Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
schizandru chinensis som si objednal koli experimentu.. no a musim povedat ze tie ucinky boli fakt pozitivne a rychle inac priebezne nieco nafotim..dost sa mi iste veci rozrastli, vsak uvidite
mam tu nejake nove fotky, z nocneho fotenia.
pribudli mi nove lofofory aj nejake trichocereusi, nieco som vysadil nieco poriesim zajtra..
nepeta cataria rastie ako blazon, tak isto aj leonotis leonurus.
vsak posudte sami
trojbodka dik za pochvalu.. ono skus si o tom nieco precitat, na prvej stranke su linky... su to zaujimave rastliny, ktore boli od pradavna spojovane s nadprirodzenymi bytostami, ucinkami atd.. curanderos, shamani a vegetalisti ich vyuzivali na liecebne a spiritualne ucinky
caesar, nie thread este neni spraveny, nemam na to vobec casu, mozno neskor, tesim sa vobec ze sem na G prispievam (sice malinko) ale aspon nieco
ked thread bude, dozvies sa o tom
čus endy. sorry že ti to trochu zasiram, ale mam problemek se salveji, nechci kvuli tomu zakladat novej thread a myslim, ze ty ses nejfundovanejsi. jinak to samo pak smaznu
salvej mam uz asi 4 mesice, je celkem velka, vetvi se. ale listy mi hnednou, az cernaj, neni to uschly, nedroli se to, myslel jsem ze to je nizkou vlhkosti, tak jsem to dal pod poklop a nic moc se nestalo. pak jsem zkusil zvysit zalivku, nechavam ji vzdycky vodu v misce pod kvetinacem. a porad nic. to hnednuti jde od kraju a postupne likviduje cely list. neni to zas tak rychly, takze na skudce bych to nevidel.
substrat mam cca 15% raseliny, 41,5% kaktusovyho substratu a zbytek muskatovyho substratu + jeste nejakej ricni písek.
vcera mne zarazila dalsi vec, odpadavaji mi uplne zdravi listky, proste upadnou u lodyhy, ale neni tam ani naznak uhniti nebo uschnuti.
nevies poradit kamo?
dik fik
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Chlapci, mam problem a dost zavaznej!!!
Zalil jsem salvej, ale neco ji zbylo v misce. No a dneska rano zacala uvadat, ale pritom vody ma dost. Tak sem ji pokropil, zalil, ale vodu propusti do misky, ale hlina je cela mokra. Vypada, jako kdyby mela malo vody, ale ma ji dost, fakt nevim, co si mam pocit!!! Nechci aby mi chcipla... Moje salvejka
2 Kapka: No na to si daj pozor, lebo Salvia, hoci je vlhkomilna nie je bazinna rastlina, a co naozaj nema rada, tak to je statie vo vode. Mne sa tymto spiosobom podarilo znicit dost rastlin. Jedina pomoc : Nexat substrat presxnut, a potom velmi opatrne polievat. Pokial nie je prilis uvadnuta, tak by to mala rozxodit... Good luck!
to jestedman: tie listy ti usychaju koli nizkej vlhkosti vo vzduchu(moja dedukcia)..ked teploty vystupia tak sa voda dost rychlo odparuje a upozrnujem ta ze sa jedna o nizku vlhkost ovzdusia, nie substratu.. cize rosit!
poznam tvoj problem, klamal by som kebyze poviem ze som take v zivote nemal. listy ktore zacali hnednut sa nevratia do normal polohy, to ci sa rastline zacalo darit viac uvidis az ked sa to prestane sirit alebo ked uvidis nove listky
mam rastlinu salveje ktora je uplne v pohode, a mam druhu ktora ma tiez hnede konce listov, ja to berem len ako kozmeticku vadu
vodu v miske nenechavaj! to moze sposobit hnilobu korenov a to je horsie akoby tvojej salvijke popadali vsetky listy naraz (lebo ak opadaju tak este mozu vyrasit).
vsetko s mierou a vsetko budeee fajn hope it helps...
to psycho.. v tomto threade su fotky podobneho typu len vitane
pekny peyot veru.. aj mne zacinaju kvitnut
to kapka: prial by som ti aby bolo vsetko v pohode ale viem ze problemy nastavaju bezne, ja by som (ako polux spomenul) nenechaval vodu v miske moze to sposobit tu hnilobu a to je pruser. ale myslim ze to ti nehrozi..skus nechat preschnut substrat a rosit..imho by to malo pomoct..
nieco nove..sida rhombifolia sa rozrasta..drevnatie...
som spokojny na to ako neskoro som ju vysadil.
catnip rastie tak isto dobre..tvory krik plny biely kvetov
Podarilo sa mi uspesne dotiahnut kratomy do velkosti, kedy su vhodne na presadzanie, cca 8 - 10 cm vyska. Preto nejake foto. Semienka su mensie ako 0,5 mm, a vypestovanie takyxto rastliniek trvalo cca 5 mesiacov za optimalnyx podmienok. Inak je to z Thajska, zrejme cervenolisty kultivar. Foto 1: Semenacik asi po 3 tyzdnox od vysevu nasleduje velmi pomaly, ale badatelny rast. ...