Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já s led světlem zkušenost nemám, ale mohl by to být deficit vápník, hořčík, zinek, železo, četl jsem že pod ledkama se to dost často stává.... Cooo? Ledkaři??
Rád bych poradil, ale taky jsem začátečník. Taky jsem potřeboval poradit a všichni se na mě vyprdli. Hlavně jak je debata o ledkach, tak je tady milion odborníků.
Jediný kdo mi poradil byl fikus37 a už ani on nereaguje. Co jsem tak stačil vyčíst, tak kup calmag. Prý pod led některé odrůdy vycucaji calcium a magnesium,pak vzniká deficit.
Jj taky jsem mu to říkal, hlavně už mě nic jiného nenapadá co by to mohlo být ... No taky mě to tady štve... Tisíc zobrazení příspěvku ale žádnej koment...
Bohužel...já mít ty zkušenosti tak mile rad ostatním pomůžu baví mě to pěstování a je super ze je tohle forum kde si lidi můžou poradit a nebo inspirovat pochlubit tím co udělali atd...ale bohužel málo kdo se zapojí do diskuze
Ahoj,máš tam problém s Ca a Mg. Taky mám vero a teď jsem řešil to samé. Kup si calmax od groteku a máš po problému. A než příjde calmax,nalij jim extra neochucenou magnesku,ta mi taky fungovala,i když calmax je samozřejmě lepší.
Dnes 16/12 cal mag zřejmě zabral nové listy už vypadají super a hlavně už nejsou povadle...díky za rady a ano ty špatne listy oberu dorovnam ještě ty stonky pomoci kolinek...hodně divoké první kolo ale jsem za to rad chybami se člověk učí a do dalšího už budu vybaven a zkušenější tak snad tohle dojede do zdarneho konce