Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kua chalani predsa te byliny musite mat radi a tag isto sa radi k nim vracate...ved oni sa vam nakoniec odmenia tag tu nerieste pizzoviny....a ked neni flek na zemi tag do growenia na stromoch treba dat dost namahy...
to highmat: ja to nosim vsetko naraz...fucim v strede stromu ako zmoreny diviak ale....
to langos: ako to ze sa o ne nemusime starat...to je pizzovina....ja tam chodim 3x tyzdenne a som vzdy rad ked tam idem....cas sa vzdy najde a aspon mam aj nejaky pohyb po cerstvom vzduchu....hehe ....a co kontrola kvetiniek.....sa moze vselico stat medzicasom....nie??? proste myslim ze sa to da zniest to lezenie-potesenie.... kapacky su nepotrebne v tom pripade.
Nebojte sa toho...aj ked sa na zaciatku zamaka na tom myslim ze sa to vyplati bo je tam mala pravdepodobnost objavenia zelenych priateliek nejakym cudzim kombajnistom....
2Strih: presne tak souhlasim s tebou jenom proste ze zacatku zamakat a pak uz je to OK a radost pohledet
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
hele a jak po tech stromech lezete? (pokud pocitam s tim ze to nedavate do 5m stromu-listnacu, po kterych se dobre leze). nosite si zebrik? neni to trochu riziko, chodit tam nekolikrat tydne (to mas tak 20 tydnu zalevani, 3* tydne=60 moznosti prozrazeni), kdyz te uvidi corka jak lezes po stromech s batohem tak jses "jasnej"..
Ježíš: Normalne...pomoci rukou a nohou...jako za starych dob, kdy jeste nebyl vynalezen zebrik A pokud vsechno slape jak ma, tak tam nemusis lizt trikrat tydne - staci jednou...a pokud nejses blbej a nemas zrovna smrk uprostred namesti, tak te je lezouciho videt po dobu nejaky minuty, minuty a pul, nez vylezes nahoru a ukryjes se v korune...pokud nekdo leze pomaleji, sance na odhaleni se zvysuje, ale i tak to nestoji za rec...nejlepsi je mit nekoho dole, kdo udela smluveny signal, kdyby nekdo sel a v nejhorsim to nejak zaonaci, jako ze ses sel vysrat nebo neco podobnyho..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Vsak je samozrejme jasny, ze kdyz pouzijes tohle, tak te ten dotycnej nesmi videt lizt nahoru To leda ze by videl tvyho kamose dole pod stromem treba..chichi...a kdyz by te videl, tak ses vasnivej ornitolog..nebo provadis vyzkum vysek.. a sisek
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
2Ježíš : ja to delamtak ze za prvy sme dva a za druhy si myslim ze kupa KLUKU si leze do stromu jenom tak z prdele a nebo treba taky nekdo si "jesteů hraje s kulickovkama a myslim ze corka na dalku pozna hiovno a pro myslivce to mame taky vymysleny Plan A: pridelavame budku/krmitko pro ptaky Plan B: stavi bunkr v korune stromu
a s tim lezenim musis soi najit strom kterymu nezacinaj vetve az nekdy ve 220m nad zemi ale abys si se jich mohl chytnout nejlepe u zeme rovnou a nebo aspon tak 15-2m nad zemi nema cenu sebou tahat zebrik????? peAce
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Právě mě napadl dobrý způsob jak téměř úplně odradit čorkaře od krádeží.
Je jen jediný problém že je na to třeba celkem specifické vybavení.V čem to spočívá: Strom vysokej bez větví... tak 15-20 metrů namám odhad ale tak nějak. Nejdřív za pomoci lasnických stoupaček vylézt nahoru. Na hoře upevnit smyšku a přes ní přehodit nějakej tenkej provaz nebo silon.. ten je lepší protože není vidět. při každém příchodu se jen přiváže lano na jeden z konců silonua přetáhne se přes smyčku tak ,aby bylo na 2krát. Jednolanovou technikou na horu. A na to abych se tam dostal mi stačí jen 50 dřepů...
Kdo není horolezec nebo lesák tak není téměř šance aby něco takového realizoval.... a to dává slušnou šanci že se k tomu nedostanou ani nenechavci
a nebo takovy ty popruhy co se pouzivaji pri opravach elektricke rozvodne site (na stozarech, ne pod zemi ). staci jen okolo stromu, sednout a splhat. ovsem na trome nesmi byt vetve, tudiz byde asi 2m kytka TROSKU napadna........ ale slo by so a bez motorovky nebo lezaku se tam nykdo nedostane.... aleda veverka.
2Kačer : a to tam s tema botam,a lezes jenom po prvy a nebo pokazdy kdyz des na kontrolu???
-------------