Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jinak i weby ktery sou spoplatneny, ja osobne bych kilo na rok jako clensky prispevek dal, lidi se k vecem i podle toho kolik je veci stojej staraj, myslim ze by to tolik nezasravaly
co je na tom spatnyho nechat si zaplatit za to aby clovek moch neco delat lip? je to takova jakasi recyklace zasranejch penez
asi sem to napsal uplne kretensky, chtelo by to nakou lepsi formulaci
Nebavilo mě to celé číst,tak doufám,že se nebudu opakovat... jen mě tak napadlo,co umožnit dávat sem jednoduchá videa z fotoaparátů... mysli,že by si člověk natočil tak nějak celoplošně během pár sekund svou gardenu a pak to sem šoupnul... hm??? Co vy na to?... nevim,na kolik je to reálný,ale chtěl jsem se zeptat zdrawim
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
Asi už to tu bylo mockrát, ale nikde jsem to nenašel...
Moc bych se přimlouval za modifikaci systému správy obrázků ve vlastní galerii.. Tzn. upload, delete, rename bez návaznosti na vkládání příspěvku.. Nejsem programátor, takže nevím, nakolik je to náročný na programování a výkon serveru, ale na některejch serverech to možný je.. Bylo by to sqvělý...
hello
ak si to cita niekto co to tvori tak by ma strasne potesil ak by na koniec kazdej stranky pridal toto REGISTRACE · FÓRUM · FAQ · GALERIE · CHAT
Můj GROWER · ČLENOVÉ · HLEDÁNÍ · SUVENÝRY · EXIT
presne ako je to na zaciatku stranky bolo by to uzitocne hlavne pri dlhych forach
Jen mě ještě napadlo, že by se mohlo zavést fórum, kde by byl seznam členů z indoor galerie, kteří jsou právě v průběhu růstu, či květu a uváděl by se tam jejich momentální stav.. dam příklad .. Phyrius - Nebula - květ - 30.den
Bylo by to pak trochu přehlednější a každej člen by si moh rychle vybrat, na co se chce právě podívat.. popřípadě se třeba nechat inspirovat nebo srovnat se svou pěstírnou.. myslim, že by to nebylo špatný.
Jo a kdybych si moh ještě za svým uvítáním nechat doplnit "i" tak by to bylo uplně bomba.. pak už by mi tady skutečně nic nescházelo
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
Myslím si že mailová notifikace by mohla projít menší evolucí. Myslím že by se hodili její větší možnosti nastavení. Někdo si např nechává posílat maily SMS tak by byl rád kdyby si mohl nastavit aby přišlo jen datum, kdo a jaký threat, já bych uvítal kdyby mě přišlel původní příspěvek a ten aktuální.
Toť můj názor
já bych se přimlouval, aby na hlavní stránce vedle aktualizujícího se minichatu byl i aktualizující se seznam členů online
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Dude ok diky za vysvetlenie:-) ono to nebolo myslene ako vycitka skor ako povzbudenie a kto co je karlak? respektive existuje nieco ako hystoria groweru?
možná bys nám to moh objasnit ty sám, když tak překypuješ znalostma...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
no ja sem tu novej koukam kolem a ctu nazory lidi na naky veci. rady na pestovani sou fajn ale naky lidi si to delaj proste po svym. myslel sem jesli by neslo (jesli to tu už neni) vytvořit forum s příhodama lidí - stavy, příběhy, atd...
bylo by to zajímavý čtení ale na druhou stranu asi moc lidí nepíše takovýhle slohy na kompu už jen z důvodu toho že to je docela zdlouhavý a pracný. ale kdyby neco takovýho bylo tak časem by se to naplnilo dobrejma textama...
v kuřárně je takovejch příběhů dost (zkus třeba zalistovat i na další stránky, než je ta první...)