Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dám vědět. Dneska to dám do rozprašovače, naředím vodou a postříkám ty spodky květináčů a povrch hydrotonu.. Taky něco přidám do roztoku a hned objednávám další 2 větráky.
Já jedu wilmu poprvé a ze začátku jsem si říkal že to bude v pohodě ta vlhkost, naopak že v růstu to bude jen plus..Ale teď už mám fakt velkej objem a ten ofuk nestačí a vlhkost dole bude vysoká.
Hlavně takhle na rychlo jsem sehnal jen 3% z lékárny..Uvidíme.
Naposledy upravil Tucnak4eva 08-02-2024 v 16:34 PM
Tak jsem to postříkal tím peroxidem 3% z lékárny a plíseň mizela před očima. Rovnou jsem objednal flašku 12%, ale píšete že používáte dokonce 30%. Ten se dá sehnat kde? Jinak používám hnojky od Canny. Můžu to s tím kombinovat ne? Fakt jsem čuměl jak to mizí..Snad se to neobjeví znovu.
tak super 👍... ako pisal Metadres .. staci aj 12% .. len das 2 x viac .. 35% by mali mat v obchode s farbami pripadne nejake domace potreby .. a nemal by si to kombinovat s bio hnojkami a enzymami .. tak neviem co presne mas od canny 🤔.. a ked to budes liat pravidelne tak by ti ta plesen nemala znova rast ..
pruser to nieje .. akurat to tam spolu s peroxidom budes liat zbytocne .. ten peroxid to proste zničí .. vega ,flores a pk by mali byt mineralne tam je to v pohode ale ten rhizotronic a boost neviem ..
ale tak enzymi rozkladaju odumrete casti korenov a rhizotronic by mal byt korenovy stimulator .. no a tieto dve veci by ten peroxid mal vlastne zastupit ..
Jasný, mě šlo jen o to, jestli tam není nějaká reakce a neublíží to..To je ale hovadina asi. No uvidíme co mi to udělá dál. Snad to bude v klidu. Holky nevypadají vůbec zle, ale dovnitř květináče prostě nevidím.
Tak problémy s pH a plíseň zažehnána a holky jedou krásně dál. Lidi jak řešíte vlhkost? Mate odvlhčovač přímo v boxu nebo v místnosti? Já mám v místnosti, cca 55 vlhkost, ale v boxu cca 70 a ne a ne to stáhnout..
Yess odvlhčovačku přímo v boxu , zkoušel jsem jich více , ale smysl mají výkonnější kusy cca od 3-4k , pro stan tvoji velikosti bych zvolil odvlhčovačku o minimálním výkonu 10l/24h , koukej po modelech co mají možnost odvodu kondenzátu hadičkou mimo odvlhcovačku , protože většina odvlh. mají ty vnitřní nadržky a malých rozměrech a musel bys to každý den vylevat , což je pruda...
Takhle si vyvedeš hadici buď do Wilmy a nebo do kýble velkého vedle , voda co z ní teče má EC 0,0 což je paráda 😁
Taky se dají sehnat modely co mají zároveň ionizátor nebo UV čištění ( šel bych spíš po UV , docela slušně zabíjí bakterie a plísně ve vzduchu.
Počítej s tím že odvlhčovačka docela slušně topí... https://www.electroworld.cz/rohnson...YRoCJygQAvD_BwE
Doporučuju tuhle , super poměr cena/výkon
Já mám super odvlhcovacku za 8 tisíc, kupoval jsem ji kvůli vlhku na baráku, ale nemám místo v boxu, mám 120*120 a není prostě kam dát. Jaj jak já tohle zase budu řešit..
Můžeš ji mít mimo box, ale musíš pootevírat výduchy stanu a taky otevřít přední dveře. Problém je, pokud svítíš přes noc. Jde pak všude světlo. Ale pokud nemůžeš dát odvlhčovač do boxu, jiné řešení mě nenapadá. Musíš sjednotit vzduch v cimře a ve stanu.
Ahoj lidi, tak se blížím ke konci, dopadlo to docela zdárně. Jen některé palice už krásné dozrávají a některé by chtělo trochu popostrčit. Dokážete poradit nějaký produkt kterým bych mohl podpořit zrání? Používám cannu a mám Cannaboost, Cannazym a Rhizotronic.
Původní příspěvek od Tucnak4eva Ahoj lidi, tak se blížím ke konci, dopadlo to docela zdárně. Jen některé palice už krásné dozrávají a některé by chtělo trochu popostrčit. Dokážete poradit nějaký produkt kterým bych mohl podpořit zrání? Používám cannu a mám Cannaboost, Cannazym a Rhizotronic.