Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od H+H
Zkusím to snížit ale mám to tak celou dobu a problém nebyl. U testu na ph přímo od GHE je vyznačeno 6-6,5 jako optimální
koukni tady na nějaký hydro pěsty pročti jaký používaj ph já jela jen kokos tam je nej ph 5,8 ale v čistým hydru je to ještě nižžší tohle je opravdu vysoký ph na bubler
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
koukni tady na nějaký hydro pěsty pročti jaký používaj ph já jela jen kokos tam je nej ph 5,8 ale v čistým hydru je to ještě nižžší tohle je opravdu vysoký ph na bubler
vyměnil jsem celý roztok s ph 5,5 protože ty škraloupy mi tam docela vadily... možná to tím bude ale vždycky jsem dával těch 6-6,5 a vždycky to bylo super, no uvidím zítra jak se to pohne. Díky za rady. Z nějakých nedostatků to být nemůže? Používám opravdu jen základní trojsložku GHE. Mám tam taky dost nízkou vlhkost asi 30% ale to asi nevadí když je to v květu. Jedná se o Euforii
Původní příspěvek od sWei necháváš tu vodu odstát než ji použiješ?
Ano, mám ji v barelu od pitné vody a mícham dopředu a měřím to ještě jednou než jim to naleju. Kdysi se mi to dělo v aeroponii a v bývalém hydroponicu mi poradili přidat 1/4ml/L micra a to pomáhalo udržet to stabilní ale nikdy jsem nepřišel na to proč to bylo. Teď jsem to změřil zase ze vzorku z bubláku a zase to vylezlo na ph 6
Původní příspěvek od adiotron díky všem moc za radu měli jste pravdu stím dusíkem spravilo se to akorád mám další problém a nevím si rady poradíte prosím?
prepaleny a ph problem
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
ph cajk davka hnojiva plagron alga bloom 4ml na litr po nasazeni pk 13-14 1ml na litr zaclo na te jedne schnout po tydnu pk vysazeno jen alga bloom plus tydne enzym
Původní příspěvek od adiotron ph cajk davka hnojiva plagron alga bloom 4ml na litr po nasazeni pk 13-14 1ml na litr zaclo na te jedne schnout po tydnu pk vysazeno jen alga bloom plus tydne enzym
čau,
hele to Ph zas tolik neřeš, pokud tam máš 6,5, nebo měl a teď jen fosforkou snižuješ na těch 5,5 zas takovej vliv to rozhodně mít nebude. Ono totiž srazit Ph kyselinou není až zas tak dobrá věc, kor jestli máš vodu po odstátí třeba 8,0, jako já. Je to tím, že z tý vody vyprchá chlor a co2, čímž se Ti to bude zvyšovat pořád dokola. Já měl kdysi NFT to nejmenší a denně jsem jak kkt měřil, než jsem zjistil, že to stejně pořádně neuhlídám a na kytkách jsem to zas tolik nepozoroval. Nakonec dneska to řeším reversní osmozou vody před zalejváním a je to NEJ co jsem zkoušel. Je tu někde ve FAQu dost dobrej článek, jak a proč se to Ph takhle mění i s velice podrobnejma tabulkama co s vodou dělá právě třeba kyselina fosf., nebo citronová, dusičná a zkus se po tom podívat a pak až to přelouskáš (je to dost dlouhý) zjistíš, jak to vlastně s tím Phčkem je, a jak je těžký to třeba pprávě udržet nižší alespoň 2-3 dny. Já našel alespoň tohle http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#97
, ale to je fakt hovno info oproti tamtomu. Měj se fajn............23
caute..moze mi prosim niekto poradit.. na listoch mojej euphorie sa objavili hnede suche flaky.. ph mam v pohode (medzi 6,3-6,8) hnojim biobizz..pripajam foto : http://i61.tinypic.com/w7c65i.jpg