žloutnutí listů Příspěvek č. 647

citace:
Původní příspěvek od Ruprecht

ty vole kentus, kua to je přece normální, když kytky dozrává bere si zbytky energie z listů a ty žloutnou, protože už stejně nebudou potřeba, je to normální, běžný jev, to klidně zhul a neřež pytloviny voe :-))))

Takže se určitě není čeho obávat? Omlouvám se, jedná se o moje začátky, takže se stále něčemu učím díky

Old Post 15-07-2013 v 14:22 PM
kentus_ je offline   Profil uživatele kentus_   Find more posts by kentus_   Foto galerie člena kentus_   Click here to Send kentus_ a Private Message   Add kentus_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guarana
Stálý Člen

Karma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 648

Caute,dnes sme na niektorych outdoor rastlinach nasli toto. Bohuzial PHcko nemame zmerane. Mate niekto nejaku radu prosim?

Naposledy upravil guarana 15-07-2013 v 21:47 PM

Old Post 15-07-2013 v 20:49 PM
guarana je offline   Profil uživatele guarana   Find more posts by guarana   Foto galerie člena guarana   Click here to Send guarana a Private Message   Add guarana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krokodil
Nový Člen

Karma uživatele krokodil - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 649

caute co stym

Old Post 18-07-2013 v 08:33 AM
krokodil je offline   Profil uživatele krokodil   Find more posts by krokodil   Foto galerie člena krokodil   Click here to Send krokodil a Private Message   Add krokodil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Woskowic
Nový Člen

Karma uživatele Woskowic - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 650

Zdarec Lidi.
Druhým rokem zkouším na balkoně pěstovat pár kytek, loni se mi to celkem povedlo, nicméně letos mám z jednou kytkou velké problémy na nekonečné téma Rezavé fleky na listech.
Podle spousty příspěvků jsem i dohledal, co by to mohlo být, ale nikde jsem nenašel jasnou odpověď, jak tomu pomoci..
Přelétá není, užívá si skoro 40l květináč, substrát klasika-pelargonie, hnojím Plagronem cca 3 ml/ 1L do skoro každé zálivky. Vodu mám na balkoně ve 30L kbelíku odstátou Cca 7 dnů. Po 7 dnech PH zhruba na 7,7- srážel jsem trochou octu na 6,5. V 0,7 L sklenici naložené 2 kuřince, odstáté ve vodě 3-6 týdnů. Tohoto "vývaru" přilévám Cca 3 Ml /1 l.
Všechny kytky pěkné, mimo jiné i Automat-foto pak přiložím.
Takže: Jednoznačná a nejúčinější pomoc pro rezavé fleky na listech, listy se kroutí pod sebe a do 3 dnů jej lámu.
Dík za pomoc. W.

Old Post 18-07-2013 v 08:45 AM
Woskowic je offline   Profil uživatele Woskowic   Find more posts by Woskowic   Foto galerie člena Woskowic   Click here to Send Woskowic a Private Message   Add Woskowic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ssmokyy
Stálý Člen

Karma uživatele ssmokyy - 82% PěstitelskáKarma uživatele ssmokyy - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 651

Zdravím mám problém předevčírem sem si privezl prcky a uz se ktoutej ze spodu sem nasel cerne tecky sem tam tak sem to vistrikal plant vitality plus bac ale nevim jestli to muze mit spolecnr stim krouteni spicek diky za pomoc http://www.imghosting.cz/images/1220130720_184327.jpg

Old Post 20-07-2013 v 18:36 PM
ssmokyy je offline   Profil uživatele ssmokyy   Find more posts by ssmokyy   Foto galerie člena ssmokyy   Click here to Send ssmokyy a Private Message   Add ssmokyy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MajklRyder
Stálý Člen

Karma uživatele MajklRyder - 48% PěstitelskáKarma uživatele MajklRyder - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 652

Zdarec groweři
Zpozoroval jsem změnu na 1 kyti je to AF Easy Bud,hlina light mix,hnojiva bio grow na růst,potřebuju poradit zda je to OK nebo kytku nejak ošetřit ....
předem dík za odpovědi

Old Post 21-07-2013 v 07:40 AM
MajklRyder je offline   Profil uživatele MajklRyder   Find more posts by MajklRyder   Foto galerie člena MajklRyder   Click here to Send MajklRyder a Private Message   Add MajklRyder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
donf123
Nový Člen

Karma uživatele donf123 - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 653

zdravím potřeboval bych poradit mám kytky 2 týdny hlína light mix
v noci 22 ve dne 28 klasický perioda 16/8 nehnojím zatím ph 5,9-6,2
a na spodních listech se mi začíná objevovat toto a pomalu to pokračuje ...

Old Post 21-07-2013 v 10:54 AM
donf123 je offline   Profil uživatele donf123   Find more posts by donf123   Foto galerie člena donf123   Click here to Send donf123 a Private Message   Add donf123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kentus_
Nový Člen

Příspěvek č. 654

Zdar groweři,
Zdá se mi že mi kytka zažíná nějak pomalu žloutnou směrem od středu, nevíte co s tím? Díky za pomoc !

Old Post 21-07-2013 v 21:52 PM
dr. sklenenka
Stálý Člen

Karma uživatele dr. sklenenka - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 655

Zdravím všechny pěstitele, obracím se na vás s prosbou o radu. Mám v růstu 5x Jack Herrer.
Ještě před pár dny (4) vypadali čile k světu, viz foto. Dnes jsem přišel k bráchovi na kontrolu a 3 kytky jsou hodně povadlé.
Přemýšlím čím to může být. Substrát plagron batmix. Hnojivo je z nějakých slepičinců - přidávám hrneček až dva zálivky (dostal jsem darem), 5l květníky. K tomu jednou týdně phytamin 5ml, dosud žádný problém.
Před 2 dny bratr aplikoval phytamin, ale nevím jestli to nepřehnal a nepřipravil koncetrát špatně. Může to být tím? Děkuji

foto před 4 dny kdy se kytky ještě měli čile k světu

-The next generation-

Old Post 23-07-2013 v 16:50 PM
dr. sklenenka je offline   Profil uživatele dr. sklenenka   Find more posts by dr. sklenenka   Foto galerie člena dr. sklenenka   Click here to Send dr. sklenenka a Private Message   Add dr. sklenenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dr. sklenenka
Stálý Člen

Karma uživatele dr. sklenenka - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 656

tady už jsou fotky povadlých kyti (povadle jsou jen 3, ty uprostřed)

-The next generation-

Old Post 23-07-2013 v 16:51 PM
dr. sklenenka je offline   Profil uživatele dr. sklenenka   Find more posts by dr. sklenenka   Foto galerie člena dr. sklenenka   Click here to Send dr. sklenenka a Private Message   Add dr. sklenenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 39 40 41 42 43 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás