Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Nejlepsi puda, hlina, substrat...tipy jak na to .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 38 39 40 41 42 »
Autor
Téma 
maaara666
Nový Člen

Karma uživatele maaara666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 625

zdravím,změřil jsem PH té zeminy a vyšlo mi cca 7.4,mám s tím něco dělat?zde se rady growerů rozchází-četl jsem zde několik příspěvků a každý radí něco jiného...spíše by mě zajímalo,zda je v takové půdě dostatek živin-včera jsem přihnojoval rostlinku vitality komplexem od Agra a nasypal na zeminu trochu cereritu...děkuji za odpovědi
maaara666

maaara666

Old Post 27-05-2012 v 11:27 AM
maaara666 je offline   Profil uživatele maaara666   Find more posts by maaara666   Foto galerie člena maaara666   Click here to Send maaara666 a Private Message   Add maaara666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skunk2
Stálý Člen

Karma uživatele skunk2 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 626

Ahoj.
Zbytečně tam cpeš hnojiva. nejde o to, jestli je v té půdě dost hnojiv, ale jestli je ten porost dokáže při ph 7,4 zhltnout, což stěží. nejprv to ph sniž na cca 6,5 a pak to hnoj.
Koupil jsem si onehdá kyselinu fosforečnou a jsem za ni moc rád. upravuju ph vody v každé zálivce a nemám problém.
Používal jsem acidon na úpravu ph vody v akvaristice, ale to je o ničem.
Něco v mém substrátu ph zvyšuje, ještě nevím, co to je. a tak dávám ph zálivky nižší, asi 5,8 a na výtoku je to pak 6,4.
tak hodně zdaru

Old Post 27-05-2012 v 16:15 PM
skunk2 je offline   Profil uživatele skunk2   Find more posts by skunk2   Foto galerie člena skunk2   Click here to Send skunk2 a Private Message   Add skunk2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 627

Abych ještě upřesnil dobrou radu kolegy....Na růst dávej kys. dusičnou a na květ kys. fosforečnou. Jinak je vše podstatné v předchozim příspěvku,

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 27-05-2012 v 18:31 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maaara666
Nový Člen

Příspěvek č. 628

a kde tyhle "mazečky" seženu?

maaara666

Old Post 28-05-2012 v 17:38 PM
maaara666 je offline   Profil uživatele maaara666   Find more posts by maaara666   Foto galerie člena maaara666   Click here to Send maaara666 a Private Message   Add maaara666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 629

citace:
Původní příspěvek od maaara666
zdravím vespolek,jakej máte názor na vybagrovanou zeminu z rybníka?je odstálá asi 2 roky...namíchal jsem jí v poměru 50/50 s hrubším pískem...máte někdo prosím zkušenosti s touto půdou?zasadil jsem do ní Red dwarf AF od buddha seeds-je to týden a rostlina se teprve dere ven-bojím se,aby jí tato zemina nezabila...

Zdarec mára, s takovou půdou pomalu. Nevíš co se ti v takovém sedimentu mohlo usadit, zní to trochu praštěně, ale ne jen tak naši zákonodárci označili rybniční sedimenty za "nebezpečný odpad". Nikdy nevíš jaké množství těžkých kovů, nebo jiného bordelu z okolí se tam mohlo usadit. Tady máš nějaký stručný článek
Holky bych radši přesadil, páč sou schopný tahat těžký kovy z půdy moc zdatně! Za pár kaček kup kvalitní substrát a máš klid na duši

Old Post 28-05-2012 v 17:51 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SOMBruno
Stálý Člen

Karma uživatele SOMBruno - 15% PěstitelskáKarma uživatele SOMBruno - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 630

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63322

Old Post 28-05-2012 v 20:20 PM
SOMBruno je offline   Profil uživatele SOMBruno   Find more posts by SOMBruno   Foto galerie člena SOMBruno   Click here to Send SOMBruno a Private Message   Add SOMBruno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maaara666
Nový Člen

Příspěvek č. 631

děkuji vám všem za rady,nakonec jsem dal na Zedyho a red dwarfa AF jsem přesadil do balkonového substrátu s kokosem a vypadá to že rostlina se nezastavila(naštěstí) a navíc že jí to prospívá.výrobce udává PH na 5-6.5.kytka konečně začala trochu růst tak uvidíme...díky

maaara666

maaara666

Old Post 03-06-2012 v 14:39 PM
kami27
Stálý Člen

Karma uživatele kami27 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 632

Hoj,
Prosím může mi někdo poradit, potřeboval bych zjistit poměr v % u Plagron Royalty Mix, především kolik je tam perlitu, hlínu už mám koupenou, ale chci testnout autopot kde optimální složení pro tento systémek 50% zemina 50% perlit. Tak že se mi jedná jen o to kolik perlitu tam mám přidat, jsou to 50l pytle. Předem díky

Old Post 02-12-2012 v 10:00 AM
kami27 je offline   Profil uživatele kami27   Find more posts by kami27   Foto galerie člena kami27   Click here to Send kami27 a Private Message   Add kami27 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 633

citace:
Původní příspěvek od kami27
Hoj,
Prosím může mi někdo poradit, potřeboval bych zjistit poměr v % u Plagron Royalty Mix, především kolik je tam perlitu, hlínu už mám koupenou, ale chci testnout autopot kde optimální složení pro tento systémek 50% zemina 50% perlit. Tak že se mi jedná jen o to kolik perlitu tam mám přidat, jsou to 50l pytle. Předem díky

"Rašelina tvoří zhruba 60% celkového objemu. Dále Royalty mix obsahuje 20% kvalitního červího kompostu, 15% perlitu a 5% bio super mixu."

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 02-12-2012 v 10:15 AM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kami27
Stálý Člen

Karma uživatele kami27 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 634

Děkuji strašně moc si mi pomohl K+

Old Post 02-12-2012 v 10:32 AM
kami27 je offline   Profil uživatele kami27   Find more posts by kami27   Foto galerie člena kami27   Click here to Send kami27 a Private Message   Add kami27 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Poprask
Stálý Člen

Karma uživatele Poprask - 94% PěstitelskáKarma uživatele Poprask - 94% PěstitelskáKarma uživatele Poprask - 94% PěstitelskáKarma uživatele Poprask - 94% PěstitelskáKarma uživatele Poprask - 94% PěstitelskáKarma uživatele Poprask - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 635

na další rok na out, nechcel by som prihnojovať max na začiatku kvetu raz guanom a granulovaným konskym hnojom

30l substrát záhradnícky univerzálny
2,5l odstáty konský hnoj
4l wormhumus od Biobizzu
0,25l Bat guana od Plagronu

čo poviete na zloženie a množstvo jednotlivých prvkov ? mal by som niektorú zložku nepoužiť prípadne ešte niečo ďalšie pridať ?

out 2011 menšie stromy :O
out 2012

Old Post 02-12-2012 v 12:09 PM
Poprask je offline   Profil uživatele Poprask   Find more posts by Poprask   Foto galerie člena Poprask   Click here to Send Poprask a Private Message   Add Poprask to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blykatko
Stálý Člen

Karma uživatele blykatko - 82% PěstitelskáKarma uživatele blykatko - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 636

Čus a co takhle
35l zahradnicky sub.
25l kokos
25l perlinu
??? nebo tam dat víc substrátu 70l místo 35l

Old Post 15-03-2013 v 22:27 PM
blykatko je offline   Profil uživatele blykatko   Find more posts by blykatko   Foto galerie člena blykatko   Click here to Send blykatko a Private Message   Add blykatko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spronty
Stálý Člen

Karma uživatele Spronty - 79% PěstitelskáKarma uživatele Spronty - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 637

Ahoj,
chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s VN Přířodní substrát univerzální 70l. Mám v plánu to zkusit

Zelené políčko by Spronty_2011 !!

Grow 2012

Old Post 28-03-2013 v 14:20 PM
Spronty je offline   Profil uživatele Spronty   Find more posts by Spronty   Foto galerie člena Spronty   Click here to Send Spronty a Private Message   Add Spronty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piestik
Stálý Člen

Karma uživatele Piestik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 638

Zdar, Naturu som skúšal ale nie v čistej forme. Ph som meniť nemusel ale zapracoval som do nej 20%černozeme a 20%perlitu-myslím že šlapala celkom dobre ale rozhodne v čistom substráte nezmiešanom s kvalitnou zemou by som nesadil. Najviac sa mi osvedčil záhradnícky substrát B od firmi Rašelina s granulovaným horse robí zázraky.

Old Post 05-04-2013 v 13:39 PM
Piestik je offline   Profil uživatele Piestik   Find more posts by Piestik   Foto galerie člena Piestik   Click here to Send Piestik a Private Message   Add Piestik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zhuleny cap
Stálý Člen

Karma uživatele zhuleny cap - 93% PěstitelskáKarma uživatele zhuleny cap - 93% PěstitelskáKarma uživatele zhuleny cap - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 639

cau bando mam 3 seminka Royal Queen Seeds Jack Herer Automatic a chystam se je dat do sklenicku tak za mesic a nevim jak s hlinou mam koupit jen zahradnicky substrat kazda kytka bude mit dost prostoru na koreny asi tak 50l substratu na kazdou kytku podle stranek kde jsem seminka koupil maji byt hotove za 12 tyndu pokud jsem to dobre pochopil a tak nevim jestli budou mit dost zivin po dobu 12 tydnu kdyz tam fouknu jen zahradni substrat

Old Post 09-04-2013 v 16:33 PM
zhuleny cap je offline   Profil uživatele zhuleny cap   Find more posts by zhuleny cap   Foto galerie člena zhuleny cap   Click here to Send zhuleny cap a Private Message   Add zhuleny cap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scorpion91
Stálý Člen

Karma uživatele Scorpion91 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 640

Cus FAQ
http://grower.cz/pestovani/navody/h...ubstraty/8.html

Myslim si, ze 50 litru je na automaty vazne moc. Samozrejme na tom neni nic spatneho, akorat je to zbytecne moc. Pohodlne je dej do 15 litrovych kvetinacu nebo kyblu a uz i to je pro ne s prehledem dost velke
P.S. zahradni substrat bych nedoporucoval.. Bud vlastni z nejakeho kompostu namichat, pokud nemas tu moznost, tak spis substrat pro pelargonie kdyz uz.
Jsem toho nazoru, ze automaty se vyplati hnojim jen na kvet, na rust to moc cenu nema si myslim )

Old Post 09-04-2013 v 17:50 PM
Scorpion91 je offline   Profil uživatele Scorpion91   Find more posts by Scorpion91   Foto galerie člena Scorpion91   Click here to Send Scorpion91 a Private Message   Add Scorpion91 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 38 39 40 41 42 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás