Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak usušeno a zváženo. Mooc jste to s těma tipama přehnali! Mám takovej pocit,že mi to snad někdo musí krást,poněvadž je to zase bída..Konečně jsem cítil,že se mi to kolo povedlo přesně,jak jsem chtěl a je to z toho-
Výsledek
198g-pěknejch palic
28g-spodečků
To dělá totálně smutných 226g!
TIPOVAČKU VYHRÁVÁ-mJaro,i když se moc netrefil
Každopadně díky za počum,rady a nezasloužený karmy!
Zdar
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
No je fakt ze palice nevypadali buh vi jak velky ale zato urcite jsou koc hezky,vonavy a ulepeny...jednou jsem mel 270g pod 600w takze zase tak smutnej byt nemusis
Tyo to jsem nečekal ze bude tak málo...protože já jel pod verem 350w a měl jsem přes 220g ale to bylo první kolo a byly tam smutnice a listy tragédie atd...ale zas je pravda ze já měl větší salámy ale ty jsi to měl krásné proto jsem myslel ze pod 350 to nepůjde smutný nebuď