Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 39 40 41 42 43 »
Autor
Téma 
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 641

ja sem si otevrel sklenici s medem a mamacel si do ni okurky,v tu chvily to bylo docela dobre,ale kdyz sem to skousel ve stavu bez prisunu THC bylo me brutalne spatne.....

DEN/NOC

Old Post 20-05-2007 v 21:04 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THE_GAME
Stálý Člen

Karma uživatele THE_GAME - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 642

JEdnoduchá odpoved:všechno poživatelné co mi v danou chvíli přijde do pazourů. Ideální je ukájet žravku ovocem, nebo něčím co není moc tučné.

Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.

Old Post 22-05-2007 v 10:02 AM
THE_GAME je offline   Profil uživatele THE_GAME   Find more posts by THE_GAME   Foto galerie člena THE_GAME   Click here to Send THE_GAME a Private Message   Add THE_GAME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 643

rum,pivo,ceresnovica,slivka,vino a 2 litre mlieka

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 23-05-2007 v 08:09 AM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 644

Cokoliv, co se dá aspon zlehka sníst.. Chutě po hulení jen rozmanitostí září..

Old Post 23-05-2007 v 22:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vahy
Nový Člen

Karma uživatele vahy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 645

Vynikající jsou např ořechy (jakekoliv ale nej jsou buraky) s okurkama nakládanýma.....opravdu vynikající.......pozor za normálního stavu nepoživatelné!!!

Old Post 24-05-2007 v 21:15 PM
vahy je offline   Profil uživatele vahy   Find more posts by vahy   Foto galerie člena vahy   Click here to Send vahy a Private Message   Add vahy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The Chemical
Stálý Člen

Karma uživatele The Chemical - 46% PěstitelskáKarma uživatele The Chemical - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 646

citace:
Původní příspěvek od kubo(dmo)*
prave dávam slané tyčinky a ktomu pixla nugety :-)

Přesně tohle jsme dávali o víkendu, ale místo slaných jsme koupili velkej balíček sezamovejch tyčinek

Old Post 10-06-2007 v 20:43 PM
The Chemical je offline   Profil uživatele The Chemical   Find more posts by The Chemical   Foto galerie člena The Chemical   Click here to Send The Chemical a Private Message   Add The Chemical to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 647

Hehe o vikendu sme byli na chatě a k večeru nám tak nějak všechno co sme měli ssebou došlo. Máme tam takovou špajzku a v ní vždycky něco je ale samo o sobě by se to asi moc nedalo (pul roku prošlá hořčice, tequila, nějaký moc podivný vínko, dost starý kornflejky, plesnivá marmeláda, cukr v kamennym skupenství...) tak sme dali brčko a že si s toho jako něco uvaříme. Mám takovej pocit že v těch lupínkách smaženejch na víně, zahuštěnejch marmeládou a zalitejch tequilou se vyskytla i luční kobylka

Old Post 11-06-2007 v 19:40 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 648

to Pflusik: Tak to bych nejedl...

tak to já jsem jednou přišel totálně vypálený a žravka mě opět dostala do kolen..Otevřu lednici a vidím tam nějakou báječnou játrovku...nějak jsem se nezabýval nadpisem a myšlenkové pochody myslely jen na to, jak si namazat co největší vrstvu na báječný křupavý rohlík...Sednu se ke compu a začnu ládovat...říkám si, že to je nějaké kořenější, ale asi to tak mělo být..Pak přišla mamina a ptala se, kde jsem byl...Pak se zhrozila, podívala se na ten rohlík, na mě , na rohlík, na mě..."TY JSI ZASE NĚJAKÝ DIVNÝ!!...Víš, že jíš syrovou játru, která zítra byla na játrové knedlíčky??Ty prase!!!"...
Tak od té doby si dávám pozor, co vlastně beru z lednice...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 12-06-2007 v 20:52 PM

Old Post 12-06-2007 v 18:36 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bazosh
Nový Člen

Karma uživatele Bazosh - 0% Pěstitelská

Zajímavý zážitek :) Příspěvek č. 649

Tak to kámoš slavil narozky u sebe doma, tak před rokem. Bylo tam dost lidí a měli pplnou ledničku žrádla, tak se člověk dokzal nabažit. Jenže mají i kočku, tak jsem namíchal v missce kousek toho masa s kečupem, dali sme to na rohlík kterej byl s půlky ukouslý. Došli sme za borcem a žužlali tu suchou půlku rohlíku. Ten jak viděl že žereme "dobrůtku" tak se neptal co v tom je a sežral to na jeden kousanec. My sme samozřejmě šli do kolen On vyloženě toužebně že mu to strašně chutná ať ho dovedem ke zdroji, no tak sme mu ukázali konzervu pro kočky, byla tam tak půlka půlkilovky a on ten hňup řekl že je to dobré a dožral ji
Fujtajxl

Old Post 21-06-2007 v 12:28 PM
Bazosh je offline   Profil uživatele Bazosh   Find more posts by Bazosh   Foto galerie člena Bazosh   Click here to Send Bazosh a Private Message   Add Bazosh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Icelander1
Nový Člen

Karma uživatele Icelander1 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 650

Já osobně této nemoci říkám narkáč, neboli narkohlad...
V totální vyhulenosti se mi vždy stávají zajímavé haluze. Když si vzpomenu ještě na doby, když jsem býval doma, tak mi naskočí úsměv na tváři....
Příjdu domů zhulenej jak pumelenice a samozřejmě jdu hned směr kuchyně... tam beru cca 10 rohlíků v sáčku, 2 buchty, otevírám lednici tam se na mě směje balíček s párkama,eidam,okurky,lovečák,jahodovej pohár, a z mrazáku beru vanilkovou zmrzlinu...beru lžičku, dvoulitrovku koly a všechny věci, co jsem si právě k snědku našel, a vydávám se směrem ke dveřím na chodbu, všechno se mi bohužel do rukou nevešlo, takže jsem párky a lovečák držel v zubech, vcelku šok pro mou matku byl když mi zrovna jak na sviňu otevřela dveře....:-) to bylo velmi dlouhé vysvětlování............

Old Post 23-06-2007 v 14:42 PM
Icelander1 je offline   Profil uživatele Icelander1   Find more posts by Icelander1   Foto galerie člena Icelander1   Click here to Send Icelander1 a Private Message   Add Icelander1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 651

naposled sme s kámošem sežrali asi kilo precliků...

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 23-06-2007 v 18:54 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 652

nejlepsi je obyc. chleba namazany maslem...normal ho moc nemusim,ale zhulenej jsem schopen se*rat skoro celou sisku......

DEN/NOC

Old Post 23-06-2007 v 19:28 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ydoodle
Nový Člen

Karma uživatele ydoodle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 653

Klasicky som schopny zozrat cokolvek, co nezozerie mna. Niet nad nocny utok na chladnicku.

Na jednej chate sa mi vsak "podarila" po huleni uzasna kombinacia, ktoru mozete vidiet na fotkach. Dosledky si lahko domyslite sami...

Old Post 23-06-2007 v 20:59 PM
ydoodle je offline   Profil uživatele ydoodle   Find more posts by ydoodle   Foto galerie člena ydoodle   Click here to Send ydoodle a Private Message   Add ydoodle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 654

Vsetko co mi stoji v ceste, to vsetko jem. Sladke, kysle, mliecne, vodnate... vsetko

for ydoodle: Ale chlast po huleni, to nee

400W

Old Post 13-08-2007 v 12:51 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 655

mňam

flow,grow,glow

Old Post 13-08-2007 v 12:59 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lootman
Stálý Člen

Karma uživatele lootman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 656

Musim to semka napsat,vcera pekne po hodne dobrym brcku a asi 5ti pivech jsem si obednal nakladany hermelin no ja myslel ze se utlucu uplne se sam na jazyku roplyval,dobroucke,palive kuaa hermos jak ma byt
Edit:dneska si ho dam urcite taky zase pekne po...

Komu se neleni tomu se zeleni

OPĚT MIMO SFÉRY VNÍMÁNÍ

Old Post 18-08-2007 v 11:22 AM
lootman je offline   Profil uživatele lootman   Find more posts by lootman   Foto galerie člena lootman   Click here to Send lootman a Private Message   Add lootman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 39 40 41 42 43 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás