Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poslouchej,kdyby nebylo pána našeho,nemohlo by být ani nikdy,nikdá,nikoho.....fakt nikdy???...nikdy,nikdá,nikoho....pořád nevím,co to znamená,ale zní to fajn...Nikdy,nikdá,nikoho...ale co to znamená,já tomu totiž vůbec nerozumím tomu..... Nikdy,nikdá,nikoho znamená-NIKDAJS z filmu Kdo hulí ten umí
Původní příspěvek od Muminex Minule leto na Let it rollu jsme si uzivaly koncerty, ale jak tak stojime a skaceme cely vecer prisla chvilka na odpocinek u stanku kde měli zrovna lavicky. Sednem si a asi byla haluz ze jsme zabrali misto protože si nás všichni prohlíželi celkem nezávihodně pohledem. V tom přišli dva týpci a jestli si můžou přisednout jestli se nescvrknem, že toho mají taky dost. Jasné, že jsme je pustili a týpek hned jestli si nedáme s nima brko. Bylo fakt dobré tak se ho kámoš ptá odkud vůbec jsou a on že z Třebíče. Nerozuměl jsem a tak se ptám toho mojeho známého "odkud že jsou?" on, "z Třebíče" ja "Ty vole a kde to vůbec je?" on "Sice mi to vysvetloval, ale vůbec nevím, ale hulení tam mají dobré" . A to fakt bylo, tahle hláška mi v hlavě zůstane asi navždycky. Sice asi moc vtipná nepřijde, ale síla okamžiku vyvolala asi 10-ti minutový smích.
Hehe kámoši tam byli, jo máme tady v Třebíči dobrou mařenu
"Po tý včerejší kuřecí bagetě se cejtim, jako bych měl ve střevech mývala postiženýho epilepsií"
Baví se kamoš s borcem, kterýmu asi před pěti minutama opíchal holku. (komická situace, kamarád poměrně dost velkej se zlomenou rukou a proi němu takovej vyhublounkej chalan).
Útržek debaty:
A:"Tyvole a to ti není ani blbý? Já tu holku miluju!"
B:"Hele, já taky někoho miluju a někoho jinýho mrdám"
A: "Spravíme k tomu aj nejakú trofej, putovnú, niečo na štýl Stanley Cup"
B: "Jansné a mohlo by sa to volať Dice Cup, podľa kociek"
C: "Ehm... Ani Stanley neznamená hokej"