Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to stimi slnecnimi paprskami sa mi vobec nezda, bo este sa mi nestalo aby rastlinabola na vrchu supa na zhulenie a spodok bol slapsi. rastliny ziviny davaju rovnomerne, akurat ze tie na slnku su mohutnejsie , vacsie ale kvalita ostava rovnaka. Sa mi to vazne este nestalo ze by spodne chcichne boli slapsie. ked to bola šupa tak bola cela. Slnko robi fotosyntezu a rastlina si sama vytvara THC na obranu pred skodcami, atd a to urcite rovnomerne. Moj nazor
to Morpheuss: nechapem preco by si ich mal trhat a prist tak o mozno kvalitne rastliny..podla mna ich nechaj nech rastu a casom uvidis, ze sa ukazu co v nich je..mozno, ze ta este prekvapia a budes rad, ze si nespravil sprostost
takzie tieto patria mne (vlastne nam), vybral som par najlepsich na ukazku..na prvej fotke podla vsetkeho by mala byt ShivaSantiII (big thanx to b1ghed) a na ostatnych by mali byt Afghanci
Morpheuss:ja bych to taky nechal-kdybych to ted vyrval,tak bych mel z 10 jenom jednu slecnu.Musim doufat,ze toho bude vic.Myslite,ze to zavisi treba na tom,ze jsou zastipovany,protoze ta jedina,kde jsou preflowers,neni zastipla
podla mna kym sa kytka neukaze ako samec neni dovod ju trhat, proste niektore preflowers ukazu skor a niektore neskor, trhat ju len preto, ze jedna sa uz ukazala a druha nie je podla mna nezmysel, staci cakat a casom sa urcite ukaze...samozrejme ked ukaze gule, tak potom trhat bez milosti
Dobre, mna len trapi to, že mam kyti viac pri sebe a rad by som vytrhal už samcov, aby mi lepsie svietilo na samicky a aj spodne vetvicky, ktore su krpate, by presvietilo, a cim skor vtrhnem tak tým lepsie,lebo este by mali obdobie rastu, prikladam foto pre ilustraciu...
Zenga: no ty slunečnice mi tam dala máma nemají tolik světla kolik by potřebovaly... ikdyž ta vlevo je celkem ucházející má 5ti lístky a na to že z nich byla ze začátku nejmenší se vytáhla hezky...zbytek má jen trojcípy kvůli světlu...ale tak je to poprvé, do dálšího roku sem už poučenej a budu sadit na slunečnější místo...
jinak díkk...taky doufám že z toho nějakej grámek bude
Tak pridavam este jedno zabudnute foto. Je to makro sice horsia kvalita ( fota ), este ze apon rastliny vyzeraju kvalitne, zatial. V nedelu idem po dvoch tyzdnoch pohnojit pofotit, porozpravat sa a potesit oci. Dufam ze to zatial nik nenasiel a ani nenajde.