Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak vcera vecer som to pozrel a vypada to byt suche. Zavrel som to do poharov a medzi tym som to odvazil. Verte ci nie ale navazil som presne 17,1g.
Vytazom typovacky sa stava dekl ktory bol najblizsie.
Inak ten vrcholec, ktoreho fotku som pridal v prispevku vyssie mal cez 5g.
Casom mozem pridat aj smokereport ak ma niekto zaujem.
Zatial vam dakujem za vsetky prispevky a rady, ktore ste mi sem pisali. Ziskal som vela skusenosti a do buducna sa budem vediet na pest lepsie pripravit. Snad som sa poucil na vlastnych chybach, ktore som spravil. Pestu zdar.
No ono to po vysušení vždycky vypadá zralejší, ale to je jedno, já sám mám rád ty aktivní stavy, takže bych bez mikroskopu nejspíš dopadl stejně, vypadá to teda luxusně Přeju příjemný kouř
Slape to ako cista sativa, dobra nalada, neni som ospaly ako po inych modeloch. Chut super, a hlavne po tom co to je dlhsie zavrete v pohari. Skoda ze neviem presne ktory model to je...
Celkovo spokojnost po vsetkych strankach. Neviem co by som k tomu este dodal....