Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rady jsem se nedočkal a tak jsem je 27 den 18/6 znovu ohnul Těsně po ohybu sice vypadají hrozně,ale do rána se srovnají a asi v neděli nebo v pondělí je přepnu.
Nezapomeň ze mas jen metr vysoký box...k tomu svetlo atd...mi to po přepnutí roste už 17 dni a pořad celkem dost naštěstí mám 180 box tak ze hod 12/12 a ohybej uvidíš jak krásné budeš mít vyplněny prostor
5 den 12/12. Závratný růst do výšky se nekoná,ale prostor se celkem zaplňuje. Až teda na zadní půlku,kde jsou JH. Ty jsou pro mne jedním velkým zklamáním. Jinak včera jsem k nim přihodil i kytičku v bongu. Uvidíme,co z ní bude
Na to,že to zas tak moc nehrotim a netravim kazde odpoledne ohybanim,tak se to vyplnilo hezky A ze svetla jsem nadseny. Casem pro nej postavim vetsi box a udelam kolem nej panylek s nejakymi cervenymi diodami,jestli se povede.
Máš to pěkně vyplněný 😉 trošku bych poradil - moje čerstvá zkušenost - ohýbej ještě chvíli vršky tak, aby k nim dotáhli i spodnější větve. Poslední kolo jsem tímhle způsobem získal vic vršků, který budou za něco stát 😉