Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
není to hnojka vhodná na míchání dopředu a ani moc pro automatický závlahy. Je v tom spousta bioaktivních složek, které když rozředíš vodou, tak ti jako "ožijou" asi jako když necháš jogurt v teple
Hoj parto,
Tak to jste me od toho BGrow co ceka na namichani docela odradili.. (
Sice me v kramu varovali, ze to bude o neco zivejsi a smrdet, ale chtel pro kyti nejakou organic dobrotu. Proto jsem sahl po BBizzu.
Jinak k tomu PH jsem se chtel taky preptat..ted mam namichan barel s RootJuice a PH mam 6.7 a na srazeni (vcera na 5.8) bylo uz tak treba dost kyseliny. EC je porad na 0.44 s tim, ze PH vody z vodovodu mam 7. Mate nekdo obdobne zkusenosti s nizkym EC u RootJuice a tak rostoucim PH?
Zdrawim... jenom chci poradit, aby ste si davali pozor na zalivani do treba light mixu.... je to super zemina, ale nahodou se vam stane, ze prelijete a nestaci se to odparit,mno a zive mikroflora ci co z biobizz hnojiv zacne delat v hline paseku.... fagt, bacha na to...
ale co, treba sem jenom lama..., ze..
naopak, vice nez superni je kokoc.... kurna, nemuzu na to dopustit... zatim growu zdar...
SPLAT: cau ty hodnoty co jsi meril jsou pekny, ale chtel jsem se zeptat jestli uz tyhle hnojky pouzivas v nejakym hydro systemu, a jestli jo, tak jak dlouho ho udrzis pouzitelnej a co vsechno pro to delas?
Oma Visine, straslivy_vlk: mrknete se na biobizz.com tam maj rozpis jak hnojit v light mix i v all mix, a jak rikate musite ho nechat poradne proschnout, je to proste hlina vymyslena na dlouhy zaliti, jednou za 6-8 dni to prolejete durch a nechate proschnout, aspon tak ho chapu ja a redim to kokosem, aby mi to proschlo do peti dnu
May the Great Spirit give you the strenght of eagles' wings, the faith and courage to soar to new heights and the wisdom of the universe to take you there.
SPLAT - aha ja jedu taky hlinu, jen tak pokusne vzpominam na casy na kolejich kde sem mel dripa, prisly mi nejaky reklamni pesticidy, a premejslim nad necim bio, samo ze by to nebyl drip kapilary vymenim za coulovou trubku, kalovy cerpadlo se postara o zbytek a NFT je na světě četl jsem někde před par mesici ze nejakej spanel si takhle dava s biobizz dost masakrozni vysledky v NFT aspon ty fotky to potvrzovali, zkusim to najít a to tam cpe i fish mix, ale s nim musi menit roztok co dva dny, já mám vyzkoušený že bez přístupu vzduchu vydrží roztok 1ml/l grow, 3,5ml/l bloom, 1ml/l topmax, 1ml/l PK, 1ml/l enzymu v pohodě pět dní použitelnej, jo ještě tam bylo trochu peroxidu, tak 0,35ml/l 38% takže si myslím že by to mohlo docela fungovat :-)
May the Great Spirit give you the strenght of eagles' wings, the faith and courage to soar to new heights and the wisdom of the universe to take you there.
Zdravím vespolek, chtěl bych se Vás optat: mám týden namíchaný grow, bloom a topmax od BB a teď kouknu do tý petky a ejhle?! tak půlcentimetroví kusy/plátky něčeho ošklivě zapáchajícího v roztoku měl sem to uchovaný v temnu a chladu. Jak je to možní? to fakt nevydrží ani tejden namíchaný?
A ještě jedna otázka: má bejt grow hodně hustej? ten muj je fuckt hafo husty až skoro nejde lejt :/ pls help
Původní příspěvek od re:Bit Zdravím vespolek, chtěl bych se Vás optat: mám týden namíchaný grow, bloom a topmax od BB a teď kouknu do tý petky a ejhle?! tak půlcentimetroví kusy/plátky něčeho ošklivě zapáchajícího v roztoku měl sem to uchovaný v temnu a chladu. Jak je to možní? to fakt nevydrží ani tejden namíchaný?
A ještě jedna otázka: má bejt grow hodně hustej? ten muj je fuckt hafo husty až skoro nejde lejt :/ pls help
Hehe tyden? To nevydrzi ani minutu , kontaminovat to nesmis ani kapkou vody jinak hotovec. Takze vyhodit, prej tyden
E: j to jsem myslel tak, ze namichany to nevydrzi ani minutu a dodal jsem, ze kdyz kapnes do flasky, tak ses v <->. Grow je hustej hodne, to je normal, rozhodne to neni vodicka jako zbytek od BB..
no show
Naposledy upravil MEDICINEMAN 25-05-2008 v 10:49 AM
nevim sli si rozumime, ja mám namysli namíchaný roztok 2ml Grow+2ml Bloom+2ml Topmax+2L voda. Tys asi myslel že se mi voda dostala do hnojiv, ale tak to není! A k té viskozitě složky Grow??
Takže namíchané hnojky hned použít a né skladovat...už chápu
Ahojte, mohli byste mi někdo doporučit jaké koupit enzymy k těmo hnojkám? Moc se v tom nevyznám, a nechtěl bych koupit něco co by nešlo sloučit s BioBizzem. Jakože tuším že by se daly požít "skoro"?! všechny, ale dobrá rada nad zlato.
Čafte,kúpil som si biobizz rast a chcel som sa spítať či to bude stačiť na rast a či bude na kvet stačiť biobizz kvet .. A ešte že či sa nedá ako postrek pouzit bizz rast ? Ďíík za odpovedee