Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všem díky za sledovanost až to vše posušim,přejdu na curring dám to vše na hromádku a dáme tipovačku páč jsem to sundaval postupně, takže bude lepší tipovat až to bude pokupě suchý
jinak teď budu mít asi menší pauzu měl sem v plánu se hned pustit do nově sestavenýho homemade hydra, ale vypadá to teď na stěhování a rekonstrukci atd... takže možná ještě zkusim rychlý kolo v hlíně aspoň zužitkuju zbytek plagronů a hydro bude muset počkat nebyl by čas na každodenní kontrolování hodnot atd jinak sunpro se mi dost zalíbilo na 100% ho pojedu nadále
Mini UP z trimmingu vypadá to na dobrej model i přes ten nutrient lock od 6.týdne květu brzo UPnu vše pohromadě na tipovačku bude to jednodušší hlasovačka páč bude usušeno a očištěno
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Pokial je ventilator dizajnovany na tlakove straty, tak to taky problem nieje.
Ono uz len samotny pachovy filter je dost zahul pre ten ventilator.
Zle je to ze ked sa stan scucne tak ti to zobere na kazdej strane zo 5 cm, a to uz nieco spravi na vynose.
A dodal bych, že zároveň pěstuješ jakoby ve vyšší nadmořský vejšce. To znamená nižší přísun molekul vzduchu a vzduch kytky potřebujou víc než sůl.. Podtlak ve skříni je problém, nicméně minimálnímu podtlaku se nevyhneš, pokud chceš, aby ti fungoval pacháč.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Díky za předčasné tipy. Bohužel takhle optimistický to nebude páč se to fakt v půlce květu seklo a já proflákl proplach (kromě toho konečného) a na výnosu se to podepsalo bohužel dost. Nicméně pro mě stejně momentálně úspěch a příště snad bude líp dneska večer se pokusim to celý nafotit už je to suchý... Dnes to nastrkám do sklenic přihodím Boveda sáček s 58% vlhkostí a zkusím aspoň mesíční curring nikdy jsem to nezkusil a stálo to za prd tak je na čase
Původní příspěvek od Elvírka Fajn vrcholovky a i ocistene to mas hezky.Jaka je vune po ususeni?
Díky, díky i všem díky za Káčka lidi
Ta vůně se rozjede pořádně asi až po tom curringu každopádně i teď to vonělo moc parádně jen nejsem takovej degustér a nevím k čemu bych tu vůni přirovnal...po curringu to bude třeba snažší voní to super víc nepovim