Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Vierin first grow to tree
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Karma uživatele Majkl.Mexico - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Vierin: je to docela videt no..ale tak to neni problem,myslim kdyz bys to natrel ten kybl nejakou hráškovou barvou,nebo posprejoval to,tak bys to vyresil urcite a nemusis mit ani primo tu barvu,staci neco namichat,nebo prilepit nejaky papir na ten kybl zeleny nebo tak podobne..

Old Post 02-08-2013 v 08:49 AM
Majkl.Mexico je offline   Profil uživatele Majkl.Mexico   Find more posts by Majkl.Mexico   Foto galerie člena Majkl.Mexico   Click here to Send Majkl.Mexico a Private Message   Add Majkl.Mexico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cocos
Stálý Člen

Karma uživatele Cocos - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Čepra na to sa vyprdni, jak ty si skúšal prerezať kyti skrz na skrz tak ja skušam toto

btw v tomto horku sa ti nepália listy? nemal si s tým nejaký extrémny problem ?

First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu

Old Post 03-08-2013 v 18:17 PM
Cocos je offline   Profil uživatele Cocos   Find more posts by Cocos   Foto galerie člena Cocos   Click here to Send Cocos a Private Message   Add Cocos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cocos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Karma uživatele Vierin - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Upřímně mám spálené jen dolní jedno patro.. Ale zbytek listů je úplně cajk, myslím si že za to může ten solidní vítr co tam neustále fouká, a neustálá závlaha Takže s tím problém nemám

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=71038

Old Post 03-08-2013 v 23:50 PM
Vierin je offline   Profil uživatele Vierin   Find more posts by Vierin   Foto galerie člena Vierin   Click here to Send Vierin a Private Message   Add Vierin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Kolik ti vytahne kyti na den v takovem horku?? 2,5 l ? Jj asi se to tomu nevyhne to spaleni toho patra..

Old Post 04-08-2013 v 11:24 AM
Majkl.Mexico je offline   Profil uživatele Majkl.Mexico   Find more posts by Majkl.Mexico   Foto galerie člena Majkl.Mexico   Click here to Send Majkl.Mexico a Private Message   Add Majkl.Mexico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Hele to doopravdy nevim ale doufam ze ne, protoze jestli jo tak je na suchu a já se tam dnes nedostanu Myslim si že vytáhne tak max 1 - 1,5l, opravdu to nevím ale z pozorování bych řekl že to tak nějak je. Včera v noci poprchávalo, sice nic extra ale nějaká voda spadla snad to do zítřka vystačí (mám volno a chci tam zase něco pokutit

Old Post 04-08-2013 v 11:52 AM
Vierin je offline   Profil uživatele Vierin   Find more posts by Vierin   Foto galerie člena Vierin   Click here to Send Vierin a Private Message   Add Vierin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Tady je stale nad 30 stupnu,kamosovi to prej taha pres dva litry denne to je tim horkem no..Tady v noci taky neco spadlo,ale stejne to nic neni kdyz je take vedro Jen si to tam pokut ;D

Old Post 04-08-2013 v 11:59 AM
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Hele nechcete si vy dva kutilové pokecat přes pm nebo třeba na skypu? Kdo to tu má pořád číst? Jste ve fotogalerce a nikoho tu nezajímá kolik vody pijou kytky tvýho kámoše, který nikdy nikdo neviděl.

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 04-08-2013 v 12:57 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smellsgood
Stálý Člen

Karma uživatele Smellsgood - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Takto to vyzerá keď niekto pestuje a nečíta si o tom a ani nad tým poriadne neuvažuje...

Keď si čítal nejaké tready schopného growera na strome mal by si vedieť že rastlinu by si mal ku niečo priviazať, napríklad ku nejakému drevu, kvoli silnému vetru v korune stromu aby sa zbytocne nevysilovala a nespomalíl sa kvoli tomu rast.

A to s tymi klincami stary.... mehehe, to jak keď ti niekto povi vsak hadž tie kytky o zem mne sa začali viacej osypávať a pod. never všetmému čo ti kdo natará a radšej troška uvažuj... lebo takéto perly by sa aj hodili do toho threadu čo sem dal čepra. ....

Skús si to tu trocha prelistovať ... informácie sa vždy šiknú.

Mier a nech ti to rastie

Old Post 05-08-2013 v 01:04 AM
Smellsgood je offline   Profil uživatele Smellsgood   Find more posts by Smellsgood   Foto galerie člena Smellsgood   Click here to Send Smellsgood a Private Message   Add Smellsgood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Smellsgood : neboj se kytí je přivázaná včera zase bouřka jsem zvědavý jestli kytí přežila
Ten trhread co sem dal čepra (dost jsem se nasmál) ale upřímně pěstování na hřbitově není nápad k zahození

Old Post 05-08-2013 v 07:23 AM
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Tak princezna je až neskonale nádherná přežila to suprově a navíc se výborně tvaruje Dnes jsem jí zase trošku ohnul a připevnil aby se moc nehýbala Tu jsou fotky:
Třetí fotka je před ohybáním a první foto je po ohnutí sry je to trošku chaos ale nechce se mi to předělávat

Old Post 05-08-2013 v 19:57 PM
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

¨Tak jsem na vlastní oči zažil "supercroping" nevím jestli píšu správně ale kytka je zlomená...
Kámoš si chtěl lépe sednout a trhnul mi s provázkem který byl přivázán ke kytí... Je to v pí.i..
Kytka když jsem jí přivázal zpět znatelně povadla, obvázal jsem zraněné místo izolepou a připevnil stonek ke kůlu který jsem vsadil do květináče...
Kytka zase drží ale je příšerně povadlá možná i v háji...
Sakra!!

Old Post 06-08-2013 v 11:02 AM
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Zkus ji udelat jakoby nejakou dlahu a strict to do hliny..nevim jestli izolepa je vhodna?..Kazdopadne hodne stesti,snad to prezije a mona bude jeste silnejsi.....

Old Post 06-08-2013 v 16:07 PM
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Vcera jsem tam byl a vypadala strasne hodim fotku ale myslim si ze kytka je v ri.i....tak ji aspon vypestuju ako bonsai xD Neda se svitit Kamos je trubka...

Old Post 07-08-2013 v 23:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás