Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...a v tom mrtvym case do sebe vetsinou jeste kazdej narval X prdu...kdyz uz je to sracka, tak aspon neco. No a za par minut bylo vymalovano. Z toho modelu byl straslive neurovnanej high, chvilkovy vystrizliveni a pak znovu uplne do hnoje. Od ty doby nemam rad do sracek a predevsim nemam rad nestabilni high.
Booze do sracek nebo do pohody? To se da blbe definovat, ja proste zahulim, a az se citim skvele :-) tak hulim jeste chvili a pak uz je maximalni pohoda, do sracek nebo do pohody nerozlysuju, mam rad cokoliv, kdyz se vyhulim...
no, podle toho, cemu rikate "do sracek". Tomu, ze jen tise sedite <ci spite> v parku na lavicce, kamaradi s vami nemuzou hnout, pac kdyz se na ne podivate a vidite, jak jsou v pohode, premejslyte o tom, proc ste se takhle vypali, co by bylo, kdyby jste byli v pohode a pak se odstanete do stavu, kdy jste na tom honde psychycky zle, myslite si, ze se z toho nevzpamatujete, umrete na prehuleni <;o)> nebo buh vi co....
To ja jen sedet na lavicce v parku a poslouchat ptacku zpev, povidat si z kamaradem a bejt rad, ze jsem, ze <snad> budu i nadale a to vse ve me vzbuzuje nadhernou touhu si dat jeste malinko a pak jit domu a po ceste premejslet nad NESKUTECNEM....
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
No jo no to ja verim v to ze osviceni dosahnes pouze bez prebytecnych smyslu (zrak,cich,hmat,chut,sluch), bez zbytecneho pohybu,, a tak.. proto hulim tak jak hulim.
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
2Deno:takový stavy mívám taky,třeba po bramboráčkách:-¨)))))ale celkově záleží na náladě,společnosti atd.mám rád jak pohodu tak i "na kaši":-)mějte se přeju co nejhezčí stavy a sklizně
mam takovou zasadu kdyz uz hulit tak uz poradne proste hulim do te doby nez uznam ze uz mi to staci a ze sem dost zhulenej vetcinou to vypada tak ze vsichni uz odpadli a nechcou brko ani videt a ja hulim sam...ale bavi me to;]
radsej tiez preferujem stav znacky pohoda, ale kledne aj nejake tie sragory nioesu spatne s kamosmy, rehoty blaznive ideii, fantazie a napady,.cool zalezi naco mam chut,.
Já osobně preferuju spíše dopohody, to je potom svět takovej hezčí, milejší, já jsem pln energie s kámoše se bavíme o vcelku logickej věcech. Když jdeme lízt na překližku (rozumějte umělá stěna) nebo do sklal a máme lano zezhora tak si dáme skleněnku a krásně se tam vyblbnem :-°)
Na druhou sranu nakaši má taky svý kouzlo, člověk jen tak sedí roztejká se do židle (v naší partě velmi častý to jev :-°) je úplně zaseklej na nějaký máslící hudbě,... prostě dokonalý :-°D
Rano do kase, v poledne do kase a vecer do sracek!! :-))
No, zas tak brutus ne, ale mam radsi do sracek.
Kdyz uz do pohody, tak v dobrym kolektivu a cajicek k tomu, papanicko taky k tomu a kdyz uz si vo to tolik ty holky rikaj, tak i sex k tomu. ;-))
To zavisi od toho, ze kde som , s kym som a co robim. Ked hulim doma, v skole, kine, meste, tak vacsinou do pohody. Na party, chatach a akciach to byva do tych sraciek.