Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Policisté celkem při kontrolní akci zjistili 285 přestupků, z toho 282 vyřešili na místě blokovou pokutou. Celkem se na pokutách vybralo téměř 164.000 korun.
citace:
Policie při kontrolní akci podle Zoulové zajistila téměř 1,5 kilogramu marihuany, 43 lysohlávek, 154 tablet extáze či 14 gramů hašiše. Celkem zkontrolovala 620 lidí a 107 aut.
Tý trafky je docela dost...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
zdarec chlapci nevyhrali jste nikdo nahodou u stanku flowery field na ty autodraze ty hnojiva mills nutrients? ja totiz jo ale lahve nejso oznaceny etiketamy ale jen cisly a bych potreboval urcit co je co. http://www.millsnutrients.com/index.php
Ale stejně 282 přestupků a 164 tis Kč. To není ani 600 na hlavu... Tak to snad nikoho moc nebolelo.
Ne, že bych chtěl dávat zmdům pětikila, ale víte jak to je. Žijeme ve státě, kde se před 30 lety udávalo. A revoluce nezmění povahu lidí, jen politickou situaci. A hlásit se to musí, a hlavně oni musí konat, když už někdo práší. To už mi bylo několikrát vysvětleno. Buzíčci.
Nepřišlo mi ani jeden rok, že by byl problém s hulením. Pokaždé buď před vchodem nebo na lavičkách, ale asi jsem jak ninja, skrytý všem.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Zdravim prosimvas na CF byl stanek myslim ze to byly amici mely tam takovy velky stinidla nemuzu je nikde najit pze si nevzpomenu jak se jmenuji sons of sunlight?? nejak tak?? jen nas zajmalo kolik takove stinidla co oni tam mely stoji dik
Původní příspěvek od awedawe Zdravim prosimvas na CF byl stanek myslim ze to byly amici mely tam takovy velky stinidla nemuzu je nikde najit pze si nevzpomenu jak se jmenuji sons of sunlight?? nejak tak?? jen nas zajmalo kolik takove stinidla co oni tam mely stoji dik
Zdravím
Já se letos chystám poprvé.Zatím sem byl vždycky v práci a až letos budu mít konečně volno.
Je to ještě za dlouho ale už se nemužu dočkat.
Měl bych pár dotazů.
Chtěl bych tam nakoupit nějaký věci.Jaký sou tam ceny??Je to levnější než nákup přes net z pohodlí domova??
Dají se tam od těch seed bank koupit i trička??(na to su uchyl...)
Nějaký akce,dárky vzorky zdarma??
Koruny budou asi stačit ne??
Jak se domluvím u nečeských stánků? Když neumím jazyk mám smůlu??
Jako doprovod mám osobu která nehulí a nepěstuje pouze se každej večer maže konopnou mastí(komplet celý tělo).Nebude se tam nudit??
Předem díky za vaše vyčerpávající odpovědi.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky