Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na listy mám jednoduchý recept. Všetko lístie vysušiť, vysušené hodiť do mrazáka na chvíľku, Isopropyl alkohol 10L za 15 €, ten chvíľku schladiť v chladničke. Kýbel --- nasypať listy, zaliať alkoholom na 5 minút, precedím cez veľké sitko, cez silonku a rozlejem do každého plechu na pečenie po 1L IPA s výťažkom. Podľa počasia o 2 dni naškrábem hrču IPA hashu, a tá chuť geniálne bez roboty
Btw na zapad od nas je popularna tzv. paper-bag metoda; ide tam o to ze na spodok tej hnedej papirovej tasky (napr. Lidl) sa vyskladaju cerstvo otrimovane sisky, vrch tasky sa zroluje asi do polky a zafixuje napr. kolikmi. Da sa to niekam kde aspon troska prudi vzduch, po asi 5-6 dnoch je material dost suchy nato, aby mohol byt uskladneny napr. sklenenych poharoch (samozrejme zalezi od hustoty sisiek ktore treba priebezne cekovat). ALE ide tu hlavne o to ze matros si zachova chut a vonu.
Sisky sa daju aj navrstvit, tym ze jednotlive "poschodia" tvori skartovany papier. Autorom tejto metody je tusim samotny maestro Dj Short, touto metodou susi aj jeho velicenstvo King of Cannabis
Skladování- Vakuum!
Zdarvím chci se svámí podělit o mou novou hračku do kuchyně.Jedná se o vakuovou odsavačku+odsávací dozy.
Zatím odsato 20g z letošních automatu a fakt to odsalo hodně dobře viz foto...
Myslím si že tím pujde vyrobyt i BHO wax :-) kdyby to nekho zajimalo dole odkaz...cenna 1500 i s 3 dozama a postou.
Youtube: concept va 0010
Mej te se a snad to někoho bude zajímat...
Zdravím, poradíte někdo jak sušit? jedná se o první pěst, mohu využít garáž kde je sucho a tma. Jestli ustřihnout nebo vytrhnout i s kořínkama nebo ostříhat větvičky apod. za každou radu díky!
Původní příspěvek od BussyTom Zdravím, poradíte někdo jak sušit? jedná se o první pěst, mohu využít garáž kde je sucho a tma. Jestli ustřihnout nebo vytrhnout i s kořínkama nebo ostříhat větvičky apod. za každou radu díky!
Zdravim mám menší problém, koupil jsem asi nějaké pochybné klony, borec mě říkal že je to vše AK-47 ale nejspíš to byl nějaky mix... No prostě mám asi 4 zralé kytky, a další mají pořád ještě bílé trichodermy. Sušit mám možnost jenom v boxu... Tak mě napadlo, co kdybych ty 4 kytí zmrazil počkal až bude hotový zbytek.v.bpxu a pak to ususil vše najednou? Nebo je to špatný nápad dávat mokrou kyti do mrazáku.. poraďte
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
"maji porad bile trichodermy" ???
aha
Tak ty 4 utni,zatahni zaluzie,at mas v pokoji kde mas box tmu a poves je na susak co je na pradlo....
Kdyby to hodne smrdelo,tak si kup nejaky ona gel nebo sureair spray a sem tam to strikni okolo vchodovych dveri....
Tak jakoze ja se stim treba neseru, kdyz mam podobnej problem , tak vytasim zbouchanou sit z perlinky ,nastrihany palice hodim na to ,zakreju krabici a zdar.
Ted uz mam teda plastovej nepruhlednej box s vyvrtanyma dirama a odtahem s pc vetrakem , nic nepresycha ,ani neplesnivi. Hlidam si vlhkost aby byla na 65 max a 55% min.
2 MAXEAUX: spytal by som sa nieco podobne pretoze som videl robit roznymi sposobmi..zacal som citat od prvej strany a tam som aj skoncil..rady typu susit s fenom alebo v mikrovlnke si nechajte pre podobnych idiotov..ako mi taky blabol pomoct? hlavne ze mas velku hubu..a rady su tam o hovne