Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro dnešek už to balím Záda mě bolí, palec kterým jsem stříhal necítím a stejně jsem je neodbavil všechny. Šest květníků(první z leva jsou ta dvojčata ) uzří 59den
Už jsem se snažil jednou zveřejnit tenhle post, snad jsem ho někomu nehodil do příspěvku
Kosička je takřka u konce, na věšáku dochází místo
(paličky z jedné kytky)
(Čaras z nůžek )
Nedávno jsem narazil na video Emerald cupu z Kalifornie. Komu se nechce poslouchat o založení a průběhu akce, radím aspoň přetočit na 13:00 a prohlédnout si žebříček z roku 2012. Celá kategorie koncentrátů je epická https://www.youtube.com/watch?v=DNo2H8ASyog
59. den vše uzavře, už teď se mi stýská
Vše už se suší a poslední fotky budou ze smoke reportu. Všechny rady jsem bral k srdci a vyplatilo se. Jestli chcete, zajímají mě tipy, uvidím aspoň kdo sledoval.
Já jsem z výsledku spokojený a na lepivce mám už neskutečnou chuť Zatím se mějte
Zdravím vás lidi, díky za podporu a k+
Paličky se srazily na finální velikost, ale ready ještě rozhodně nejsou..
Nicméně doplatím na ty menší větve, které jsou teď opravdu o ničem -.- chtělo by to přísnější tip abych pro vás nebyl velkým zklamáním
Zatím si krátím chvíle kouřením Critical+, sladký matroš s extra silným zápachem, měkčí palice. Uvnitř není Crit. ale nějké no-name sativa, smrdí hnusně ale přepálnený vždycky(pěkné paličky jsou vespod)
Tak po sedmi dnech to pěkně proschlo, sundal jsem to, zvážil a znovu dal do skříně. Palice jsem naskládal na sebe a nechám je tak pár dnů, co dvě až tři hodiny s nimi trochu pohnu abych předešel plísni.
Doufám že už moc neztratí na váze Se stonky to váží 495g, zvážím to ještě za týden při smoke reportu. Palice jsou tvrdé, smradlavé a chlupaté Kouř je jemný, efekt silný Silný psychický stoned efekt naštěstí nejde ruku v ruce s fyckou únavou. Pro fanoušky Indik jasná volba