Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže se vyskytl asi vážnej problém. Dnes sem z roomu vytáhl několik zvadlích listí ( cca 20 ). Snad sem vyhodil všechny uvadlý aby se to šířilo pomaleji nebo uplně přestalo šířit. Je to plíseň ? Poraďte prosím co s tím ( značka: spěchá !!! )
plisen to nieje, ta by vytvarala odumieranie aj od stredu listu a hocikde kam by spora padla. podla fotiek sa zda ze odumieraju listy iba od spodu rastliny, v tom pripade sa nic nedeje a je to prirodzeny proces. kytka proste odhadzuje listy na ktore nesvieti dost svetla.
36/12
Zdravím, přihazuju další fotky. Kvuli vlkosti jsem musel udělat nový opatření. Koupil jsem ještě combi air a prodloužil jsem odtah vzduchu až k oknu, přesto se mi nepodaří dostat vlhkost pod 50 %. Okno je pernamentně otevřeno takže nevím proč ta vlhkost nemuže ještě klesnout, možná to bude tím že venku furt prší takže je vlhkost velká i venku. Riskl jsem minule zálivku s hnojivama pouze v poloviční koncentraci ( na místo doporučené 1/3 do bubbleru ) a kytky to snáší bez známek přehnojení. Ještě stále jsem neopravil Ec měřák takže jedu poslepu. Zkusím jim ještě trochu přihnojit co myslíte ?
42/12
Zdarec, pridavam dalsi fotky z mojeho prvniho pestu. Konecne venku neprsi a vhlkost klesla. Fotky jsou z nedele. Kdyz jsem prisel rano do boxu, malem sem dostal infarkt ! Byla tam tma jak v prdeli. Vybojka je v hajzlu. Za hodinu a pul sem mel jit do prace tak sem sedl do auta a jel jsem jak o zivot do g shopu pro novou vybojku. Zatim jsem tam dal starou rustovku at tam neco sviti. Pak sem si spalil prsty protoze sem nemel cas aby schladla :-D Pro kyti cokoli :-D
Vybojka poslana growshopem na reklamaci. Nabidli mi zatim jinou tak uz svitim ciste kvetovkou. Ale nejde mi do hlavy jak vybojka muze po 42 dnech odejit do hajzlu. Jelikoz v dnesni dobe neni temer mozny sehnat philips Son t pia tak budu muset jit do jine znacky, asi Gib. Kazdopadne se znackou NTS sem skoncil !
47/12
Zdarec, nekdo zkousi moji trpelivost. Po vymene rozbite vybojky ( vymenena za osram nav t4y) sem mi posral vetrak na ofuk, takze zatim tam mam 2 klipsnaky. Fotky jsou ze vcerejska a predevcirem. Vlhkost se drzi kolem 45-50 %. Teplota 24 stupnu.
54/12
Zdarec všichni, blizim se do konce. Dnes naposledy hnojena zalivka. Pote na tyden final solution od AH. A posledni 3 dny proplach. Zda se mi ze ty paldy jsou strasne malo nafoukly :-/ nebo se mi to jen zda ?