Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takhle jsem jim taky dával a potom jsem se divil proč hnednou kořeny. Bohužel v tom hydru se spali kořeny tak rychle, ze to na listech poznas az přestanou přijímat živiny, klasické popálení listu se nekoná. Pomáhá nasadit peroxid, ozere mrtvý kořeny a pomůže v růstu novým, trvá to ale delší dobu.
Takze to mam v hajzlu a muzu to vyhodit ?? Mam doma jen hydroxid to asi nepomuze jak peroxid co ? Nemuzu jen vymenit vodu v nadrzi obrat z kytwk listy a zkusit to “nanovo” ???
tvl vsak peroxid koupis v kazde lekarne ci vetsi drogerii,nic nevyhazuj,jed dal,jen jim tolik nesol,myslim,ze jidb pise v hydro systemech bud polovicni ci tretinovou davku ted si nejsem jisty,mrkni se na davkovani.....sotva si zacal a valis do nich zbytecne moc
netrhej nic, listy maji na dychani at je nespomalíš jeste více.. peroxid bys mel pouzit je to fakt dobré.. mno a samo kytky se zbrchají.. ted nevim jestli si psal. i vzduchovaci kamen do vany s hnojkama pomuze.. okysličí a promíchá roztok :P ja tam měl jeste čerpadlo na dně kalfasu a hezky porad vsude po vane 90L stejný ec.. :P
llinchi neni to o hrocení ale o zdechlosti a neukvapenosti.. ono všechno usilí se ti nějak musi prece vratit
mám vzduchovácí kámen i míchací čerpadlo co dělá ec stejný v celé vaně za pár minut 45 Litrů nadrž... aj ph se ustálí za pár chvilek všude
prostě jsem jim jen moc nasoliil jdi do lékarny pro peroxid vodíku .. poradí mi někdo jak na to s tím ?
U hydro systému je vidět hned nedostatek na listech. Bohužel když spalis kořeny (mě se to podařilo asi 2x), tak ti sezloutnou špičky listů a pak kořeny shnednou. Bohužel se mi už nepodařilo dát kořeny do kupy a vždy se to projevilo na výnosů. U hydro systému platí pravidlo méně je více 2x tolik.
Ja ti rikal ze to nedela dobrotu, clovek tomu chce hned ze startu nalozit nejakej zaklad hnojeni ,ale pro takovy prdy ktery nejsou pohlavne dospely je to vrazda a akorat ti to v nadrzi lita.
Ve velke kostce to muzes drzet cca 14 az 20 dnu s tim za zalivas vrchem.
Jakmile se ti potahnou koreny po platu , tak zapnes cerpadlo.
Nekde tady ve faq je na ten peroxid prepocet . Zalezi jaky mas % , podle toho delas davku.
Jak to tak tady procitam, tak se asi mam na co tesit.
Ale to prvni hydro cos jel si nemel zadny problemy, ze ne?
Cos mel za hnojiva? Proc si je nepouzil znova?