Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim precetl jsem vsechny prispevky ale ubec sem se nedozvedel co vlastne rict a co ne Situace doma box 6 kytek v kvetu tak 80g susina a 8rizku v druhym boxu. Prijdou jak reagovat atd co vlastne rict a co ne to sem se nikde nedocetl.
Pokial pridu zvonit, tak proste neotvaras a robis sa ze si neni doma.
Pokial pridu bez zvonenia vykopnutim dveri, tak vyuzijes svoje pravo nevypovedat a nepovies nic.
Přátelé, byl jsem odhalen PČR jak hulím před huličským barem v praze !! 20 let tam chodím. Natahuju, zpozarohu policajti v autě, ihned ke mě, co jako je, mam u sebe vic? nemam, prohlidnou mě.....nakonec po expertize 10,1 g sušiny!!!!!!! nevjětší smůla, nikdy takto nehulím s "nadlimitním" množstvím (do 10.0 přestupek) fakt jako haluz, ještě jsem byl lehce opilej a na cca 3. brko jsem sklenici s tím vzal s sebou ven...(předtím z opatrnosti ponechána vždy uvnitř)...výsleldek podmínka 2 měs na 12 měs...je mi z nich na blití, prahu maj plnou tvrdýho fetu a maj potřebu řešit tohle....fuj