Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem si otevrel sklenici s medem a mamacel si do ni okurky,v tu chvily to bylo docela dobre,ale kdyz sem to skousel ve stavu bez prisunu THC bylo me brutalne spatne.....
Vynikající jsou např ořechy (jakekoliv ale nej jsou buraky) s okurkama nakládanýma.....opravdu vynikající.......pozor za normálního stavu nepoživatelné!!!
Hehe o vikendu sme byli na chatě a k večeru nám tak nějak všechno co sme měli ssebou došlo. Máme tam takovou špajzku a v ní vždycky něco je ale samo o sobě by se to asi moc nedalo (pul roku prošlá hořčice, tequila, nějaký moc podivný vínko, dost starý kornflejky, plesnivá marmeláda, cukr v kamennym skupenství...) tak sme dali brčko a že si s toho jako něco uvaříme. Mám takovej pocit že v těch lupínkách smaženejch na víně, zahuštěnejch marmeládou a zalitejch tequilou se vyskytla i luční kobylka
tak to já jsem jednou přišel totálně vypálený a žravka mě opět dostala do kolen..Otevřu lednici a vidím tam nějakou báječnou játrovku...nějak jsem se nezabýval nadpisem a myšlenkové pochody myslely jen na to, jak si namazat co největší vrstvu na báječný křupavý rohlík...Sednu se ke compu a začnu ládovat...říkám si, že to je nějaké kořenější, ale asi to tak mělo být..Pak přišla mamina a ptala se, kde jsem byl...Pak se zhrozila, podívala se na ten rohlík, na mě , na rohlík, na mě..."TY JSI ZASE NĚJAKÝ DIVNÝ!!...Víš, že jíš syrovou játru, která zítra byla na játrové knedlíčky??Ty prase!!!"...
Tak od té doby si dávám pozor, co vlastně beru z lednice...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Tak to kámoš slavil narozky u sebe doma, tak před rokem. Bylo tam dost lidí a měli pplnou ledničku žrádla, tak se člověk dokzal nabažit. Jenže mají i kočku, tak jsem namíchal v missce kousek toho masa s kečupem, dali sme to na rohlík kterej byl s půlky ukouslý. Došli sme za borcem a žužlali tu suchou půlku rohlíku. Ten jak viděl že žereme "dobrůtku" tak se neptal co v tom je a sežral to na jeden kousanec. My sme samozřejmě šli do kolen On vyloženě toužebně že mu to strašně chutná ať ho dovedem ke zdroji, no tak sme mu ukázali konzervu pro kočky, byla tam tak půlka půlkilovky a on ten hňup řekl že je to dobré a dožral ji
Fujtajxl
Já osobně této nemoci říkám narkáč, neboli narkohlad...
V totální vyhulenosti se mi vždy stávají zajímavé haluze. Když si vzpomenu ještě na doby, když jsem býval doma, tak mi naskočí úsměv na tváři....
Příjdu domů zhulenej jak pumelenice a samozřejmě jdu hned směr kuchyně... tam beru cca 10 rohlíků v sáčku, 2 buchty, otevírám lednici tam se na mě směje balíček s párkama,eidam,okurky,lovečák,jahodovej pohár, a z mrazáku beru vanilkovou zmrzlinu...beru lžičku, dvoulitrovku koly a všechny věci, co jsem si právě k snědku našel, a vydávám se směrem ke dveřím na chodbu, všechno se mi bohužel do rukou nevešlo, takže jsem párky a lovečák držel v zubech, vcelku šok pro mou matku byl když mi zrovna jak na sviňu otevřela dveře....:-) to bylo velmi dlouhé vysvětlování............
Musim to semka napsat,vcera pekne po hodne dobrym brcku a asi 5ti pivech jsem si obednal nakladany hermelin no ja myslel ze se utlucu uplne se sam na jazyku roplyval,dobroucke,palive kuaa hermos jak ma byt
Edit:dneska si ho dam urcite taky zase pekne po...