Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Můj PrvnÍ Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Mike_Wazowski
Stálý Člen

Karma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Když nevíš k čemu to je, tak o tom ani neuvažuj. To je moje rada.

Old Post 27-12-2019 v 10:11 AM
Mike_Wazowski je offline   Profil uživatele Mike_Wazowski   Find more posts by Mike_Wazowski   Foto galerie člena Mike_Wazowski   Click here to Send Mike_Wazowski a Private Message   Add Mike_Wazowski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dogass
Stálý Člen

Karma uživatele Dogass - 87% PěstitelskáKarma uživatele Dogass - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Diky za reakci, ovsem cekal sem, ze se treba prave dozvim na co to je. Teda naco to je tak nejak tusim, ze to drzi ty palice pak nahore a neohyba se to, nebo tak neco. Hlavne me zajima zda li to zvysi vynos nebo co to ovlivnuje.
Diky

Old Post 27-12-2019 v 12:05 PM
Dogass je offline   Profil uživatele Dogass   Find more posts by Dogass   Foto galerie člena Dogass   Click here to Send Dogass a Private Message   Add Dogass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolotutko
Stálý Člen

Karma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Zdar, áno, drží velké palice hore ak máš tenké stonky, dalej ak to ohýbaš pod sieť získaš viac vrcholkov a ako daľší bonus ohýbaním získaš vyrovnanejšiu plochu vrcholkov. Špeciálne zo semien a rôznych odrôd ti môže vzniknúť vnútri pakáreň a sieťou to ľahko zvládneš udržať vo výške ktorú chceš. Rozhodne to nie je nutnosť a patrí k tomu docela velká nevýhoda, že po obrastení siete nebudeš môcť jednoducho dávať von kvetináče k údržbe/zalievaniu a pod. Podla toho ako sa dostaneš k zadným kvetináčom.

Priatelia príde deň
a my takto na jeseň
vrátime sa pre tú pieseň sem.

Zahradka strycka Jonatana 2010
Medikit/Doctor CBD Microgrow
Dinamed cbd plus/Critical+ 2.0 / 150W LED

Old Post 27-12-2019 v 12:36 PM
lolotutko je offline   Profil uživatele lolotutko   Find more posts by lolotutko   Foto galerie člena lolotutko   Click here to Send lolotutko a Private Message   Add lolotutko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lolotutko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dogass
Stálý Člen

Karma uživatele Dogass - 87% PěstitelskáKarma uživatele Dogass - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Diky moc za info, tim padem to pro me pada, naohybany to mam vsechno tak abych mel vrchy ve stejne vysce, a stonky mam dost silny, myslim, ze nebude problem s drzenim. Vypadaji ze maji silu holky.
Diky

Old Post 27-12-2019 v 12:50 PM
Dogass je offline   Profil uživatele Dogass   Find more posts by Dogass   Foto galerie člena Dogass   Click here to Send Dogass a Private Message   Add Dogass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Karma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% Pěstitelská

Ohýbání a formování holek Příspěvek č. 53

rozevřít do stran a držet rovinu...

Ahoj
Na první grow si se toho nebál, ale to bude asi výsledek jak jsi psal že ti nejdou ty Watty, Volty atd ;-)

600w jsem si dovolil po několika letech a stejně je to o hubu a jen přes zimu, pokud je přítah v létě 28°C tak dost těžko se udržuje u vršku holek 26°C pokud to nechladis suchým ledem nebo si neporidis klimatizací ( to pak pestujes aby jsi měl na zaplacení elektrické energie za klimatizaci což je nelegální )

Máš posledních max 7 dní na formování postavy... Kolínka jsou dobrá volba, ale pouze na konečky, respektive na ohebné a mladé výhonky. Pokud máš třeba tlustý měděný drát s bužírkou tak si nastřihej "skobičky" nebo "účka" délky dle potřeby a zavěs to na větve. I když je už drevinata a kolínko si ani nečuchne tak to neznamená, že to nejde.
Kolenem ohneš konce a zátěží roztáhneš celkově holky ať se jim větve nemačkají u sebe a zároveň pustí světlo i o patra níž. Pokud zvrchu boxu vidíš dno tak je to špatně ( je to v poho ale věčná škoda nevyužité plochy.)
Příště prostě formuj dříve. Nebo dávej příspěvky aktuální a věř že bys už teď měl rovinu jak letiště.

Řízek po aklimatizaci cca 3 dny v boxu a už se na něj vrhnu !!!

jako s děckama.. ohýbat dokud to jde bo pak ti přerostou přes hlavu!!!!

Ohledně teploty přítahu:
teplotu lze regulovat pouze výškově uložením konce flexi potrubí. tzn že u stropu mám cca 26°C a u podlahy při mírně pootevřené ventilaci cca 15°C tak na periodu světlo položím flexi na zem a na perioda noc zvednu do metru nad podlahu tam mám cca 18°C
Svit v noci, nebo alespoň větší část světelné periody když jsi doma ať můžeš reagovat (pozor na světelné efekty v okně do ulice) a reguluj jen pootevření oken před spaním a ráno než jdeš na šichtu ;-)

Jinak pěkný.. budu tě pozorovat jak to dopadne a buď v klidu protože vždy se (ty) něco po*ereš ale o to budeš příště chytřejší, to si asi zapamatuješ lépe než FAQ

Pokud by jsi opravdu četl FAQ tak by jsi věděl na co je ta síť! A pozor není síť jako síť (opěrná/pro metodu SCROG)

Edit: ty špatné listy odstraň dřív než ve stavu na fotce. To už ti pomalu hnilo, nebo může tvořit plíseň ve vlhku na růstu (hlavně že jsi je tam nenechal... super práce, poctivý)

PS: veškeré připomínky ber v dobrém tak je to i myšleno..

1.) 250w 2.G 250w 3.G 400w 4.G 600W OB
5.G MIXSIX 400w6.G 600W Chronic

řízečky grow v 30ml př.44,63

Naposledy upravil Chronik Duck 27-12-2019 v 22:58 PM

Old Post 27-12-2019 v 20:59 PM
Chronik Duck je offline   Profil uživatele Chronik Duck   Find more posts by Chronik Duck   Foto galerie člena Chronik Duck   Click here to Send Chronik Duck a Private Message   Add Chronik Duck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dogass
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Ahoj,
moc si vazim tve reakce, v par radcich napsano uplne presne jak to je a je videt, ze se vyznas. (Ted nemyslim jen grow).
Mozna, ze kdyby jsi zareagoval o par dnu drive, pomohlo by mi to urcite hodne moc. Jsem rad, ze budes sledovat jak valcim, budu se snazit byt co mozna nejaktualnejsi.
K tomu sestikilu.. mam doma jeste 250w I s predradnikem a stinidlem (to mi prislo malo) a pak mam jeste 400w, ale bez predradniku, takze ten bych musel dokoupit, tak jsem si rekl, ze vic je vic a rovnou sem koupil novy I s predradnikem.
Vse bylo tak, ze me nechala bejvala a ja si rekl, ze se nikam nestehuju, ale naco mi budou dva pokoje? Penez sem mel v te dobe jeste celkem dost, takze to byla takova spontalni akce, kdy sem vse sehnal behem jednoho pracovniho tydne a hop, uz sem klicil semena. Pak sem teprve zacal studovat a resit nejaky ph, teploty, plisne apod. Videl sem to proste moc jednoduse.
Hlavne jak uz jsem napsal nekde drive, plnim si svuj zivotni sen.
A nejde mi prioritne o zisk, to vubec.
Ted jeste k veci.. svitim od 20 do 8 hodin, takze jak jsi psal, pres noc. S tim oknem, odtahem a pritahem posledni dny dost experimentuju a ve tme drzim teplotu 18.7.- 19.2 stupnu vlhkost 47-60 procent. Pres den mam teplotu 27.5-29 stupnu, vlhkost 37-45 procent.
Co se tyce toho prostoru to jeste dnes poladim, tak, aby dno nebylo videt, temer to mam hotovy. Vrchy mam plus minus max s 10cm rozdilem.
Zalevam az je hlina uplne sucha, nekdy jednou za dva dny, nekdy kazdy den.
Hnojim asi 1 max 2x tydne hnojivem a + b od atami a k tomu prilevam bloom stimulator, take od atami.
Jinak jeste kdyz zalevam, tak treba 1-1,5l zalivkou na dva az trikrat a zda se mi, ze hned jak to zaleju tak celkem velka cast protece dolu, temer okamzite. Pudu mam b.cuzz od atami.

Old Post 28-12-2019 v 01:52 AM
Chronik Duck
Stálý Člen

Karma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% Pěstitelská

Teplota Příspěvek č. 55

To vyladis... Na růst 250 stačí...
Ohledně teploty, logicky:
Co ti hřeje v boxu jako prase? Výbojka! Kam jde teplo? Nahoru!
Jenže pokud to ventilátor smíchá tak odtahujes průměr teplot a odtah by musel valit tak aby se skoro nestihl smíchat teplý vzduch se studeným...

Možnosti je mraky:
1. Cooltube ( kašlu na ztráty cca 10-20% lumenů) a půlka problémů vyřešená. Osobně jsem měl samostatny okruh " z mimo boxu ventilátor CT a ven mimo box" to odlehčí boxu 50% tepla a zbytek doladis odtahem.

2. Zrušit ventilátor na ofuk nebude mixovat vzduch a horký bude nahoře kde ho odsajes (pokud máš vysoký box a nemáš vysoko vybojku) to já nemám :-(

3. Nerušit ofuk ale dát ho na menší točky a vodorovně nad vrcholky (jemně zhora dolů jako potok)

4. Zabránit mixu!
Byl jsi někdy někde v mrazirne chladirne nebo tak?? Jak řeší ať jim chladno neutíká???? V tvém případě stejný problém!!!
Mají 2 fígly:
A. Závěsy z PVC (dveře otevřeš ale je tam zavěs z pruhů cca 20cm široké přes sebe předkládané ať projdes ale nic neuteče)
B. Na stropě je obří ventilátor, který je před dveřmi ( uvnitř skladu u dveří co jdou ven) a ten fouká vzduch kolmo dolů a dělá "dveřní clonu" v podobě proudu vzduchu. Ten venkovní ho nepřekoná
Načmáral jsem ti variantu 4 ;-)
Ta zabrání mixu (Plexi nemusí být přes celý box , ale aspoň 30cm od kraje směr střed jen ať to neviři horní patro ale zároveň nebrání výbojce přímo svítit, stejně svítí zešikma od středu boxu dolů na kraj .. nic jí nebude zavazet) a zároveň ofuk tvoří "dveřní clonu" rozhodně nebude vířit vzduch v horní polovině boxu a nejteplejší vzduch odsajes....
A snad někde seženeš Plexi ne?

Je tolik možností.... Jen zapojit rozum a bohužel pak kutit.

Varianta 1 a 4 ti sníží účinnost lampy ( myslím 10-20% ale jistě to nevím, to musí říct větší kapacity než já kámo) ale lepší jak kytky v 30°C co?

není to sranda jak si někdo myslí "udělám si box" a v poho.. ale nevzdávej se svých snů a bojuj!!! stejně je venku hnusně a na lyže pojedeš příští rok ;-)

Naposledy upravil Chronik Duck 28-12-2019 v 04:00 AM

Old Post 28-12-2019 v 02:41 AM
Chronik Duck je offline   Profil uživatele Chronik Duck   Find more posts by Chronik Duck   Foto galerie člena Chronik Duck   Click here to Send Chronik Duck a Private Message   Add Chronik Duck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

citace:
Původní příspěvek od Dogass
Jinak jeste kdyz zalevam, tak treba 1-1,5l zalivkou na dva az trikrat a zda se mi, ze hned jak to zaleju tak celkem velka cast protece dolu, temer okamzite. Pudu mam b.cuzz od atami.

Jaký průtok? Kolik litrů za minutu ti dělá"konev"
Kámo pokud chceš radit tak musíš poskytnout víc dat bo my to z tebe tahat nebudem! To je stejné jako "pomozte mi mě žloutnou listy" to nedávám ;-) ;-)

Já osobně mám"vykutěnou" zalivaci tyčku s 3mi vyměnitelnými nástavci. Důležité je první hlínu jen tak navlhčit. Klidně rozprašovačem! Aby zvlhla! Jinak to proteče vždy.
Pak navlhčit víc a víc až zjistíš že zaliváš ;-)
Já mám 17 ks kvetniku o objemu 3.5l a 3ks o objemu 1,6l myslíš že to mám za 3 minuty?
Jeden nádstavec z tlakového rozprašovače třeba z ručního 5l s pumpičkou ať víš o čem melu (kanistr ve výšce 2,5m) ať mi to samospádem dělá tlak na rozprach.
Druhý nádstavec mi dělá trojproud mini čůrání s velkým rozptylem
Třetí nádstavec mi dělá 4 stejnoměrné čůrky od sebe ať to neleju na jedno místo ten už má větší průtok bo hlína je vlhká. Samozřejmě vysouvací pro zadní květníky ( vývoj mi taky trval kámo, prototyp c.4 je na obrázku.) Na prostředníčku pod rukojetí je velice jemná hadička pro "stop" mezi květináči.... Hotový koncert zalivat... Já to miluji, dám cígo s mazáním a kochám se, zalivám kochám se a v klidu.
Já naopak aby proteklo z 1.6l do podtácků musím nalít fest ( ale zase pomalu ať se to precedi přes hlínu jinak co bych měřil)

Prostě si mezi prvním a druhým zalitím dej cígo nebo si přečti Noviny. Suchá hlína se nezvlhci hned! A pokud se nezvlhci a neroztahuje jako houba tak u stěny jsou mezery jak se to zcvrklo a těma to co???????

Dej si 2 cíga na nervy a uvidíš rozdíl ;-)

Sorry že ti tu za*irám svými kutilskymi kokotinami... Když tak napiš smažu ;-)
Koho by inspirovaly moje příspěvky ,tak karmě se nebráním..

Naposledy upravil Chronik Duck 28-12-2019 v 04:07 AM

Old Post 28-12-2019 v 03:45 AM
Dogass
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Mockrat diky za rady, kazdeho prispevku si cennim. Sem ted v praci tak nemam tolik casu se rozepsat, ale rano nez jsem sel tak jsem to jeste naohybal abych zaplnil celej ten prostor, a myslim, ze celkem uspesne.

Old Post 28-12-2019 v 08:04 AM
Mike_Wazowski
Stálý Člen

Karma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Tak Vy to tu posouváte na jinej level Budu muset zjistit jakej má průtok moje konev.
Máš docela zvláštně pověšený odtah s pacháčem, ty máš dva filtry?

Old Post 28-12-2019 v 08:35 AM
Mike_Wazowski je offline   Profil uživatele Mike_Wazowski   Find more posts by Mike_Wazowski   Foto galerie člena Mike_Wazowski   Click here to Send Mike_Wazowski a Private Message   Add Mike_Wazowski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Povesene na prasaka :P

Old Post 28-12-2019 v 08:52 AM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dogass
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Ano mam tam dva. Na prasaka? A jak ho mam povesit? Vejs?

Old Post 28-12-2019 v 08:57 AM
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Ne v pohodě , já bych měl strach ze mi to spadne , mám rád vše v rovnováze

Old Post 28-12-2019 v 09:05 AM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mike_Wazowski
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Z jakého důvodu máš dva? Není to zbytečný? Není lepší mít filtr a za ním ventilátor?

Old Post 28-12-2019 v 09:33 AM
Rombero
Stálý Člen

Karma uživatele Rombero - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

No vidis zaplneny to mas hezky,ono to nakonec nebude tak tragicky jak to na zacatku vypadalo.proc mas dva filtry,to mas 2 odtahy bo co?vyfot kytky na denim svetle,ne pod do sodikovkou at je videt jejich realna barva,jen tak pro zajimavost jak na tom holky jsou.podle toho se da poznat jestli maj nejakej deficit a nebo jsou prepaleny hnojkama.

Old Post 28-12-2019 v 09:35 AM
Rombero je offline   Profil uživatele Rombero   Find more posts by Rombero   Foto galerie člena Rombero   Click here to Send Rombero a Private Message   Add Rombero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dogass
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Mam dva filtry aza kazdym z nich vetrak, protoze sem to nezvladal chladit, ten druhek tomu o nejakej ten stupen dolu pomohl. Vyfotim hned jak bude prilezitost, jelikoz delam dvanactky a sem celej vikend od 6 do 6 v praci. Diky moc za rady

Old Post 28-12-2019 v 12:06 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-08-2020 - Môj prvý indoor grow :) - 8 odpovědí
02-12-2019 - MŮj PrvnÍ Indoor - 3 odpovědí
18-02-2017 - Muj prvni indoor - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás