Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdareeec
no tvleeee, opět jedna velká paráda ty barvičky se ti opravdu povedli!!
Jediný který trošku ztrácí mě připadá ten zombík 1 jinak vše ...ten eleven Roses Topka a ten dos-i-dos taky krása i když asi toho moc nebude,ale zase to vynahradí kvalitou, jinak není o čem klasika bezproblémový pěst, ta jedna s těmi postiženými listy byla která vlastně?
Začínáš mě na tu Eleven Roses přemlouvat...která tě okouzlila nejvíc SBR nebo ER?
Jo! Souhlasim, ten ZK#1 je urcite nejslabsi kus z cely posadky. Ty postizeny listy mela prave ta Brain Cake (Do-si-dos) to se ale spravilo hned po prepnuti, i presto ze ma fakt mini palicky tak jich ma fakt hafo od shora az dolu takze s vynosem na tom podle me bude lip nez treba Desconocida nebo ZK#1.
K te posledni otazce: SBR dava dobrej vynos, dlouhy salamy a hodne jemnej kvetinovej kour, 11R nedava tak velky vynos ale chut a vune je tak jedinacna ze kdybych si mel vybrat jediny model co budu kourit po zbytek zivota tak 11R je jasna volba.
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina
Původní příspěvek od Farmer Hezké ale výnos asi nic moc?! Prováděl jsi FIM a Bending? ....
Vynos za me v pohode, presne jakej jsem cekal. Kdyz si vemu ze to vsechno projde mejma plicema tak je to az az. Jasne ze index g/w nebude zadny vzruso, ale o to tady nebezi. FIM jsem nedelal, ohybani jasna vec.