Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čestjá pracuju jako nástrojař(pracuju na fréze,soustruhu,vrtačce,...)a taky si před tím ale i během celé směny zahulím bo bez toho je tam hrozná nudapracuju s důchodcema tak si to představta
ja sem obkladac obkladu, dlazby, prirodnich kamenu, vyrobce zulovych desek na kuchynske linky, a jine opracovani prir. kamene (zula,marmor,vapenec,piskovec,a jine)
v praci hulim jen obcas, protoze pak nemuzu komunikovat se zakazniky
foto je zakazka pro bohace....
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
2 cajovnik:to vypada jak pro nejake araby (aspon me to tak prijde ) sem taky jeste student : do skoly se zhuluje malo jelikoz tam semtam nabehnou cajti a jednou se i stalo ze tam prisli se psem ... jinak na brigadach neni problem, jen je ptm problem s mou rychlosti , momentalne skladam cokoladove kraliky do beden a kdyz sem si dal sklo tak moje rychlost rapidne klesla
Původní příspěvek od cajovnik ja sem obkladac obkladu, dlazby, prirodnich kamenu, vyrobce zulovych desek na kuchynske linky, a jine opracovani prir. kamene (zula,marmor,vapenec,piskovec,a jine)
v praci hulim jen obcas, kdyz sem sam, pac potom se mi nechce moc mluvit :-)
to jufik- je pravdou ze to tak muze vypadat a nejsi daleko od pravdy obe fota sou pro zakazniky Indy a ty maj vecinou zvalstni vkuz
to xerthon- moc fotek stolovych desek nemam , ale pokusim se neco najit.
jeste prihazuji par foto
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Původní příspěvek od cajovnik ja sem obkladac obkladu, dlazby, prirodnich kamenu, vyrobce zulovych desek na kuchynske linky, a jine opracovani prir. kamene (zula,marmor,vapenec,piskovec,a jine)
v praci hulim jen obcas, kdyz sem sam, pac potom se mi nechce moc mluvit :-)
takze asi zacnu od ty doby co hulim : SOS prumyslovka, to jsme z rodinnych duvodu nedodelal a prestoupil jsme na ucnak... to jsem zdrane splnil s vyznamenanim, protoze vubec nevim co jsem tam delal.
hulim porad, ve skole, pred skolou, za skolou... cca 4g denne... nekdy i vic...min tezko... pracoval jsem jako IT technik, správce sítě, v KFC obsluhu:-), ted nedelam nic, protoze nas stát je uplne dojebanej a platit ty strasny danne je fakt vopruz, kdyz vidim jak vsichni ty politici kradou legalne. Chodim na brigady a delam domaci prace.brzo se odstehuju nekam jinam-cizina...
Hmm.. donedávna "věčný" student, ovšem za svoje (tzn. pracující student), jinými slovy nulová podpora rodičů.. (natož státu) Několik let, už jsem z toho docela unavenej, dlouhodobě je kombinace presenčního studia a práce dost nereálná.. V oboru, kterej bych chtěl studovat (výtvarná výchova) jsem žádné dálkové (dnes kombinované) studim nenašel. Už jen tenhle samotnej fakt cosi o našem školství vypovídá.. Doteď splácím dluhy (kvůli dlouhodobé nemoci a mimo jiné i za školné) Takže po všem tom úsilí budu muset pravděpodobně na studium stejně rezignovat..
Za tu dobu jsem si vyzkoušel snad všechny druhy zaměstnání, celkem zajímavá zkušenost pro porovnání..
V současnosti pracuju jako grafik, bokem trochu koketuju s webdesignem (i když v mým případě to tak snad ani nelze nazývat.. )
Student gymnasia.....nezvládám školu, tak jsem si řek, že do pololetí nehulim
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
Student gymnázia a IT worker, hulim denně ale v práci nikdy, nejsem schopnej se pak dostatecne koncentrovat a navic je to na me poznat Takze hulim rano pred skolou a pak po praci a vecer:-)
Brzo ukončím gympl ale do školy zásadně nehulím. Když jsem jednou přišel takhle v náladě do školy a lidi po mě chtěli různé věci tak jsem z tama rychle utekl.
Ja take studuji. Stredni skolu prumyslovou strojnickou a docela me to bavi. Zkourenej jsem ve skole malokdy, ale vetsinou me to docela bavi. Bavi me diskutovat s ucitely, tezko by je to napadlo. Rad bych se zkouril s nasim cestinarem, to je klasik
Pak planuju vejsku, taky strojni, snad Pha. Uvidime jak se to vyvrbi
Původní příspěvek od Free ted nedelam nic, protoze nas stát je uplne dojebanej a platit ty strasny danne je fakt vopruz, kdyz vidim jak vsichni ty politici kradou legalne. Chodim na brigady a delam domaci prace.brzo se odstehuju nekam jinam-cizina...
ahoj kolego,jsem OBZP,casem se prevtelim na OSVČ.Caluju systemu zdravotni a zbytek fakof.
Hele on ten zidovskobolsevicky system nekam nedosahnul?Myslis,ze je to jinde o moc lepsi ?
chodec:neblbni woe,skolu dodelej kdyz uz si zacal.
Ja taky studuju,stejně jako Soul Rebel Střední průmyslovou školu strojní a elektrotechnickou.....sice asi jinou.......jen s tím že mě to vůbec nebaví,bohužel jsem se na ní dal kvůli maturitě,kterou asi bohužel nezvládnu
.Ale znám dost lidí co hulej a pěstujou a jejich povolání jsou často zvláštní,Jeden dealer z města ve kterém žiju bere hulení od jednoho politika......od jakýho se nepochlubil........pak bere od pár manažerů,doktorů a právníků,je to z pěstitelskejch přebytků,to co vypěstujou,tak půlku prodaj a půlku zhulej,pěstujou a hulej u nás dost i policajti,co si budem vyprávět,dneska hulej všichni no